Београд

СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ: МИНИСТАР ДАЧИЋ ЈЕ ВЕЛИКА СРАМОТА И ШАМАР СВИМА НАМА…


SSP

САОПШТЕЊЕ

Хрватска штампа објавила је заједничку фотографију г. Ивице Дачића и Хашима Тачија како се грохотно смеју и добро забављају у заједничком пријатељском друштву у Кловићевим Дворима у Загребу током Прославе уласка Хрватске у Европску унију.

Dacic sa Tacijem u Zagrebu

Ова фотографија председника „Српске“ владе и министра унутрашњих послова Србије Ивице Дачића, како се „интимно дружи“ са ратним злочинцем Хашимом Тачијем, за којим је и даље на снази потерница за ратне злочине и хладнокрвна убиства припадника МУП-а (на чијем је челу данас Ивица Дачић)- Сведочи, не само о издаји државе Србије од стране њеног премијера, који данас самовољним актом нарушава Уставни поредак наше државе и предаје косметске Србе у руке њихових дојучерашњих џелата- Већ пре свега сведочи о тоталном моралном и људском суноврату „првог човека“ наше нације… Ова (и доња) фотографија код сваког искреног Српског родољуба, може једино да изазове осећај гађења…. (примедба ФБР уредника М. Новаковића)

Хрватски … портал наводи: „Прослава уласка Хрватске у Еуропску унији успјела је за исти стол сјести непомирљиве противнике из Приштине и Београда, а пред службену вечеру су кренули и корак.“ Док фотографију потписују „Дачић и Тхаци се заједно грохотом смију.“

Синдикат српске полиције као организација која окупља полицијске службенике ветеране одбрандбених ратова који су месецима или годинама службено провели на Косову и Метохији бранећи уставни поредак земље, на овакво понашање министра и премијера Ивице Дачића не може бити равнодушан.

Председник Синдиката српске полиције Глишо Видовић изјављује: „Многе наше колеге положиле су живот за одбрану Косова и Метохије, многи су остали трајни инвалиди који једва преживљавају са бедним примањима, међу нама су и данас раде колеге који су рањавани и који и данас имају последице које су задобили у окршајима са терористима и сепариатистима Тачијеве ОВК. Можда су неке наше колеге страдале и лично од руке Хашима Тачија, а јуче у Загребу видимо да се наш министар Ивица Дачић  грохотно смеје и ужива у пријатељском дружењу са њим.

Да ли је наш министар заборавио да је на снази потерница за Хашимом Тачијем звани Змија? Да ли размишља о томе каква осећања изазива дружење са терористом и шта осећају породице мртвих хероја који су положили живот у одбрани земље, ? Да ли наш министар размишља о томе шта осећамо сви ми који смо бранили народ са КиМ од тог истог Тачија и његових сабораца?

Разумемо потребу да се уреде односи и склопе одговори  у интересу нашег народа на КиМ, али никада нећемо разумети потребу да било који званични представник Србије ужива у пријатељском друштву са било којим криминалцем, у земљи или у свету.

Овај потез нашег министра је велика срамота и болни шамар свима нама који смо били спремни и живот да дамо за наш народ и нашу земљу.

Многи од нас, питају се да ли смо само само пијуни у игри политичара и колико вреде наши животи?“ – закључује Глишо Видовић.

ВЕОМА ПРИСНО ДРУЖЕЊЕ- ВАН ПРОТОКОЛА

Ова фотографија председника „Српске“ владе и министра унутрашњих послова Србије Ивице Дачића, како се „интимно дружи“ са ратним злочинцем Хашимом Тачијем, за којим је и даље на снази потерница за ратне злочине и хладнокрвна убиства припадника МУП-а (на чијем је челу данас Ивица Дачић)- Сведочи, не само о издаји државе Србије од стране њеног премијера, који данас самовољним актом нарушава Уставни поредак наше државе и предаје косметске Србе у руке њихових дојучерашњих џелата- Већ пре свега сведочи о тоталном моралном и људском суноврату „првог човека“ наше нације… Ова (и горња) фотографија код сваког искреног Српског родољуба, може једино да изазове осећај гађења…. (примедба ФБР уредника М. Новаковића)

Фотографију и текст можете видети на хрватском порталу: http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/271161/Dacic-i-Thaci-se-zajedno-grohotom-smiju.html

Шеф службе за информисање и портпарол
Синдиката српске полиције
Драган  Жебељан
Београд, 02.07.2013.год.

SSP!

———————————

Коме се у Загребу смејао Ивица Дачић?

Дачићев параф у здрав мозак – у питању је најподлија превара, иако није ”кул” о њој причати…

7 replies »

 1. „Синдикат српске полиције као организација која окупља полицијске службенике ветеране одбрандбених ратова који су месецима или годинама службено провели на Косову и Метохији бранећи уставни поредак земље, на овакво понашање министра и премијера Ивице Дачића не може бити равнодушан.“

  Успешно су одбранили уставни поредак на Косову од Тачија али не и у Београду од њиховог шефа Министра Дачића што га је погазио потписавши Бриселски споразум.
  Својевремено их је министар Дачић задовољио Хонораром уместо одговором када су га јавно питали да разјасни појаву хемиских трагова на небу Србије.
  Остаје да се види дали ће и ова изјава председника синдиката проћи на сличан начин као горе поменута.

  Свиђа ми се

 2. Majka Hasima Tacija je rodjena sestra Tadiceve majke. Normalna stvar posto Tadic nije mogao da dodje, da Dacic jednostavno prenosi pozdrav Tadica Taciju i to je to. Na politickoj sceni su mozda neprijatelji ali u privatnom zivotu oni su svi prijatelji ali cesto su i rodbina. To vam je kao kad ste neprijatelji u nekom filmu kad glumite ali u pravom i realnom zivotu, mozete biti prijatelji ili cak rodbina. Zakljucak? Politika se u zadnje vreme pretvorila u film svetske gledanosti. Nazalost, niko ne zna tacno ko je direktor filma.

  Свиђа ми се

 3. Са злочинцем склапати „договор“ па још све „у интересу нашег народа на КиМ“!!! А народ са КиМ је сто пута рекао и на референдуму се изјаснио да никакви „договори“ са зликовцима не долазе у обзир!

  Свиђа ми се