КОСОВО И МЕТОХИЈА

ПУЦАЛИ НА СРБИНА- УПАД НАОРУЖАНЕ ШИПТАРСКЕ БАНДЕ КОД КУРШУМЛИЈЕ


02. 07. 2013. 18:55х | Телеграф, ЈужнаСрбија.инфо, Вести Онлајн|

Група Албанаца са КиМ пуцала на Србина

Шиптарски терористи
Група наоружаних Албанаца са Косова и Метохије пуцала је у Срђана Каличанина у селу Боровац код административног прелаза Мердаре на територији општине Куршумлија, а повређених није било.
Фото: Илустрација

Како је рекао Каличанин, у тренутку када је група наоружаних Албанаца запуцала на њега, он је косио своју ливаду поред шуме.

Он је истако да је у страху за свој живот одмах отрчао у кућу, а да су наоружани Албанци који су илегално ушли на територију општине Куршумлија са подручија Косова и Метохије дошли до шуме, насекли дрва и побегли што према његовим речима чине већ око недељу дана због чега су сви житељи Куршумлијског села Боровац у страху.

У селу Боровац у Куршумлији које се налази у самој близини административног прелаза Мердаре живи махом старије становништво.

3 replies »

 1. A GDJE ONA SLAVNA ZANDARMERIJA KOJU SVI HVALE I SA KOJOM SE SVI PONOSE ? ORUZANA SILA KOJA SLUZI ZA SNIMANJE MUZICKIH SPOTOVA I POZIRANJE PRED FOTOGRAFIMA I KOJA SLUZI ZA KRIMINALNE RADNJE POJEDINIH TAJKUNA … TO JE TA ORUZANA SILA KOJA BRANI SRBIJU ? SA KOJOM SRBIJA TREBA DA SE PONOSI ? … NEDOSTOJNI STE SVOJIH PREDAKA I SRAMOTA ZA SRBIJU, SVI SMO NEDOSTOJNI NASIH PREDAKA

  Свиђа ми се

 2. Е, МОЈИ СРБИ, А КАДА ВАС ЗОВЕМО НА МИТИНГЕ НИГДЕ ВАС НЕМА ДА БРАНИТЕ КиМ!!!
  МИСЛИТЕ НЕЋЕ ШИПТАРИ ДО ВАС!!!!

  Свиђа ми се

 3. Незаштићени људи а државе нигде!! Од кога да траже заштиту??! Спаса нам нема пропасти морамо!

  Свиђа ми се