ДРУШТВО

Марко Јакшић: ПРЕМИЈЕР ПОДВАЛАМА НАВОДИ СРБЕ ДА ИЗАЂУ НА ИЗБОРЕ


ПРЕМИЈЕР ПОДВАЛАМА НАВОДИ СРБЕ ДА ИЗАЂУ НА ИЗБОРЕ

СКИДАЊЕ ГРБА СА ГЛАСАЧКИХ ЛИСТИЋА САМО ЈЕ ЈОШ ЈЕДНА ПОДВАЛА ПРЕМИЈЕРА ДАЧИЋА

Извер: Бета
26.08.2013

Марко Јакшић каже да локални избори на Косову нису статусно неутрални и оптужује премијера да подвалама наводи Србе да гласају:

„Председник Владе Србије мисли да Срби са Косова и Метохије нису довољно паметни. Како избори могу да буду статусно неутрални, када их потписује Атифете Јахјага (председница Косова) и када се одржавају на основу закона о локалној самуправи самопроглашене државе Косово“, рекао је Јакшић новинарима у Скупштини Србије.

марко
Скидање грба са гласачких листића тзв. републике Косово је само још једна подвла премијера.

„То су подвале које треба да наведу Србе да својим изласком на изборе дају легитимитет издаје која се десила потписивањем Бриселсог споразума“, рекао је Јакшић.

Он је позвао владу и парламент да фактички признају привремену Скупштину аутономне покрајине Косово и Метохија, која је бирана на основу закона о локалној самоуправи државе Србије, а не да власт признаје „сепаратистичку, монструм творевину која се зове независно Косово“.

2 replies »

  1. – АКО ВЕЛЕИЗДАЈНИЦИ ПРЕЖИВЕ СРБИЈА НЕЋЕ !
    – СВИ НА УЛИЦЕ и мотке у руке !
    – ДОЛЕ ВЛАДА, живела СРБИЈА и РУСИЈА !

    Свиђа ми се

  2. Najveci zlikovci srpskog roda u istoriji Srbije su nepismeni Nikolic, budaletina Vucic i dupelizac Dacici. Svi oni rade za tacija i sutra spremaju Srbe da uce da je kosovska bitka bila van Srbije a da je Adem jasari bio nacionalni junak i mirotvorac zajedno sa ubicama Srba Tacijem Haradnijaem… Dok Tirana i Pristina potpisuju vojni sporazum u stvaranju fasisticke velike albanije ptvi koji im daju podrsku u tome su izdajnici Nikolic / Vucic / Dacic. Eto, daju podrsku fasizmu i hitlerovoj ideologiji. Svaki dan ove izdajnicke vlasti donose Srbiji decenije zla i potonuca. Zato je i stvorena (SNS) srpska nazadna sekta.

    Свиђа ми се