Ванредно Стање

О реконструкцији Владе или: Што се грбо роди, време не исправи!


О реконструкцији Владе или: Што се грбо роди, време не исправи!

Нема сумње да је Велика Превара са овом Владом тренутно на врхунцу, али да је ово и почетак њеног пада. Србију чека распад овог накарадног система, и то је једина добра вест.

10.07.2013. ел. поштом Информативна служба Двери

vlada

Што се грбо роди време не исправи – или о реконструкцији Владе

Уочи прве годишњице Владе Србије и најављене реконструкције Дачићевог кабинета, ретко ко се сећа и помиње низ политичких скандала који су обележили само стварање ове Владе. На првом месту то је сада већ потпуно заборављена највећа изборна крађа у новијој политичкој историји Србије, коју су након открића Двери потврдили и СНС, и ДСС, и Савез војвођанских Мађара, а кривично гоњење одговорних обећао председнички кандидат Томислав Николић, да би данас сви сем Двери о томе ћутали. Поставља се питање зашто? Други скандал везан је за узимање у власт Млађана Динкића, који није био ни потребан за владајућу већину, а коме је Александар Вучић својевремено у Скупштини Србије симболички облачио робијашко одело и говорио да треба да заврши у затвору јер је криминалац. Како је од статуса будућег робијаша Млађан Динкић, гробар српске економије, постао неопходан коалициони партнер и најбоље решење за обједињено Министарство финансија и привреде?

Нема другог објашњења него да су на томе инсистирали странци – ментори и ове Владе, који хоће да се осигурају да се у приступу њиховим интересима и интересима њихових компанија у Србији ништа неће мењати без обзира на промену власти. И тако смо уместо Тадића добили још жућег Николића и уместо Жутог предузећа нову/стару Владу на челу са мафијашким премијером Дачићем.

Посебна тема су катастрофални резултати ове власти у стратешким областима државног и друштвеног живота: издаја и предаја Косова и Метохије, антиуставна продаја пољопривредног земљишта странцима, даље задуживање државе за неколико милијарди евра, укидање свих царина на увоз робе из ЕУ и даље уништавање домаће привреде, рушење домаћих научних института у Новом Саду и Земуну који су власници банака домаћег семена и увођење на мала врата ГМО семена и хране, небивала медијска цензура где на свим телевизијама постоје само Велики Брат, Фарма, Александар Вучић и Ивица Дачић…

И шта се сад жели реконструисати? Само међусобни односи, сујете и интереси. Да ли уопште више вреди трошити речи на свакодневне скандале министара из СПС: Мркоњића и Бекуте, матуранта Жарка Обрадовића, у свим комбинацијама Славице Ђукић Дејановић или старих и нових шампиона страначких запошљавања из УРС-а и СНС? Шта рећи за нову икебану у Народној банци Србије која се ништа не пита и ништа не мења у односу на владавину ДС? Најјача странка у Влади – СНС је постао Жући од Жутих и остварује програм ЛДП-а. Шта је следеће: продаја Телекома, ЕПС-а, одвајање Војводине и Рашке области, банкрот државе…

Да ли су то нови циљеви Владе у реконструкцији? Нема сумње да је Велика Превара са овом Владом тренутно на врхунцу, али да је ово и почетак њеног пада. Србију чека распад овог накарадног система, и то је једина добра вест. Са сломом овог погрешног система нећемо више мењати само власт, што се увек испостављало као превара, већ и комплетан систем који нам сервира овакве власти.

Редакција сајта