Америка

Влада је пала- Америка и Николић спречавају изборе да би се спровео издајнички споразум (Двери)


Томислав Николић и Америка у одбрани Владе која је доживела крах


instrukcije
КОД „ГАЗДЕ“ (АМЕРИЧКОГ АМБАСАДОРА М. КИРБИЈА) ПО „ИНСТРУКЦИЈЕ“
——————————————–

Влада Србије је пала, једино решење су нови избори, али Америка и њен експонент Томислав Николић то не дају, да би се спровео издајнички бриселски споразум.

Београд, 31.07.2013

Влада Србије је пала, и то је једина истина о медијско-политичкој фарси званој реконструкција Владе. Зашто се реконструише власт која је за себе толико пута рекла да је одлично радила и да је ово најбоља Влада у последњих 20 година? Зашто сада из Владе избацују економског убицу Динкића кога су управо Дачић и Вучић позвали у Владу, иако им није био потребан за владајућу већину? Зашто Динкића смењују ако је добро радио ових годину дана, односно ко ће за то да одговара што је Динкићу дозволио да лоше ради, како сада наједанпут тврде?

Нема сумње да је ова самозвана најбоља Влада саму себе урушила стављајући страначке интересе на прво место, уз обиље међусобних уцена и претњи истраживањем криминалних радњи. Али оно што је посебно запарало уши свакоме ко уме да чита вести јесте реакција високог функционера америчке администрације који је у изјави ТАНЈУГ-у рекао да избори нису добро решење, јер би се тако изгубило драгоцено време за европске интеграције и спровођење бриселског споразума: „Лоше би било да се сада иде на изборе и то би само значило губљење времена”. На овај амерички савет надовезао се председник Србије Томислав Николић, који је такође устврдио да за изборе има времена, од СНС затражио да што пре заврши са реконструкцијом и да Влада настави европски пут. Као и више пута до сада Николић се спремно ставио на страну америчких интереса у Србији.

Дефинитивно нема Србина који се неће обрадовати паду Млађана Динкића са власти, изузев оних који су се окористили уз помоћ овог партијског предузећа. Али ово није само пад Млађана Динкића и УРС-а, већ и јасан показатељ да га све време на власти, заштићеног од кривичног гоњења, чува управо СНС и „велики борац против криминала и корупције” Александар Вучић лично.

Ово је истовремено и пад читаве Владе Ивице Дачића, али и одличан пример да се у Србији питају странци који сада не дају изборе када је Влада пала, јер је потребно спровести антиуставни бриселски споразум до краја године, а ко ће то боље од ове марионетске и уцењене Владе на челу са Ивицом Дачићем. Оно што је посебно важно јесте да грађани Србије из овога схвате да је главни експонент страних интереса у Србији постао председник Србије Томислав Николић који говори оно што странци мисле и наређују, и такође стоји као брана паду ове катастрофалне Владе и ванредним републичким изборима. Председник који није испунио ниједно своје предизборно обећање сада спречава нове изборе након пада Владе којој је дао мандат, упркос изборној крађи.

Али, промене у Србији су незауставиве и време лажи пролази. Покрет Двери понавља свој захтев за расписивањем хитних ванредних избора на републичком, покрајинском и београдском нивоу у истом термину, што би била и значајна уштеда у буџетским расходима. То је оно што је у интересу грађана Србије, а опстанак ове Владе је очито у нечијем туђем интересу.

Информативна служба Покрета Двери

4 replies »

 1. U POTPUNOSTI SE SLAZEM SA PECANCOM I VI SAMO PRICATE A NISTA NE RADITE KAO DA STE I VI PLACENI NAVIJACI SAMO, SADASNJEG STANJA HAJDE URADITE NESTO DA VIDIMO TREBA I GLASATI ZA VAS SVI STE VI ISTI ODE SRBIJA U PONOR SA VAMA.

  Свиђа ми се

 2. ГДЕ СТЕ ДВЕРЈАНИ САДА?
  ЗАШТО НЕ ПОЗВАСТЕ ПРЕКЈУЧЕ НАРОД НА БАРИКАДЕ???
  ЗАШТО НЕ БЛОКИРАСТЕ СКУПШТИНУ ПРЕКЈУЧЕ ПА ДА СЕ ОКУПИМО,ПА ДО КРАЈА.
  АЛИ…..И ОВАКО СЕ СКУПЉАЈУ ПОЕНИ,,,ДА ДА,ИРИНЕЈ БУЉОВИЋ,АТАНАСИЈЕ И ЈЕДАН И ДРУГИ И АНТИЛОПИЈЕ НЕ ДАЈУ БЛАГОСЛОВЕ…
  ДА ДА.
  ГРЕОТЕ.

  Свиђа ми се