ДРУШТВО

Сиринићки Срби: СПС излази на шиптарске квазиизборе са Тачијевим Србима из СЛС?!!


08.08.2013.
Сиринићки Срби

Љигоње и продате душе из Социјалистичке партије Србије излазе на локалне косовске изборе са Самосталном либералном странком Бобана Петровића и Хашима Тачија.

Ову нашу тврдњу темељимо на основу раније подршке коју је пружала љигава Социјалистичка партија Србије Самосталној либералној странци и на основу чињенице да су се пре неколико дана у Гораждевцу у једној кафани срели Вељко Одаловић и Јовица Будурић с једне и Братислав Николић и Петар Милетић с друге стране.

Све се то дешава када Александар Вулин ради на формирању „заједничке српске листе“ и када се тај исти Вулин данас шета са истим тим Будурићем данас у Гори, као да не зна са каквим јајарама из и продатим душама има посла. Једна је срећна околност, а то је да су часни и поштени чланови Социјалистичке Партије Србије то одавно видели и схватили и окренули леђа издајничкој тројци Будурић, Крстић, Шаркоћевић, која успут цеди државу Србију на сваки могући начин.

***

Вулин у Гори

Сиринићки Срби: Како је могуће правити „јединствену српску листу„ за коју се залаже Александар Вулин ако своје посете по Косову као ову данас у Гори организује са Јовицом Будурићем који је пре неки дан виђен у Гораждевцу са Тачијевим пријатељима Петром Милетићем и Братиславом Николићем у присуству шефа за имплементацију бриселског споразума Вељка Одаловића. Ма дал је могуће да то Вулин не види а ови могу бити толико љигави!!?

***

Сиринићки Срби: На мети смо многобројних хакера који желе да оборе наш фејсбук профил. На нечију жалост ми ћемо и даље бити поштени, достојанствени, људи без утицаја неких „моћника“, људи који су у сваком тренутку спремни да кажу истину, људи који раде за добробит целокупног СРПСКОГ народа…

Немојте бити под притиском неке неправде и утацајем „моћника“ који желе да исперу нечији мозак зарад својих личних интереса.

Немојте заборавити да су најбитније ствари у животу ЗДРАВЉЕ, ДУША, СЛОБОДА, ЉУБАВ…

По речима нашег вечног Патријарха ПАВЛА: СВЕ ЈЕ У ЖИВОТУ ПРОЛАЗНО САМО ЈЕ ДУША ЧОВЕКА ВЕЧНА.