Борац Републике Српске

РЕПУБЛИКА СРПСКА НЕЋЕ И НЕ МОЖЕ НЕСТАТИ! ЈЕР ЈЕ ОД ТАКВОГ МАТЕРИЈАЛА САГРАЂЕНА ДА СЕ НЕ МОЖЕ СРУШИТИ!


Борац Републике Српске

Немогу да вјерујем!
Читам пост који се избацује у задње врјеме на овом фејсу и не могу да вјерујем!
„УСКОРО УКИДАЊЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ“ И то избацују моја и твоја браћа СРБИ.

Па постављам питања на која ћу ваљда добити одговор, а можда и нећу. Да ли ми СРБИ морамо да се кљукамо тим небулозама? Као да ми не знамо да смо омражени и одавно стављени на листу за острел. Па зар нам није вјековна историја то досад показала?
Интересује ме браћо и сестре, да ли ви знате ко живи у РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ и СРБИЈИ?
Да ли тим објавама желите да нама СРБИМА, а има нас Богу хвала,  улијете некакав нама непознат страх?
РЕПУБЛИКА СРПСКА не би ни постојала да се неко други питао осим нас СРБА. Зар сте заборавили, а није тако давно било, ко је све ратовао против нас СРБА? Зар сте заборавили како је она стварана? Зар сте заборавили кроз шта је мој и твој народ СРПСКИ прошао и шта је све доживио да би створио РЕПУБЛИКУ СРПСКУ?
Зар сте заборавили или не могу да вјерујем, да не знате, колико је живота СРПСКИХ ВИТЕЗОВА дато за тај драгуљ који се зове РЕПУБЛИКА СРПСКА?

РСЗар не знате чиме су обиљежене границе РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ? СРПСКОМ КРВЉУ!
Не могу да вјерујем.
Једном је дао један балија једну изјаву која говори нај боље ко чува РС. Рекао је како би они лако изашли можда на крај с нама који смо ратовали против њих, али прошле су године и сад у РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ је стасала друга генерација. Она је пуно више СРПСКИ настројена. Та СРПСКА омладина је рођена у РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ и њој је то родна груда. А не као ми у тамо некаквој Југославији.
У РС нема куће којој неко није погинуо. Тамо нема дјетета које не зна шта је СРПСТВО. Тамо се дјеца уче чим се роде ко им је непријатељ.
У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ Цркве су пуне младих СРБА! Свако дјете има у мобилном СРПСКЕ пјесме, СРПСКЕ слике. У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ ЈЕ СРПСТВО ДАНАС!
РЕПУБЛИКА СРПСКА се сматра СРБИЈОМ. Народ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ нема границу према СРБИЈИ. Има али то је формалност, бар СРПСКИ народ је не сматра границом. А народ ако нешто не признаје то и не постоји. Дрина за грађане није граница, него само једна брза не тако велика, срчана рјека, која протиче кроз СРПСКЕ ЗЕМЉЕ. Дрина је рјека која нас СРБЕ не дјели него је показатељ нас самих. Дрина показује оно што је СРБИН. Брз, јак, непокорен, слободан, поносан, лијеп!
То је за нас Дрина, а не граница!
Свако може да мисли са тог ђавољег запада шта хоће. Знамо ми шта је њима циљ и да ћуте. Знамо шта мисле, чиме се служе. Знамо шта су спремни да ураде и шта би вољели. Није нама СРБИМА то непознато.
Али ти исти ђаволи знају и окусили су нас СРБЕ! Ти исти ђаволи знају колико су наши зуби јаки и оштри. Ти бјелосвјетски олоши знају и те како колико је СРПСКО срце!
Зато сад нам пишу. Пишу као сваки смрад који не смије и не може ништа друго него само да пише и препада.
Што би мој народ СРПСКИ лијепо рекао млате КУ… глогиње!
А заборавили су, или нису да се СРБИН нема чега више плашити! Све смо страхове одавно оставили иза нас. Из гена нам је кроз вјекове изгубљен страх. Али нам је остало срце!
Остало нам је оно што нема ни један народ на овој Божијој кугли. СРПСКО СРЦЕ!
И зато не губите браћо и сестре врјеме таквим некаквим објавама.
РЕПУБЛИКА СРПСКА НЕЋЕ И НЕ МОЖЕ НЕСТАТИ! ЈЕР ЈЕ ОД ТАКВОГ МАТЕРИЈАЛА САГРАЂЕНА ДА СЕ НЕМОЖЕ СРУШИТИ!
МАЛТЕР ЈЕ СРПСКА КРВ А АРМАТУРА СРПСКЕ КОСТИ! Е ОНДА ЗАМИСЛИТЕ ЊЕНУ СНАГУ!

3 replies »

 1. ПОРУКА ПОЛИТИЧАРИМА :
  „ЗА СРБСТВО А НЕ ОД СРБСТВА
  ЗА ОТАЏБИНУ А НЕ ОД ОТАЏБИНЕ
  ЗА СРБИЈУ А НЕ ОД СРБИЈЕ“ (Из Завјета једног Србина)
  КАДА НЕШТО СКУПО ПЛАТИШ ОНДА ТО ДОБРО ЧУВАШ. СРБИЈА ЈЕ СКУПО ПЛАЋЕНА А ПЛАЋАЊЕ ЈОШ ТРАЈЕ.
  КАКО РАДИЛИ ТАКО ВАМ БОГ ПОМОГАО.

  Свиђа ми се

 2. Мало је забрињавајуће, али чини ми се да дио Срба у Републици Србији нису свјесни колика је цијена Србије и ко ју је платио(Неки се усуђују да продају оно за шта нису плаћали). Република Српска је плаћена недавно и ми ту цијену знамо у ту цијену је поред Републике Српске урачунава се и и дио цијене за Републику Србију.
  Поздрав саборцу.

  Свиђа ми се

 3. Мало је забрињавајуће, али чини ми се да дио Срба у Републици Србији нису свјесни колика је цијена Србије и ко ју је платио(Неки се усуђују да продају оно за шта нису плаћали). Република Српска је плаћена недавно и ми ту цијену знамо у ту цијену је поред Републике Српске урачунава се и и дио цијене за Републику Србију.Зар је Републици Србији. Поздрав саборцу.

  Свиђа ми се