Миодраг Новаковић

ДАЧИЋ СОЦИЈАЛИСТИМА: "ЈА САМ ВАШ ИСУС, ВИ СТЕ МОЈИ АПОСТОЛИ, ШИРИТЕ ВЕРУ ЕВРОУНИЈАТСКУ" …


 

ДАЧИЋ СОЦИЈАЛИСТИМА: „ЈА САМ ВАШ ИСУС, ВИ СТЕ МОЈИ АПОСТОЛИ, ИДИТЕ И ШИРИТЕ ПО СРБИЈИ ВЕРУ ЕВРОУНИЈАТСКУ…“

 

2 август 2013, ФБР

 

ПРЕВОД СА ОРВЕЛИЈАНСКОГ ТЕКСТА КУРИРА „ДАЧИЋ СОЦИЈАЛИСТИМА: БУДИТЕ АПОСТОЛИ КОЈИ ЋЕ ШИРИТИ ВЕРУ“ НА СРПСКИ- УРАДИО М. НОВАКОВИЋ

 DacaDeGol

„Позивам вас да будете моји апостоли (подразумева се онда да сам ја Христ) који ће ширити веру евроунијатску по Србији. Веру није само ширио Христ него су му за то били потребни апостоли, као што сте и ви сада потребни мени (пре него што ме ухапси онај луди Вучић)“, рекао је председник СПС.

—————————–

Београд- Председник СПС Ивица Дачић, који је нажалост и премијер Србије, рекао је данас на седници Главног одбора Социјалистичке партије Србије, да је поносан што је први премијер Србије који је ставио свој званични потпис на издајнички споразум са Бриселом.

Он је оценио да само повијена и застрашена Србија, каква је сада под његовом „управом“, нема никакву будућност- што свакако одговора онима који такве желе да нас држе инфинитивно пред вратима (пакла) ЕУ, и да је сада потпуно сигурно да у њу никада нећемо ни ући, али без обзира на такву безперспективност, морамо да урадимо и све друге промене на нашу штету, а по налогу Брисела.

„Србија је пред вратима пакла Евроуније, али у такву Евроунију никада нећемо ући, без обзира што смо урадили све оно што ниједна друга нормална држава и поносна нација не би никада, и ни по коју цену, учинила… Предали смо окупаторима цео бивши државни врх Србије, укључујући и мог духовног оца Слободана Милошевића- предали смо Хашкој инквизицији све Српске хероје и славне генерале- уништили смо властиту армију и економију- истребили смо своје ћирилићно писмо, језик, културу, фалсификујемо властиту историју- признали све непостојоће „властите“ злочине, и истовремено опростили страшан геноцид и прогон властитог народа од стране свих других, укључујући и фашистичку НАТО алијансу- Јавно се одрекли највреднијег дела своје територије, нашег Светог Косова и Метохије, а спремамо се да се одрекнемо и свих других које ће нам ускоро затражити наши евроатлантски газде… Прихватили смо беспоговорно, и оберучке сво „затровано семе“ са Запада- и г.м.о. и „кемтрејловсе“- али и оно друго „семе зла“ у виду хомосексуалних парада, и других девијантних „западних моралних норми“- Мањинама у Србији смо дали већа права, него самим Србима који су и створили ову државу, тако да се наша деца данас све чешће изјашњавају као цигани, да би се лакше уписали на факултете и добили стипендије- Грађани на северу нам се изјашњавају као мађари, да би се докопали Евроуније (стварајући тако услове да Мађарска сутра затражи целу, или „само“ север Војводине, јер ће тамо сутра бити више мађарских, него српских пасоша)!?. Протерани српски старци са Космета су принуђени да узимају Тачијева документа, да би добили бедних 40 евра, да би тако преживели и  саставили који месец живота више у распадујућим избегличким контејнерима. И много је још тога што смо „постигли“ (нарочито ми спс-овци који учествујемо у свим издајничким владама у протеклој деценији, и више) – али све то опет неће бити довољно, све док Србија не буде до краја раскомадана, и док ми Срби у својој држави не постанемо званично национална мањина и грађани другог реда! Е, тек онда ће нас можда примити, али и тада, само пред вратима (пакла) Евроуније“- изјавио је са усхићењем пуначки премијер Дачић.

Он је у излагању на седници ГО СПС, нагласио „да уколико желимо да појединачно профитирамо (као чланови СПС) морамо да мењамо и нас саме, и то тако што ћемо се повијати пред свим захтевима, а наш систем потпуно прилагодити туђим интересима, како би Србија била до краја елиминисана.“

„И ако овако наставимо са нашом националном ауто-деструкцијом“ онда чак и ако буду хтели да нас приме, неће имати више „шта“ да приме, осим евентуално „београдског пашалука“- рекако је Дачић

„Поставили смо циљеве: наставак издајнички преговора са ЕУ и даље комадање Србије- смањење незапослености, тако што ћемо се решити властитих грађана у „корист суседних предаторских држава“. Зато сам као премијер предложио да потпуно уништимо економију, јер ако елиминишемо Србе, онда нам она више неће ни бити потребна“- рекао је Дачић.

Он је позвао чланове СПС да сада раде само за њега, а не више за свој ћар, јер је он одлучио да на себе преузме улогу „Бога“, а за то ће му требати пуно више од једног коферчета. У том смислу им је и поручио- „Позивам вас да будете моји апостоли, који ће ширити евроунијатску веру по Србији. Веру није ширио само Христ (у овом случају ја), него су му за то били потребни и апостоли“, закључио је Дачић.

Дачић је рекао да је данашња седница ГО важна, јер на њој треба говорити о будућности, али не само СПС који очигледно након овако катастрофалне издајничке политике свог вођства, више и неће имати никакву будућност, већ пре свега о осигурању будућности уског партијског руковођства СПС, али што даље од  Србије, јер кад се „сведу сви рачуни“, очигледно да у Србији неће бити будућности ни за једног СПС-овца!?

Премијер се такође захвалио Жарку Обрадовићу и Милутину Мркоњићу, који иако и сами веом корумпирани, су схватили са каквом будалом имају посла, па су се благовремено сами „повукли“ са министарских позиција у „Влади- која то више није“….

—————-

Говорећи о Косову, Дачић је рекао да Србија никада није имала благонаклон однос евроатлатнских окупатора, али да то њима (из режимских структура) никада није сметало да тим истим окупаторима „једу из руке“….

коферче„Напротив, било је одувек незајажљивих територијалних и свих других аспирација, нарочито покушаја да се Србија уништи до краја „пре времена“. Но, сада смо се коначно споразумели, да нам наши евроатлантски пријатељи раскомадају државу постепено, у фазама, тако да то буде мање приметно, а онда- и када се овај транквализован, фарматизован, латинизован, деморалисан другосрбијански народ, и евентуално „пробуди“ из ове летаргије, биће исувише касно…

…Србије тада више неће бити, а ја и моје „коферче“ бићемо далеко, негде на Бермудима, закључио је пуначки премијер Ивица Дачић.

 

 

Написао Миодраг Новаковић

1 reply »

 1. Neverovatna budaletina.Zaista, ali zaista Srbija nema vlast. Ko upravlja srbskim narodom, pa nece biti cudo ako sutra cela drzava bude vazal pet / sest stranih kolonijalista.
  -Toma diplova
  -vUCKo picousni prevrtljivko
  -Dacici kosovar
  Narode srpski spasavaj se sam, ova trojka nas odvela na pola puta dna crnog bunara.

  Свиђа ми се