Биљана Ђоровић

Да ли ће поносни и храбри српски народ пристати да га утерају у највећу злочиначку организацију на свету – НАТО?


Biljana Djorovic
Биљана Ђоровић
16.07.3013.

Да ли ће поносни и храбри српски народ пристати да га утерају у највећу злочиначку организацију на свету – НАТО? Народ је дрогиран медијима и изложен непрекидном моделовању психолошким операцијама које имају за циљ апсолутну десензитизацију према виталним проблемима који се тичу опстанка народа и државе. Веома опсежна, мултидимензионална операција је урадила своје. Осим тога глобалисти раде по плановима и у ритму који је сада веома убрзан.

Нема поштовања устава ни закона; у институцијама су постављени њихови људи, медији су у њиховим рукама, доносе се закони који људе претварају у резервне делове, потпуно незаштићене у здравственом и безбедносном смислу. Србија више не постоји. Одговарајуће име за државу било би сада Антисрбија. Све институције су укључене у коренито убиство Срба у смислу историје, традиције, културе, вредности и морала. Баш као што су и најавили. Осим тога ове марионете од политичара су редом поучлањиване у масоне и Малтешке витезове, о чему су ови чак веома отворено говорили у медијима. Народ је систематски, програмирано уништаван.

Али, није ово само напад на Србе, већ на људски род у целини и целокупну природу: мења се ДНК планете, нанотехнологијом колонизују људску биологију, одузимају све слободе и права људских бића на планети. Економска криза и психолошке операције помажу да се овај процес спроведе. И, уместо да се човечанство ујдеини, захваљујући поделама на којима су глобалисти истрајно радили и раде, гомилају се непремостиве препреке да се тако нешто уради. Само неко чудо, неко уздизање свести и истина могли би да помогну и спрече трансформацију и нестанак људског рода. Но, тога нема у Бриселима и Женевама, нема у институцијама и медијима. Има у нашем, српском коду који поседује и већина оних који себе зову Хрватима, Бошњацима, Црногорцима, Македонцима, који су након преверовања постали највећи непријатељи сопственог народа из кога су потекли.

Остаје нам само да се уздамо у Бога, ми православни хришћани који знамо и осећамо да су уз Бога чуда могућа а самим тим и извесна. Не улази српски народ ни у какав НАТО, већ улазе генерали и војне структуре и институције које чине људски шљам и олош најгоре врсте. Али, у суштини улазак у НАТО био би једнак моралном и судбинском прекршају оличеном у братском загрљају са геноцидалним Хрватима након Другог светског рата и након што су ови монструми побили милион Срба на најсуровији начин који се може замислити. Те жртве се непризнавањем права да буду жртве увек изнова убијају од стране и ових гњида и ништарија које су заузеле све институције и харају мозговима путем страних и тајкунски кооптираних медија.

1 reply »