ДРУШТВО

Косово моје отимају ми те…


ФБ страница Глас Косова и Метохије

Косово моје отимају те… Отимају те они што Бога не познају. Они, језуити, што су Христа облагали и унаказили. Они којима је Бог постао новац, а човек „непогрешив“. Отимају моју правду и истину, а нуде ми мултинационалну компанију, тог великог инквизитора озвереног у Европској унији где Бога нема и где влада новац и профит.

Нуде ми свој језуитски материјализам да се одрекнем тебе, своје свести и подсвести. Хоће моју православну веру у Христа да поремете, а дух мој поносни, јаки, источни да униште. Kosovo

Желе своју језуитску (не)истину да ми наметну. Своју лаж, подмуклост, превару, фанатизам празноверицу. Своје ниско земаљско царство које су основали одбацујући Христа. Желе мом малом праведном, истинитољубивом, пркосном и Богољубивом народу, историју и културу да отму. Зомбија од њега да направе да не би више био поносан на своју славну прошлост. Његову душевну вертикалу хоће да пресеку, предање да прекину, гусле да укину, душу ране, а срце златно да онезвере.

Тебе, Космете мој равни, тебе, моје све и моје ништа, моје овоземаљско и оноземаљско, моју срећу и тугу, отимају. (а2)

4 replies »

  1. УСТАЈ НАРОДЕ СРПСКИ, ПОСЛЕДЊИ ЈЕ ЧАС ЗА СПАС!!!
    ПОСЛЕ КиМ ИДЕ ОСТАЛО ШТО СУ ПЛАНИРАЛИ, НЕМОЈТЕ МИСЛИТИ ДА ОВА САТАНИЗАЦИЈА НЕЋЕ СТИЋИ И ДО ВАС!! АКО ТАКО МИСЛИТЕ ГРДНО СЕ ВАРАТЕ!

    Свиђа ми се