Видео

др Слађана Велков: КОНТРОЛА УМА ПУТЕМ ТЕЛЕВИЗИЈЕ! (видео)


КОНТРОЛА УМА ПУТЕМ ТЕЛЕВИЗИЈЕ! (говори др Слађана Велков)

10.04.2012.

Медији манипулишу људима! Да би лаж постала истина само је треба довољно пута понављати… Зато су медији моћни! Контрола ума путем телевизије је тема о којој говори докторка Слађана Велков која је посвећена истини и промовисању правих вредности. Мајстори свих медија одлучују ко је „херој“ и ко је „злочинац“. Када медији одлуче да им треба кривац, жртва, онда ће тако бити учињено. Медији нас лажу и стварају нам илузоран свет како би прикрили истину, преокрећу, манипулишу и цензуришу оно што се заиста дешава, штите зло у свету и уништавају добро.

tv gledaoci

Желе обновити друштво, а са тиме желе и дохватити уништење фамилије и пријатељства, да би створили усамљене, изоловане, незадовољне егоисте! Они нам говоре да нас новац, шопинг и потрошња чине срећнима. Власници медија промовишу перверзну идеологију као што су глобализација, укидање суверенитета земље, као и укидање права појединих држава.

Говори докторка Слађана Велков, рођена 1964. године у Скопљу. Одрасла је у Србији. Сада живи И ради у Саудијској Арабији. Студирала је медицину у Нишу и Скопљу где је и дипломирала.
Радила је за Уједињене Нације у Македонији, као лекар опште праксе на ургентном одељењу у Врању и у Кувајту као лекар и менаџер за развој медицине. У задњих неколико година, бави се бесплатним образовањем људи о самоизлечењу правилном исхраном и начином живота. Одржала је преко 100 предавања, радио и ТВ гостовања у Саудијској Арабији, Индији, Србији, Македонији, Кувајту, Шпанији, Аустралији и Бугарској.

Извор: YouTube

 

1 reply »