АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Наши животи су угрожени и спроводи се савршен злочин над нама. Погледајмо како је прелепа и пребогата наша земља а свакодневно нам говоре да ћемо помрети од глади!


Биљана Ђоровић
22.07.2013.

Напустили смо једино место која нас може сачувати од геноцидалиста: земљу, обраду земље и производњу хране. Сада већина људи живу у градовима и потпуно је зависна од хране у продавницама или пијацама која постаје небезбедна. Укинута је контрола и наши животи све мање вреде ОСИМ УКОЛИКО СЕ КОРИСТЕ ЗА ДОНОШЕЊЕ ГЕНОЦИДАЛНИХ ЗАКОНА ШРО ЈЕ ПРОПАГАНДНО ПРИМЕЊЕНО У СЛУЧАЈУ ДЕВОЈЧИЦЕ БОЛЕСНЕ ОД СРЦА.

could-military-mind-control-get-out-of-hand-video--85127ffe70

Сада су донели У НАЈВЕЋОЈ ТАЈНОСТИ ЗАКОН О МАНДАТОРНОЈ ВАКЦИНАЦИЈИ КОЈА ће СЕ СПРОВОДИТИ ПО АМЕРИЧКОМ РЕЖИМУ ВАКЦИНАЦИЈЕ.

– УВОДЕ СЕ И ЦЕНТРАЛИЗОВАНЕ БАЗЕ ПОДАТАКА ЧИМЕ СВИ ПОДАЦИ О НАШЕМ ЗДРАВСТВЕНОМ СТАЊУ ПОСТАЈУ ДОСТУПНИ ТРАНСПЛАНТАЦИОНОЈ МАФИЈИ.Наши животи су угрожени и спроводи се савршен злочин над нама. Погледајмо како је прелепа и пребогата наша земља а свакодневно нам говоре да ћемо помрети од глади.

Долази време у коме је неопходно да свако размисли својом главом и донесе далекосежне одлуке:

– да ли ће пристати да му у дете убризгавају коктеле вакцина које производе геноцидалисти;

– да ли ће пристати да уђе у централизоване базе података и дозволи чиповање својих личних карата;

– да ли ће јести затровану храну и пити флуорид у води за који су 24 научне студије показале да смањује коефицијент интелигенције.

Одлука је на сваком од нас. Потрудићемо се да доставимо што више информација које недвосмислено показују да свет контролише и усмерава група психопата који желе да униште људски род. Њихов базични приинцип је: Завади па владај. То се веома добро види данас на примеру Америке која је главни полигон за уништавање била од почетка. То је и разлог због кога се споља унео и непрекидно уноси непремостив јаз између народа на Балкану. То се веома успешно ради и сада су сви наши суседи (највећим делом пореклом Срби) усмерени на то да нас мрзе и да нам са патолошким задовољством непрекидно раде о глави.

Али, у исто време, омча се затеже око свих вратова и читавог људског рода. Можемо да радимо оно што је најважније: да мислимо; да не дозволимо да нас чипују; да одемо на планину; да нипошто не дозволимо да нам децу вакцинишу уколико то није по старом систему и уколико вакцине не производи Торлак који би сносио одговорност. Свако мора да донесе одлуку за себе: да ли ће своје дете изложити животној опасности званој вакцинација (канцерогени вируси које убацују активирају се након десет година од примања; аутизам одмах након треће вакцинације…); да ли ће дозволити да му у мозак инсталирају софтвере, да ли ће јести отрове. Та одлука је одлучујућа и за будућност људског рода.

3 replies »

 1. Честе приче о”великом брату” /”глупом” и “моћном”/, са добром намером, без икакве сумње, врло студиозно, аналитично и копетентно, никога не остављају равнодушним, већ напротив – помало: немоћним, обесхрабреним, дефетизованим, тужним … “пораженим” , без могућности за борбу, а о победи и да не говоримо ?!
  Ако се овој теми додају и њој сродне и врло присутне теме у читалачкој публици, попут – КРАЈА СВЕТА, ЕСХАТОНА, АРМАГЕДОНА, АНТИХРИСТИЈАНСТВА, ТРЕЋЕГ СВЕТСКОГ РАТА…, онда то, временом, мало-помало, од читалаца ствара неку врсту “зависника” за оваквом врстом садржаја /информација/, а што јесте ЖЕЉА и НЕМАРА „Великог брата” и његових сатрапа – противника Бога и Човека!
  Хтели ми то или не, код просечног читаоца овакве теме изазивају зебњу, неизвес/т/ност, безвољност, страх /код лабилних/ … – оне врсте негативних, менталних енергија којима се негативни ентитети, насељени /усељени/ у душе присталица „Великог брата”, хране, одржавају и битишу.
  Због тога ја нисам против оваквих тема, али зато приче о СИЛИ ЗНАЧЕЊА МИСЛИ И РЕЧИ, ЕМОЦИЈАМА и КОСМОСУ морају бити незоставни део – завршни део горе поменутих тема!
  „ВЕЛИКИ БРАТ“ = ОТРОВ!
  МОЋ, СИЛА ЗНАЧЕЊА МИСЛИ И РЕЧИ, ЕМОЦИЈЕ И КОСМОС = ПРОТИВ ОТРОВ!
  „ВЕЛИКИ БРАТ“ = ПЕСИМИЗАМ!
  МОЋ, СИЛА ЗНАЧЕЊА МИСЛИ И РЕЧИ, ЕМОЦИЈЕ И КОСОМС = OПТИМИЗАМ!

  “САМО СВЕТЛЕ, ТИХЕ, МИРНЕ МИСЛИ…” – Отац Тадеј Штрбуловић!

  Пошто “Vелики брат” својим хедонистичким, мамонистичким мислима, речима и делима уништава Планету Земљу, а Она се, иначе, налази у циклусу болног, космичког преображаја, слично као и бременита жена у /пред/пороћајном стању, а и ми са њом заједно, хајдемо, онда да, као њени синови и кћери – завапимо:
  – да Њена ротација и гравитација ЈЕСУ и БУДУу стабилном и равнотежном стању;
  – да Њено електро-статичко и електро-магнетно поље /заједно са северним и јужним мангнетним полом/ ЈЕСУ и БУДУ у стабилном и равнотежном стању;
  -да Њен ваздушни омотач /тропосфера, стратосфера, мезосфера, јоносфера, озонски омотач…/ ЈЕСУ и БУДУ у стабилном и равнотежном стању;
  – да сав биљни, животињски и минерални свет, са свим православно живућим душама у телу на Замљи и свим људима добр воље живућим на Планети Земљи, ЈЕСТЕ и БУДЕ добар, здрав, чист, паметан, племенит, стабилан и равнотежан;
  – да сва вода у атмосфери, океанима, морима, језерима, рекама, речицама, потоцима, поточићима, сва изворишта чисте пијаће и лековите минералне воде ЈЕСУ и БУДУ у здравом, чистом, добром, паметном, племенитом, стабилном и равнотежном стању;
  – да сва храна коју једемо ЈЕСТЕ и БУДЕ у здравом, чистом, добром, паметном, племенитом, стабилном и равнотежном стању;
  – да Земљина кора /литосфера/ и Њена унутрашњост ЈЕСУ и БУДУ у здравом, чистом, добром, паметном и племенитом стању…
  Може се све ово учинити и мало сувишним, али не заборавимо да Творац РЕЧЈУ ствара Свет, а да смо Му ми сада, у овом тренутку, сапомагачи својим дборим мислима и речима у космичком преображају /препорађању/, Христообличењу Мајке
  Планете Земље заједно родом људским!
  А што се тиче “великог брата” /”бате”/ у односу на СРБСКИ НАРОД, Свети Сава плаче, не били од Господа Бога измолио милост за свој, Србски народ – ДА СЕ ПОКАЈЕ, СЛОЖИ, УМНОЖИ И ОБОЖИ!!!
  Сада ЈЕСТЕ и БУДЕ свима нама ДОБР/иј/А и ИЗВЕСНА садашњост, којом /пре/ обличавамо прошлост и освајамо будућност!
  Ово је парафразирана мисао АРЕСЕНИЈА ПАПАЧОКА, познатог румнуског старца, исписника пок. Патријарха Павла, ликом и делом као брата близанца!
  Господ Бог у Књизи Постања говори о стварању Света, ствара га ДОБРИМ, а отпадник од Бога, са палим људима, оличеним у” ВЕЛИКОМ БРАТАУ”, сада покушава да ствоти ”БОЉИ” СВЕТ?!
  Отуда и објашњење, у смислу МОЋИ, СИЛЕ ЗНАЧЕЊА МИСЛИ и РЕЧИ,
  да нам треба остати у ДОБРОМ, а не у – “БОЉЕМ” СВЕТУ – СВЕТУ
  ТРЕЋЕГ СВЕТСКОГ РАТА!!!

  ДОБРА ПОРУКА:

  ЈА-СРБИ НЕ МРЗИМ/О/ ЈА-АМЕРИКАНЦЕ! ПОСЕЈАНО СЕ ЖАЊЕ!
  ЈА-АМЕРИКАНЦИ НЕ МРЗИМ/О/ ЈА-СРБЕ! ПОСЕЈАНО СЕ ЖАЊЕ!
  ЈА-СРБИЈА НЕ МРЗИМ ЈА-АМЕРИКУ! ПОСЕЈАНО СЕ ЖАЊЕ!
  ЈА-АМЕРИКА НЕ МРЗИМ ЈА-СРБИЈУ! ПОСЕЈАНО СЕ ЖАЊЕ!
  ЈА-СРБИЈА /СРБИ/ НЕ МРЗИМ/О/ JA-“ВЕЛИКОГ БРАТА“! ПОСЕЈАНО СЕ ЖАЊЕ!
  ЈА-“ВЕЛИКИ БРАТ“ НЕ МРЗИМ/O/ ЈА-СРБИЈУ /СРБЕ/! ПОСЕЈАНО СЕ ЖАЊE!

  Сви који имају могућности да се удаље из градова,а имају очевину и
  дедовину по /све више напуштеним/ селима, то ће и урадити.
  Али они који такве могућности немају, њима остаје да се суоче са
  свим оним на шта упозорава Ауторка текста.
  Остаје да се надамо, да ми /мислим на Србију и Србе/ нећемо баш
  бити у центру свих тих збивања – географски центар, прворазредни
  приоритет пажње „Великог брата“, већ да ћемо ми бити сасвим скрајнути, готово и нетакнути, јер ће „Велики бата“ имати себи
  на супрот неупоредиво више него њему равног, који ће га сатрти
  у прах и пепео.

  Драган Славнић

  Свиђа ми се