Издаја

Вучић: Дачић ће се тек трести кад га ухапсим…


ОРВЕЛИЈАНСКИ ПРЕВОД ТЕКСТА РЕЖИМСКОГ КУРИРА „Србија ће се тек трести због хапшења“ НА СРПСКИ- УРАДИО МИОДРАГ НОВАКОВИЋ

———————————

ИЗДАЈНИЦИ

Biljana Djorovic  „Неопходно је раскринкати до краја стратегију која се примењује у изградњи култа Александра Вучића. Она обједињује добро познавање нашег менталитета и веома координисану медијску операцију, застрашујућих размера. Јасно је да је та операција добро припремљена у ЦИА (Ленгли). Операција се заснива на познавању менталитета народа који воли „таф гајс“: одлучне вође који утерују страх у кости. Лажна борба против корупције, понашање мимио свих уставних овлашћења, изјава „па шта“ на чињеницу да странци добијају министарске фотеље, све је то показатељ застрашујућих перспектива које воде потпуном нестанку Србије и Србе које непрекидно лоботомизирају својим специјалним и окултним операцијама. Шта се може урадити у условима планираног потапања Србије? Борити се и спремити се за комплетно раскринкавање ове глобалистичке банде. Па, нека буде по вољи Божијој: или ће подржати нас , или њих.“

———————————

Вучић: Дачић ће се тек трести кад га ухапсим!

ФБР- 03.08.2013.

Биће још жешће и још жешће и биће још већих побуна у Србији због мојих политичких конкурената, али и Српских родољуба, који ће тек бити ухапшени. На почетку свог мандата рекао сам да нема недодирљивих, осим наравно мене и мојих режимских колега (али и свих оних тајкуна у мафиоза, који ми плаћају „рекете“). Тако ће и остати.

 

Патриоте и „политички конкуренти“, Чувајте се… Александар Вучић

 

САРАЈЕВО – „Нема стајања у мојој параноичној борби за опстанак на власти, па и по цену губитка Србије“- Аца Вучић.

Први потпредседник Владе Србије Александар Вучић најавио је интензивирање борбе против организованог патриотизма и политичке конкуренције.

 

Без пардона, ако треба и без панталона…

– Биће још жешће и још жешће, пропиштаће раја, биће и збегова са југа Србије, и биће још већих побуна у Србији због оних који ће бити ухапшени- али нећемо устезати да ако треба и побијемо све „непоћудне елементе“. На почетку свог мандата рекао сам да нема недодирљивих осим нас корумпираних Западних слуга. Тако ће и остати.

Наставићемо борбу против Србије и њене територијалне целовитости, без пардона, јер да има пардона, онда ништа никоме не бих могао да кажем. Овако народ има да зна да у Србији може да постоји само један диктатор, а то сам ја (уосталом и мени се тресу гаће пред газдама из Вашингтона и Брисела, сваки час могу да ме кокну)…

Као што видите, ја немам никакав видљиви страх, осим што се презнојавам и тресем се ко прут (и дупе ми жваће гаће) и не постоји нико ко се не би унередио у том смислу (на мом издајничком месту) – рекао је српски вицепремијер, одговарајући на питање сарајевског листа Дневни аваз о плановима у борби против властите нације.

Вучић је објаснио да није обесхрабрен изласком Мирослава Мишковића из притвора уз јемство јер како каже, он је сам наредио да се тај тајкунски  мафијаш, и његов политички финансијер пусти из ћузе.

Вицепремијер је изразио спремност за сарадњу Србије и БиХ на плану борбе против Републике Српске, и проглашавању Српске нације- геноцидном.

– Увек сам спреман да понудим оно што смо се већ, ми и „Милови ђетићи“ договорили са својим бриселским налогодавцима, и што је већ дало значајне резултате. Ми смо направили заједничке такозване специјалне истражне тимове с Црном Гором. То можемо да урадимо и с БиХ.

Мислим да би то било веома важно јер, просто, организовано Српство,  и српско родољубље немају границе. Свако наше повезивање је ударац организованом Српству, тако да смо увек спремни не само да о томе разговарамо него да то и на најконкретнији начин и брзо решавамо и делујемо – навео је Вучић.

 

Нема скривања, осим кад се дигне кука и мотика, тада ћемо у дедињске бункере (испод америчке амбасаде)….

Вицепремијер је одговорио и на питање да ли планира да дође у Сребреницу и поклони се сенима муџахединских кољача…

– Мислим да је кључна ствар за све нас да, пре свега, размишљамо о будућности и нашим страним девизним рачунима. Јер докле год ми све време будемо причали о нашој четничкој прошлости, када сам на грудима поносно носио Шешељеву слику, многи ће схватити колико смо их лагали, па нам неће опростити. Да не буде забуне, не желим да се скривам иза било кога ко је пре мене издао свој народ- издао сам свој народ, издао сам и своју земљу, и програм властите странке, и чланство, али морао сам, јер би ме „циа, биа, ми5&6“… ликвидирали ко зеца…

Зато морам да у име народа којем припадам  признам лажни геноцид над муслиманским ратним заробљеницима, који се наравно никад није десио. Постао сам толики издајник, да ме изеде живи срам, али се надам да свом народу никада нећу пасти жив у шаке (не дај Боже „Војводи Воји“ коме сам забио нож у леђа, кад се најесен врати из Хага) – рекао је Вучић и додао:

– Видите, није ми тешко то да кажем. Да ли су Срби такви освешћени родољуби због тога што се над њима дешавао геноцид пуне три године пре пада Сребренице? Да ли су Бошњаци такви исламски фанатици и терористи због тога што им је Запад помагао на неким другим местима, као на Озрену, где су неким Србима главе одсецане, и широм Босне где су убијани у огромном броју? Наравно да јесу – закључио је Вучић.

 

У Србији нико не мрзи Бошњаке, осим што они мрзе сами себе, јер на таванима породичиних кућа имају старе породичне славске православне иконе својих ђедова, и једини матерњи језик који знају, јесте Српски (који они сада фалсификују у неки „бошњачки лингвистички мутант“)….

Први потпредседник Владе Србије Александар Вучић оценио је да је време да  се од српског народа сакрије истина из прошлости и стравични геноциди почињени од стране „сусједа- бивших срба), и да се на тај начин још више продуби неповерење између једног истог народа (али различите вере) из Србије и БиХ, и тако створе историјске претпоставке за нове и још крвавије сукобе у будућности.

– Дошло је  време истине- за све нас који смо грешили у прошлости, почели своју каријеру као загрижени националисти, па напустили прво програм својих странака, издали своје националне лидере, па ето сада чак издајемо и властиту земљу, а мученички Српски косметски народ препуштамо у руке шиптарских крволока (додуше по туђим наређењима)- дакле дошло је време да се суочимо са том истином, и да у духу наше издајничке и кукавичке традиције, почнемо да пакујемо кофере, и заждимо у бежанију чим овде пригусти..

Ми се наравно ничега не стидимо, можемо и да  признамо неке своје политичке грешке, немамо никаквих проблема с тим, све док нас на Западу чекају безбедни политички азили и дебели девизни рачуни.

Ја мислим да у Србији данас, и то вам отворено кажем, не постоји никаква, ни најмања мржња нашег наивног народа, кога смо тако успешно превели жедног преко воде, према нама режимским првацима (у издаји). Никаква! – рекао је вицепремијер, додавши на крају-

„Али пошто сит гладном не верује, ту су моје (не)верне жандармеријске фаланге, лојални амерички маринци, и авиони „Џихад Ервејза“, да нас безбедно евакуишу, што даље од мог „вољеног, али лудог народа“ који би могао нехотице да ме угуши услед „идолопоклоничке еуфорије“- изрече напућени вицепремијер Вучић, и остаде жив (бар за сада)….