All

ГРАЂАНИ СРБИЈЕ: ДА ЛИ СТЕ ЗА „ОВО“ ГЛАСАЛИ!? (Двери Српске)


 dveri

Да ли сте за ово гласали?

spasioci_thumb

ГРОБАРИ СРБИЈЕ…

            Грађани Србије,

Ускоро се навршава годину дана од формирања Владе Србије, па Вас позивамо да се заједно запитамо да ли је ово што данас имамо оно за шта смо гласали о Ђурђевдану прошле године:

            Да ли сте гласали да све остане исто, и да СПС и УРС поново буду у Влади Србије?

Да ли сте гласали да Томислав Николић да Ивици Дачићу мандат за формирање Владе Србије?

           Да ли сте гласали да корумпирани политичар који се састајао са шефовима мафије и разносио коферче пуно пара буде премијер?

Да ли сте гласали да нам кључна министарства за саобраћај, просвету и здравство воде непромењиви кадрови СПС-а од пре 20 година: Милутин Мркоњић, Жарко Обрадовић и Славица Ђукић Дејановић? Колико скандала и афера они треба да направе да би били смењени?

            Да ли сте гласали да економски убица Млађан Динкић води министарство финансија и привреде, и даље господарећи свим токовима новца у Србији?

Да ли сте гласали да страначко предузеће Г17+, пресвучено пред изборе у УРС, поново води партијско запошљавање и инвестирање само у градове где су на власти?

Да ли сте гласали да династија Кркобабића, од деде преко сина до унука, заузме високе државне функције и обезбеди само своју породицу?

      Да ли сте гласали за издају Косова и Метохије зарад уласка Србије у ЕУ за 10 година, односно никад, пошто ће се ЕУ у међувремену распасти?

Да ли сте гласали за улазак у ЕУ по сваку националну цену?

Да ли сте гласали за то да СНС преузме политику ЛДП-а и настави тамо где је ДС стао?

Да ли сте гласали за СНС да би СНС омогућио Ђиласу да и даље влада Београдом?

Да ли сте гласали да у Полицији, Тужилаштву и Судству остане све исто?

         Да ли сте гласали да уместо српског тајкуна Мишковића сада Србијом влада хрватски тајкун Тодорић?

Да ли сте гласали да се настави задуживање државе за више милијарди евра?

Да ли сте гласали за укидање свих царина на увоз стране робе и уништавање домаће производње?

Да ли сте гласали да се наше пољопривредно земљиште продаје странцима?

         Да ли сте гласали да се слободно увози ГМО семе и храна?

Да ли сте гласали за личне карте и здравствене књижице са чипом и централном базом података која ће знати све о Вама, Вашем кретању и здравственом стању?

       Да ли сте гласали да се у Србији одржавају геј параде, а геј паровима законом омогући склапање бракова и усвајање деце?

Да ли сте гласали да презадужене породице које су остале без посла и не могу да сервисирају своје банкарске и комуналне дугове буду избачене на улицу, а њихова имовина одузета од стране приватних извршитеља?

CrnaTrojka

         Сигурни смо да нисте гласали за све ово и да више никада нећете гласати за ове преваранте, лопове и лажове.

——————–

Да ли сте се запитали зашто на телевизијама са националном фреквенцијом више нема ТВ дуела и сучељавања између власти и опозиције?

Шта мислите зашто већ годину дана од ђурђевданске изборне крађе на великим медијима не можете видети ниједног представника Покрета Двери?

Шта би остало од владајуће коалиције када би макар на једном великом медију могли да поставимо сва ова питања о прекршеним предизборним обећањима, лажима, издајама, аферама, уништавању домаће привреде…?

  Нико није гласао за овакву Владу Србије. Она је производ преваре бирача после избора и настала је на основу страначких интереса, а не воље народа. Зато је најбоље решење да Влада не врши лажну реконструкцију, већ поднесе колективну оставку и да идемо на ванредне републичке изборе.

 

Информативна служба Двери

(фото прилози и наслов- фбр редакција)

1 reply »