All

НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК- чланак због кога нам је амерички „хоумленд секјурити“ колеџ послао „упозорење“ ….


УВОДНА РЕЧ АУТОРА ТЕКСТА:

У редакцију СРБСког ФБРепортера је јуче стигао захтев од стране администрације америчког колеџа за „државну безбедност“ ( Homeland Security Degree ), да сви линкови са њиховог сајта буду уклоњени из садржаја нашег портала. Истоветан захтев је стигао аутору овог текста на лични „имејл“, да уклони све линкове и са свог ауторског блога. Особа која нас је контактирала је на крају писма „упозорила“-  да захтева повратну информацију да смо поступили по њиховом захтеву- да нас не би додатно (како је господин Томас то дефинисао)„узнемиравали“. Наравно, ми смо њихове линкове уклонили, третирајући тај захтев као „проблем ауторских права“, и узимајући у обзир чињеницу, да су нам ти линкови користили само као минорна референца за неке материјале. Овде је важно напоменути, да су на том сајту, сви ти линкови (материјали) јавно публиковани, и од наше (с моје ауторске) стране су преузимани потпуно легално…

На први поглед оваква преписка може да се учини можда и рутинском, али узимајући у обзир чињеницу да су чиновници и предавачи те „високо-школске установе“ истовремено и припадници „највиших ешалона“ америчке безбедности- односно да су запошљени у „Хоум-ленд секјурити офису“, попут кључног човека за пријем студената на том колеџу, саветника Герија Зулинског („Gary Zulinski, Resident Expert, Homeland Security Liason“- овако је он представљен на њиховом сајту)– дакле тешко је избећи утисак да оваква необична „комуникација“ између тог америчког „режимског колеџа“ и нашег скромног портала, има неку политичку позадину!? У наставку је приложен извод из тог „пријатељског писма“- у оригиналу на енглеском (и са нашим преводом)…

Аутор и ФБР оснивач Миодраг Новаковић

———————————————————

„HomelandSecurityDegree.com is guilty of providing such links to people for their sites. We wanted to get our information out to as many people as possible. Now? Now we want to be considered a relevant and reliable resource. Therefore, I must ask that all links leading back to HomelandSecurityDegree.com be removed from facebookreporter.org.

„ХоумлендСекјуритиДигри“ је „крив“ због омогућавања преузимања својих линкова другим особама за потребе њихових сајтова. Желели смо да учинимо „информације“ доступне што већем броју људи. А сада? Ми желимо да нас сматрају релевантним и поузданим извором информација. Због тога морам да захтевам од вас да све линкове који воде назад на „ХоумлендСекјурити Дигри“ уклоните са Фејсбукрепортера.орг.

Looking at the source of facebookreporter.org/2012/06/10/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98 will help locate them.

Увидом у извор: facebookreporter.org/2012/06/10/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98, бићете у стању да их лоцирате.

Please email me when the link is removed so I can be sure to not bother you further about this.

Молим вас да ми пошаљете повратну поруку, одмах након што сте уклонили „линк“, да вас не бих додатно узнемиравао по том питању.

Wishing the very best,
Wendell Thomas“

Желим вам све најбоље,

Вендел Томас

——————————————————————————————————————–

На крају, тешко ми је да избегнем утисак да су ови амерички „душебрижнци“, у стварности, више били забринути због садржаја овог ФБР чланка (у наставку), него због наводне неовлашћене „употребе њиховог линка“. Уосталом како би друкчије и дошли до „закључка“, да употреба њихових садржаја на нашим ФБР сајтовима (чак и као обичне референце) утиче на РЕЛЕВАНТНОСТ И ПОУЗДАНОСТ извора са њиховог „режимског колеџа“. Неко нас је изгледа „с оне стране баре“ пажљиво „студирао“- или нас је то можда Ивица „Тачић“ офирао по Америци, док је недавно „фруштуковао“ са Обамом!? Што год да је, коначне закључке као и увек препуштамо нашим читаоцима…

М. Новаковић

MolitveniDorucak

Овде, негде у овој гомили „послушних белосветских“ лидера је и „мали Ивица“ (што воли да крка и лоче заједно са ратним злочинцима)

———————————————————————————————————————

 

НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК: СРБИЈА- “REGION No 55“

14 фебруар 2013, ФБР (оригинално објављено: 10 јун 2012)

Пише: Миодраг Новаковић

 

УВОД

1952, у Лондону су се састали светски моћници, познатији као „Илуминати“, и тада разрадили детаљне планове за тоталну контролу над људском популацијом на Земаљској кугли, као и потребу за успостављање Нове светске владе, и сабсеквентно „Нове светске религије“.

Њихов закључак је био да ће то бити немогуће остварити без успостављања војне окупације, практично целе планете- не само Западним оружаним силама оличеним у озлоглашеном НАТО-у, већ практично успостављањем новог светског Војног поретка(у коме би „служиле“ послушне и бескруполозне вазалне армије из „подобних земаља“ широм света- ми их већ препознајемо у нашем окружењу)- формално ауторизованог од стране те Нове светске владе, која би такође формално била успостављена и озваниичена кроз инсититуцију „Уједињиних нација“.

У том новом распореду модерних „гулага“ Глобалног поретка, који су још тада зацртали Илуминати- Србија је означена као „Регион 55“.

Тада је наглашена потреба за трајном војном окупације Србије и целог Балкана. Ти планови су касније потврђени и детаљније разрађени на „самиту“ америчких и британских „креатора тог глобалног поретка“, 1984: Договором између Маргарет Тачер, Роналда Регана, Хенри Кисинџера и Збигњева Бржезинског- и тада су у посебној Регановој председничкој директиви „НСДД133“ издате генералне смернице за уништење „српски доминиране“ Титове Југославије, и успостављање трајног војног присуства на Балкану- са акцентом на Србију.

Почетком 1990, на тајном састанку америчког председника Клинтона и немачког канцелара Геншера, разрађен је заједнички план „обавештајно-војне“ субверзивне акције на „демонтирању“ Југославије, и њене интересне поделе између Немачке и САД. Немци су тада тражили „само“ Словенију и Хрватску- остатак, укључујући Србију су „великодушно“ препустили САД.

Тада су такође назначили заједничку потребу успостављања НАТО база у свим бившим Југословенским Републикама. Тај план је био означен као „Roots” (Корени) и укључивао је поред субверзивних обавештајно-војних активности САД и Немачке на територији тада суверене Југославије, и подстицање међу-етничких сукоба и изазивање Грађанског рата, ради стварања „изговора“ за спољу интервенцију…

У Септембру, 2002, на „НАТО конференцији“ у Братислави, након довођења „пете колоне“ (у облику ДОС-а и „отпораша“) у Србију на власт, путем западно-обаваштајно спонзорисаног државног удара и сабсеквентног „уклањања „ Милошевића- договорена је даља територијална разградња Србије. Пре свега признањем (и пројектовањем проглашења) „независности“ Косова у 2008, али и подстицањем на „бунт“ и других мултиетничких региона у Србији, пре свега Рашке, Прешевске котлине и Војводине. Тада су направљени планови за војну и економску блокаду Србије, речено је да Србија треба да остане парализована и изолована (пре свега од Русије- о чему је пре пар година писао публициста Махди Назариус, што би било изведено у последњој фази отцепљења Војводине, и самим тиме онемогућавања повезивања Србије и Русије, јединим преосталим легалним међународним коридором „Дунавским пловним путем), која се данас спроводи пуном паром под паролом „евроинтеграција“ и одсликава се у масовној пљачки српских националних ресурса, „натоизацији“ остатка Српске војске и „уставном кастрирању Србије“, нарочито кроз најављену регионализацију (угледни руски научник Пјотр Искендеров је такође детаљно писао о плановима Брисела да кроз „регионализацију“ Србије у тзв. Нишком региону, створи практично „ромску државу“ у срцу Србије, и тако створи услове за њихову масовну депортацију из ЕУ и „релокацију“ у Србију?)… Таквом плану се у то време јавно успротивио немачки посланик Бундестага Вили Вимер, и захваљујући њему ти планови су у то време обелодањени у немачким водећим медијима…

 

ПРИВИД ЗАПАДНЕ ДЕМОКРАТИЈЕ И „ДИГИТАЛНО НЕО-РОБОВЛАСНИЧКО ДРУШТВО“

Живимо у „модерном“ свету у коме су слобода и демократија само привид. Свет којим управља мала група моћника, стратешки распоређена на свим „угловима“ земаљске кугле. У јавности су познати као „слободни зидари“, језуити, темплари, „племство“, илуминати… и шта још не!?

Међу њима су, поред припадника разних „краљевских лоза“, утицајни банкари, политичари, генерали, свештенство, власници крупног капитала… и наравно код нас у Србији поред „партократске политичке мафије“ која је за себе обезбедила вечити политички живот путем ротације „која не престаје“ (чак су за ту потребу у парламент убацили и једног „рингишпилџију“, ваљда као експерта за „вртење у круг“) постоји и она друга мафија- „тајкунска“. Наравно код нас је понекад разлику између те две категорије врло тешко уочити, јер она једноставно често и не постоји…

На Западу сам имао прилике да чујем изреку „„Све док има новца, има и „демократије“- јер она (демократија) захтева стално „подмазивање““- Оног момента када тог новца понестане, и једно претходно моћно и „просперитно“ демократско друштво нађе себе на „низбрдици“ (што се данас већ дешава широм „западног света“)- све маске спадају и скидају се рукавице.

Управо на примеру данашње и тоталитарне „неолибералне фашистичке“ Америке, где једна петина становништва живи испод сваке границе сиромаштва, и где скоро једна трећина нема никакво, или има веома ограничено, здравствено осигурање, и где буквално милиони бескућника живе на улици- можемо да видимо како та реч „демократија“ постаје отрцана и губи сваки смисао…

Другим речима, у овом „модерном“ свету у коме живимо, робовласништво никада није ни укинуто- једноставно се преобразило у један нови, „модерни“ и софистицирани облик деградације људскости код унесрећених „маса“- којe „они“ на врху пирамиде новог глобалног поретка често називају пежоративно: “low life”- или у слободном преводу „нижа људска бића“…

Дакле у таквом новом нео-робовласничком систему који се данас намеће свету у облику либералног капитализма, глобалне економије, глобалног друштва… и као што се сада види већ голим оком и новог глобалног војног поретка, и у последњој фази вероватно и неке врсте „глобалне религије“…

У таквом поретку више није потребно везивати робове ланцима у утробама галија, нити је потребно вршити јавна и масовна стрељања, протеривати „непожељне“ у совјетске гулаге, или југо-комунистичке „голе отоке“ (чији „капои“ и њихови синови, нажалост и данас седе у Народној скупштини и Влади Србије)

У таквом „орвеловском свету“ постоји много ефикаснији систем контроле над припадницима „нижих људских врста“. Та контрола почиње од малих ногу- менталном кастрацијом кроз јавни школски систем, убијањем индивидуалности и „репресијом“ људских емоција (британски „пуритански“ систем), испирањем мозга и стварањем „подобног“ менталитета кроз строго контролисани систем утицајних медија- нарочито кроз декадентну културу наметнуту младим нараштајима кроз „деструктивну“ музику, видео игре, и филмске садржаје, често из холивудске продукције…

Када су својевремено (почетком 60их) питали Антона Шандора Лавеиа (писца прве „сатанистичке библије- његов син је 1999 основао прву Сатанистичку цркву, која је отада „легализована“ у САД) да ли он сматра самог Сатану својим, и „месијом“, својих следбеника. Он је одговорио: „Не, наш месија је та магична ТВ кутија, у коју свако вече пиље милиони људи- преко тог медија ми регрутујемо своје следбенике“(слободна интерпретација његових речи- али смисао остаје исти). И збиља, никада нам са „малих екрана“ није натурано више „сатанистичких садржаја“, него у овим данашњим временима, која многи пророци називају „последњим“.

Наравно, поред менталних полуга контроле над „масама“ постоје и оне софистициране: административне и финансијске- путем „дигиталног жигосања“ људи (најављује нам се ускоро и буквално жигосање, убацивањем чипова испод коже, и можда чак и у људске мозгове?). Данас, онај који нема „пластику“ у џепу, свој „ЈМБГ“ (или на западу „ПИН“), или неки други „социјални регистрациони број“ и Владин компјутерски досије- практично и не постоји!?

Ако желите да неког „избришите“ из стварног живота, довољно је да избришете његов „владин или банкарски досије“ у централном рачунару, поништите му све картице, кредите, и заплените сву покретну и непокретну имовину. Што је наравно изводљиво- видимо на примеру наших „евроинтеграција“ како банкари, тајкуни и страни „инвеститори“ лако „стичу“ туђу имовину(до јуче егзистенцијално независних кућевласника и земљопоседника), а потом њих и остатак становништва практично присиљавају да живи на „зеленашки кредит“, да би их евентуално оробили од свега што имају- тај систем је на Западу изузетно добро разрађен, тако да већина становништва живи у кућама, и вози аутомобиле, који у стварности не припадају њима, већ банкама и држави…

Дакле, ако некога желите, у таквом „модерном потрошачком друштву“, да уништите- само му ископчате „финансијску инфузију, „одузмете“ посао, поништите све „картице“ и обришете све „фајлове“- и он постаје НИКО и НИШТА. Ако тај „срећник“ потом буде смештен у неки санаторијум за менталне, или у затвор- бар ће имати шта да једе и где да спава. Наравно већина тих „срећника“ нема такву „срећу“, и завршава на улицама, испод мостова, у канализационим и железничким тунелима, многи у рукама нарко-дилера, ако пре тога не одлуче сами себи да прекрате живот…

Наравно, то су Америка и Европа, и „благодети“ њихове демократије, какве нам се ретко приказују на нашим „режимски контролисаним“ ТВ медијима- Али и не морају, пошто такве призоре на жалост у последње време виђамо све чешће и на улицама наших српских градова и варошица.

Добро дошли у „REGION No 55“…

————————————————

REFERENCE:

http://www.nytimes.com/library/world/europe/062899kosovo-bomb-damage.html

http://news.excite.com/news/r/990606/01/news-yugoslavia-leadall

http://www.odci.gov/cia/publications/factbook/figures/802587.jpg

http://www.odci.gov/cia/publications/factbook/figures/802586.jpg

http://www.odci.gov/cia/publications/factbook/figures/802586.jpg

http://www.stratfor.com/CIS/commentary/c9906242045.htm

Jim Hand, Sun Chronicle Staff, The Sun Chronicle, Saturday, April 3, 1999, p. 1-2.

National Economic Council of New York City, 1962]

USA Department of Defense report, September 30, 1998: „Active Duty Military Personnel Strengths By Regional Area And By Country (309A)“.

The NATO to Weigh Conditions of Kosovo Mission, By William Drozdiak and Thomas W. Lippman, Washington Post Staff Writers, Friday, April 23, 1999; Page A01. Wall Street Journal of Friday, April 2, 1999

http://www.cuttingedge.org/news/n1290.cfm

„Clinton says NATO achieved it goals in Kosovo“, Excite News, June 10, 1999, Reuters News.

Peter Lemesurier, The Armageddon Script , published in 1981

Michael Evans, Defence Editor, London Times, June 28, 1999

www.stratfor.com/CIS/commentary/c9906242045.htm

http://www.iacenter.org/folder02/hidden_em.htm

************************************************

ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ, ВЕЋ ОБЈАВЉЕНО КОД НАС:

ПРОЈЕКАТ ПЛАВИ ЗРАК (PROJECT BLUE BEAM) – ДАТУМ ПРЕВАРЕ ЈЕ БЛИЗУ !!!

5 replies »

 1. Подршка г.Новаковићу и редакцији ФБР-а.Чланак треба ширити и публиковати када га се тајни и јавни глобалисти толико плаше.

  Свиђа ми се

 2. ФУКАРЕ АМЕРИЧКЕ НАМА СОЛЕ ПАМЕТ!
  ПОРОБЉАВАЈУ И БОМБАРДУЈУ ЦЕО СВЕТ, НАЦИСТИ!
  ПОСТАЛО ЈЕ НЕМОГУЋЕ ЖИВЕТИ У ОВОЈ НАШОЈ ЈАДНОЈ, НАПАЋЕНОЈ, РАСЧЕРЕЧЕНОЈ СРБИЈИ, КОЈУ КО СТИГНЕ КЛЕВЕТА И НИПОДАШТАВА!
  МОРАМО УСТАТИ, ДОСТА СМО САВИЈАЛИ ГЛАВЕ!
  СВАКИ НОРМАЛАН НАРОД БИ ТО ОДАВНО УРАДИО!
  А, ПОГЛЕДАЈТЕ НАС!
  ТРУЈУ НАС, НИПОДАШТАВАЈУ, САКАТЕ, ОТИМАЈУ ТЕРИТОРИЈЕ, САРАЂУЈУ СА ПРИМИТИВЦИМА, САДА СУ ИМ И ШИПТАРИ ПРИЈАТЕЉИ, „НАШИ“ ИЗДАЈНИЦИ ЗАЈЕДНО СА ЊИМА, СОЛЕ ПАМЕТ, ХОЋЕ ДА НАМ НАМЕТНУ СВУ ОДГОВОРНОСТ ЈОШ ОД РАТОВА С ПОЧЕТКА 20 ВЕКА ПА НАДАЉЕ, БРИШУ НАМ ИСТОРИЈУ, А МИ ЋУТИМО, ХОЋЕ ДА НАС ПРОГЛАСЕ ГЕНОЦИДНИМ НАРОДОМ!
  МИ СА ТАКВОМ ИСТОРИЈОМ ЗА ПОНОС, ЋУТИМО ФУКАРАМА, ОЛОШИМА БЕЛОСВЕТСКИМ!!!
  ПА, ДОКЛЕ ВИШЕ????

  Свиђа ми се

 3. СВЕ ЈЕ ТО ТАЧНО И ПОЗНАТО ОНИМА КОЈИ СУ НАЦИОНАЛНО И ДРЖАВОТВОРНО ОПРЕДЕЉЕНИ. ЗА ЊИХ ЈЕ ОВО ЗАДАТАК ДА ПРЕСНИМЕ, ОДШТАМПАЈУ ИЛИ ЗАПАМТЕ, И ПРЕНЕСУ ДАЉЕ. ХВАЛА АУТОРУ НА ХРАБРОСТИ..

  Свиђа ми се