Ванредно Стање

Отворено писмо бившег члана СНС: РАДОСТ О КАПИТУЛАЦИЈИ поделите са Хашимом Тачијем, очигледно је да радите против српског народа и државе


Отворено писмо бившег члана СНС: РАДОСТ О КАПИТУЛАЦИЈИ поделите са Хашимом Тачијем, очигледно је да радите против српског народа и државе


Након скорашњих догађаја, одлучио сам да Вам вратим чланску карту бр. 265 533, пошто као Србин не могу да поделим са Вама радост недавно потписане капитулације. Можете да је поклоните Хашиму, када Вам дође у пријатељску посету…“- почетак је отвореног писма бившег члана СНС у коме критикује рад странке у којој је био и политике којом Србију води у амбис сваке врсте… културни, државни, цивилизацијски…

Крушевац, 10.07.2013, извор: ФБ Драгана Трифковић, за ФБР Биљана Диковић

ВУЧИЋИ

Изјаве А. Вучића о „распршивању предрасуда западноевропске Уније“, вређају интелигенцију иоле школованих људи. Западноевропска Унија према нама има лоше намере, а не предрасуде, деценијама спроводи специјални рат и користи све незасите геноцидне народе којима смо окружени. Надам се да нећете Шиптарима поклонити Ниш, Лесковац и Врање у наредних десет година, пошто моја деца нису завршила високе школе. На основу досадашњег искуства, очигледно је да следи поклон усташама и Мађарима – подела Војводине, прогон српског народа и Цигана који су до сада бежали искључиво у Србију, да их ми хранимо, а они нас пљачкају и нападају.

У Крушевцу су биле катастарске књиге за Косово. У Београд су почетком рата у Босни пренете комплетне катастарске књиге за целу Босну и Херцеговину. Људи који се отимају да воде ову државу, очигледно раде против српског народа и државе. Не верујем да немају појма шта је Устав, шта су закони, шта су подзаконска акта, а шта одлуке градских посланика. Важност и вредност писане речи, смисао и значај печата, поштовање стандарда и прописа, заштита Уставом загарантованих права грађана, на свему је и ова власт пала на испиту. Нису у стању да уреде ни непрописно паркирање, „да се не замере неком“.

Празне приче о „светлој будућности“ вучете још из доба једнопартијског комунизма. Тај једнопартијски комунизам је био бољи од овог вишепартијског комунизма, иако га је водио Велики Усташа (Јосип Броз, сумњивог порекла и злих намера). Постојала је барем дисциплина, јер и феудализма је одржив систем, постојао је хиљадама година и данас постоји, само ако се ради искључиво по закону, док се закон не стави ван снаге.

Што се будућности тиче, без лигнита и теромелектрана са Косова, будућност је „прах и пепео“ одмах поред срушених „предрасуда“ западноевропске Уније. Морам да помене и рудник Трепча и Ново Брдо и поврх свега изворишта река које нам дотичу у ово мало Србије. Ко каже Србија је мала, говори истину. Ко говори о „Великој Србији“ непријатељ је овог народа. Уништена је колективна свест о потребама ван свог дворишта.

Закон по којем послодавци нису дужни да плате рачуне за радни стаж оставља Милутину Левићу и његовим директорима фабрике Трајал све оно што су из фабрике изнели, а мени оставља једино могућност да их пресретнем на улици и наплатим дуговања. Закон о генетски модификованој храни се не спроводи. За децу сам купио три различита буквара за први разред основне школе Сваки пут све нове књиге, а онда завршни за који нико није одговоран. Храна је поскупела, а Крушевцу хранимо црнце који трче понекад за лоптом док „геноцидни српски расисти“ навијају.

Ја сам пред изборе писао текстове на основу свог стручног знања, о заштити језера Ћелије, чишћењу водотока и одржавању реда када га успоставимо. Нема никаквих назнака да се било шта од тога покреће. Чак је недавно представљена „студија“ по којој уместо заштитне ограде око језера Ћелије проглашавамо „туристичку зону“. ОСтаћемо без воде за пиће да би неко спасио промашену инвестицију локалних олињалих криминалаца.

Ја сам као дете од 11 година био на усташким списковима за клање. Мој отац је 1972. године вратио ОНУ партијску књижицу и вратио се у Крушевац, да учи Србе да држе пушку, а добро је знао на коју страну треба да је окрене.

У Крушевцу, 04.07.2013,

Александар Милошевић

4 replies »

  1. Gospodin Milošević je MRTAV.
    Nema više izvlačenja, sada nam ostaje da zasučemo rukave uzmemo kontrolu nad svojim životima. Nemamo više na koga da se žalimo, ovi su prodali priču o nacionalnoj opciji, koja neće pristati na ucene, a pokazalo se da su već eurofanatici nego svi pre njih. A ucenjeni su pre nego su stigli na vlast, jer inače ne bi prodavali onakvu priču, sve je bilo isplanirano. Ko mi ne veruje, neka se seti čestitke 2 sata pre zatvarnaja glasačkih mesta. Kome pamet dovoljna razumeo je.
    Prema tome, Srbadijo, ako nastavimo ovako, nema posla ima otkaza, nema struje ima poskupljenje (10, 998%), nema hleba ima igara…Kome ovo ne smeta neka nastavi da spava snom mrtvijem, kome smeta, eno ima dece,koja počinju da se pripremaju za promene, pa uz njih…

    Свиђа ми се