ДРУШТВО

Прљава игра око шиптарских избора – Шта год нас 60 000 непослушних на северу урадимо или не урадимо – биће како је пожелела тројка издајника!


Daci-i-taci

25.07.2013.
Извор познат редакцији СРБског ФБРепортера

 

Да мало отворимо и те карте… Тачан податак:

Закључно са 31.05.2013 године, у Косовској Митровици евидентирано је тачно нешто мало више од 18 000 пензионера старијих од 65 година који примају „косовску пензију“ коју исплаћује Приштина у износу од 45€ месечно.

То не би било ништа чудно да већина тих пензионера није први пут била на КиМ управо да би извадили косовска документа што је услов да би примали ту накнаду. Елем, то су све људи који су у највећем броју рођени у ц. Србији, 100% њих и живи у ц. Србији и око 40% има неке даље рођаке на КиМ, или је имало.

Зашто ово пишем тек сада?

Зато што ће сада ти исти пензионери који примају, евидентно, по две пензије фиктивно или стварно изаћи на гласање на изборе које ће расписати Приштина и уз подршку, помоћ, мито, уцену Дачића и пицоустог.

Иначе, сам град (Косовска Митровица) има око 28 000 становника и око 1500 живих старијих од 65 година који такође користе ту пензију, а  на свом списку грађана налази се и тих 18 000 који имају и косовско држављанство. Томе треба додати још близу 1000 становника Србије који са дуплим косовским држављанством раде „свој“ посао при српским али углавном при косовским институцијама. То су наши клонови, јер рецимо тамо где ја (као противник интегрисања у фантомску државу Косово) не желим да радим и допринесем њеном легализовању, одмах се појављује „клон“ који ће попунити то радно место, или било које друго.

Има времена па ће сва њихова имена, адресе у Србији као и ЈМБГ изаћи на једном подужем списку. Да честит народ у Србији ЗНА одакле дува ветар и из ког правца долази смрад. Да се не понови на некој следећој регији која је у агенди ЕУ моћника.

Следећа очајна ставка јесте абнормално отварање фиктивних фирми чији су власници стварни Срби из ц. Србије али им се сестре фирме воде у евиденцији Косова као матичне државе. Симболичан обрт новца зарад чињенице да ипак много фирми ради у систему ткз. Косова.

Следећа чињеница јесте затварање две основне школе у северној Митровици и пребацивање тих ђака у преостале и препуне две. Факат је хитно пензионисање просветних радника. Истина је да и тај Универзитет у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици има мањак бруцоша. Е сада, када би се бавили бројкама, испало би да и није лоше, али ако не злоупотребимо статистику доћи ћемо до податка да је 80% уписаних студената из централне Србије који ће се већ у октобру пребацити на неки факултет у ц.Србији. Неких 10% уписаних су студенти из унутрашњости КиМ.

Већина младих из К.Митровице је, сходно могућностима, ипак ове године масовније уписала факултете по ц. Србији. Уз помоћ Србије, наравно. Они са мање среће остали су овде у оних 10% колико нам недостаје до укупног броја уписаних. Питање је само када ће да се пребаце.

Победник, без зрна барута

Е сада, изјава Дачића да је договорено да на изборе које расписује Приштина 3. новембра изађу и сви интерно расељени са КиМ са пребивалиштем у Србији, а њих има око 200 000…  Можете само претпоставити колики је простор и надмоћ ове прљавштине да шта год нас 60 000 непослушних на северу урадимо или не урадимо – биће како је пожелела тројка издајника. И добитник без зрна барута биће господин човек Хашим Тачи!

3. новембра увече, око 22 часа свечано ће се прогласити да су избори успели, да су изабрани представници Срба са КиМ (вероватно ћемо тада чути нека нова имена) и да проклета ЗСО може да постоји. Ја нећу бити становник Заједнице Српских општина (ЗСО) а бојим се ни већина мојих садашњих суграђана (који од новембра неће бити држављани Србије, него грађани ЗСО).

Јединствена листа са којом треба да се изађе на изборе је јефтина превара Дачића и пицоустог, у стању тоталног пијанства првог и керебечења другог. 99% људи на тој листи ће бити поређано по броју: СНС, СПС, ДС, УРС, ЛДП, СПО, српске странке које су већ у влади ткз. Косова (не знам им имена). Нормално је да на тој листи неће бити ни ДСС, СРС, Двери… Бојкотоваће изборе.

И сада, уз осмех очајника, питам се, па ко ће контролисати излазност, резултате и ко ће објавити победу? Јер је одлучено да за наше ЖИВЕТИ И ОСТАТИ или НЕСТАТИ СА КиМ реч донесу гласови грађана Србије… Фантомски.

На нама је одлука: бити или нестати! На честитим грађанима Србије је да то спрече или да нас уситне за оних 45€ са почетка текста!

Морао сам ово да поделим. Убиће ме ћутање.

______

1 reply »

  1. Srpski Narode prestanimo da budemo glupi šta god da uradimo trebamo biti jedinstveni makar i pogrešili ali budimo jedinstveni i složni. Da, shvatimo da su KiM oduzeti još za vreme S. Miloševića a sad je bitno da niko nikad od strane R. Srbije ne prizna nezavisnost tzv. države i sačekajmo da propadne Usa ili da se promeni njihova politika i onda povratiti našu zemlju KiM!

    Свиђа ми се