ЗЛОЧИНИ НАД СРБИМА

Мркић: Србија ће повући тужбу за СТВАРНИ геноцид над Србима- Ако Хрватска повуче своју за ЛАЖНИ …


„Наш“ министар Mркић: За нас је веома важно да изједначимо злочинца (Хрватску) са жртвом (Србијом)

*********** 

Превод са Орвелијанског текста (про)режимског Танјуга Mркић: Сада jе Загреб на потезу“ на Српски- урадио Миодраг Новаковић

************************************

БEOГРAД – Шеф српске дипломатиjе Иван Mркић изjавио jе да ће контратужба Србиjе у Mеђународном суду правде у Хагу за Хрватски геноцид над крајишким Србима бити повучена пошто Хрватска одустане од своjе тужбе за лажни  геноцид од стране Србије.
mrkic2 Mркић: Сада jе Загреб на потезуСрбиjа jе спремна на, издајничко, вансудско, бескичмено, и супротно нашим националним интересима, поравнање процеса коjи Београд и Загреб више од децениjу воде пред Mеђународним судом (не)правде у Хагу због оптужби за геноцид (Хрватска за лажни- а Србија за прави), али на неоусташкој Хрватскоj jе да повуче први потез, изjавио jе „усхићени“ (и још увек „неухићени“) Mркић данашњим „Новостима“.
Oн jе рекао да издајнички и полтронски контакти са хрватском страном постоjе, а све по налогу Брисела, иза којих наравно стоји „Вучја јазбина“ из Берлина.

-Tреба подсетити да ми нисмо ни подносили тужбу против Хрватске за њихове геноциде 1941 и 1991 над нашим Српским становништвом пошто на нама није да штитимо интерес, и част наше Српске нације, већ да обезбедимо континуитет геноцидне НДХ, данас прес(на)вучене у рухо Евроунијске Хрватске, као и интересе ноторне антисрпске ЕУ- за такву нашу политику Загреб нам је обезбедио платформу својом лажном тужбом, тако да ћемо сада у име „поравнања“ моћи да им опростимо стваран и историјски непобитан Милионски Геноцид над Србима.

По нашем мишљењу које и није наше, већ „бриселско“ (и добрим делом вашингтонско), и потпуно основано нама наметнуто јер смо ми и до сада демонстрирали бескичменост и непринципијелност као кобајаги „независна нација“- Из уских политичких разлога коjе диктира њихова унутрашња сцена (а наша оберучке прихвата) Хрватска нам данас намеће шта год хоће, и ровари и мешетари по Србији неометано, док ми тамо не смемо ни да привиримо (јер су свуда истакли „врбе за србе“)….

Значи да ће наша контратужба бити повучена пошто Хрватска одустане од своjе тужбе, јер тако смо се ми и договорили унапред са Поглавничким домом из Загреба и Вучјом јамом из Берлина; Тако да све то испадне „кобајаги“ и наш фарматизовани Српски народ буде срећан што смо јевтино прошли „ослобођени“ хрватске тужбе за лажни геноцид над њима (иако ускраћени за милион и по наших Срба које су они бездушно потаманили),  истакао jе надахнути и усхићени (али још увек „неухићени“) Mркић.


У низу сусрета бескичмених и издајничких представника државног врха Србиjе и неоусташког и „србомржњом“ задојеног поглавништва авнојевско-бриселске „ендехазијске“ Хрватске последњих месеци поново jе интензивирано решавање отворених питања у односима две (квази)државе, , од граница између Срба и Срба, (не)повратка Српске имовине, до (пара)воjне сарадње где је предвиђено да синови усташких кољача „вежбају“ заједно са синовима оних које су њихови преци истребили у последња два рата- а посебно три теме коjе су кључни предуслови за евентуални договор око падања тужби: судбина несталих хрвата (за Србе није важно), повратак културног блага наше Српске православне цркве (која је ионако у процесу да постане Хрватска православан црква по „Павелићевом рецепту“, тако да повраћај блага и неће бити) док за благо и имовину наших стотина хиљада опљачканих Срба, Српски режим баш брига, као  и за суђења оптуженим Србима за „кобајаги“ ратне злочине- док ће усташама за све бити опроштено, под условом да Јосиповић поново „падне на груди Томине“ ((пошто се овом потоњем интимизирање са Јошком (последњи пут) изузетно допало)).


Mинистар Mркић jе у интервjуу обjављеном у електронском издању „Вечерњих новости“ нагласио да Србиjу процес пред MСП  ниjе ништа коштао осим губитка територија, народа, ЕУробских економских уцена, а да о губитку части и образа не говоримо- односно да ниjе било ванредних трошкова осим оних које су „Ивица и Аца“ плаћали у мрачним кулоарима Брисела, и то углавном „у натури“, jер се редовни ангажман надлежних (пуначких) тела(ди) и „стручњака за продавање магле“, подразумева.


Oчекуjе се да се разговори две- Бриселу безпоговорно послушне и мазохистички лојалне стране- интензивираjу наредних месеци, пре главног (U)рочишта, на коме ће Србији заврнути све славине, и још „понешто“,  све док наши дични представници не пропиште и то „пискавим гласићима“…

Али о томе ћемо другом (не)приликом…

***********

 

За Вас и све Нас, превео са режимског на (при)прости народни језик, М. Новаковић

 

1 reply »

  1. ПОДНЕТИ ТУЖБУ И ЗА 41-45 И 91-95! МОРАЈУ ДА ОДГОВАРАЈУ ЗА ЗЛОЧИНЕ ОНИ ЧИЈИ СУ ПРЕЦИ СТЕПИНАЦ, МАЈСТОРОВИЋ, И ОСТАЛИ КОЉАЧИ УСТАШКИ! ИМАЛИ СУ ЛОГОРЕ ЗА ДЕЦУ, ШТА ДАЉЕ РЕЋИ, А НЕ ЗАПЛАКАТИ? И ДА ИМАЈУ ИМАЛО МОЗГА, САМИ БИ РЕКЛИ ДА МОРАЈУ ПРЕД БОГА СА ИСТИНОМ! АЛИ, ПОШТО ЗНАМО С КИМ ИМАМО ПОСЛА, БАШ ЗАТО НЕ ТРЕБА ОДУСТАЈАТИ!

    Свиђа ми се