БАРИКАДЕ

Срби кажу НЕ шиптарским изборима! (ВИДЕО)


Срби кажу НЕ шиптарским изборима! 

Срби кажу НЕ шиптарским изборима и то каже и потпредседник СНО “СРБИ НА ОКУП” брат Саша Касаловић. Он је позвао народ Србије да се активира и да „почнемо сви као један“ да бранимо лично достојанство, достојанство државе Србије за коју су „наши преци милионима положили своје животе“, да не дозволимо кршење Устава Србије, безобзирну предају Косова и Метохије са србским народом на тим просторима терористи Тачију, односно да не дозволимо легализацију сепаратистичке творевине `косове` на простору колевке србског рода Косова и Метохије по жељи и намери бриселских издајника у садашњој `квислиншкој` власти која служи `западу` не Србима и Србији.

27.08.2013.СРБИ НА ОКУП.инфо, за ФБР приредила Биљана Диковић

Sasa-Kasalovic

Саша Касаловић, потпредседник ССНО Срби На Окуп

Помаже Бог браћо Срби и сестре Србкиње,

Сваком добронамерном Србину је до сада постало јасно да је борба Срба на Косову и Метохији у протеклих 14 година оправдана и да је за циљ имала опстанак србског народа и државе на овим просторима.

После ових 14 година борбе у којој смо надљудским напорима успевали да спречимо окупаторску силу да у потпуности спроведе пројекат гашења србске државе на овим просторима, у последњим временима и данима сведоци смо да се метод борбе њихове ради остварења тога циља променио. Њима је постало сасвим јасно, да у једној јуначкој борби са народом који је чврсто решен да одбрани своју државу Србију на овим просторима, неће имати успеха. И из једне такве ситуације, поучени догађајима из прошлости схватили су, да једино ако прибегну латинском лукавству, интригама, преварама, и осталим подвалама својственим западу, могу да успеју у својој намери.
Зато су подлегли отварању једне нове битке, једног новог фронта на коме су одлучили да борбу на том фронту воде Срби тако што ће ратовати против неких Срба. И то се догодило. Та борба, та њихова замисао је кренула тако што је на власт у Србији сада већ бивши режим Бориса Тадића започео ту битку и дао прве смернице и правце како она треба да тече. А нажалост, пошто је народ сменио један такав режим који се неодговорно понашао према свом народу, на власт помогао да дође још једна безобзирнија власт која сада, утабаним стазама које је одредио Борис Тадић и његова странка, спроводи идеју о гашењу србске државе на простору Косова и Метохије.
Нова власт је, значи, само настављач политике Бориса Тадића, и њу појачано спроводе на терену Вучић, Дачић и председник Николић.

И разним политичким методама, почев од уцена, притиска на појединце који као тобоже представљају народ са ових простора, врше медијску кампању и притисак на србски народ да прихвати као неминовност и као једину исправну позицију, да ми Срби прихватамо `бриселске споразуме` и да изађемо на косовске изборе које је расписала самозвана `председница Јахјага`, као и да је то тобоже добро за нас Србе који смо ових 14 година водили узалудну борбу да останемо да живимо у својој матици, земљи Србији.
Међутим, ствари на терену изгледају сасвим другачије.

Народ нема могућности да искаже свој став, јер су сви медији у Србији узурпирани од оних који намећу своју самовољу. Па ми, као народни представници који имамо неки легитимитет, јер живимо на овим просторима и учесници смо ове четрнаестогодишње борбе последњих времена да се очува држава Србија на овим просторима, можемо, уз пуну одговорност за ово што говоримо, да кажемо да ствари на терену нису такве.

Народ је своју реч рекао.
Народ се на референдуму јасно и недвосмислено изјаснио да не жели никакве институције квазидржаве, монструм државе, терористичке државе Косово, на територији Републике Србије.
Народ је на легалним и легитимним изборима које је расписала председница Скупштине Славица Ђукић Дејановић, изашао на локалне изборе и изабрао своје народне прваке.
Народ је Акламацијом на једном од митинга подржао своје политичке представнике које је на изборима изабрао, и буквално их натерао да спроводе и да реализују његову вољу тако што смо од њих захтевали да оформе Привремену Скупштину АП Косова и Метохије.

И сведоци сте, да у овим последњим данима неко из Београда, неко ко је слуга запада, који жели да нам `као кукавица јаје` подметне `бриселски споразум`, тврди да ти политичари који нас у ствари заступају на локалу раде супротно вољи Владе.

Свега су се лепо досетили, али се нису досетили чињенице да та иста Влада крши највиши правни акт државе Србије. Да Уставни суд, који је дужан такође да по Уставу поступа и да све поступке оних који крше Устав санкционише, и даје своје мишљење, такође спава и ништа по том питању не ради.

И када се све то тако издешавало, сведоци смо ових последњих дана да је то постало сада принцип деловања српске Владе, да пошто народ у Србији не реагује и да је дозвољено кршење највишег правног акта једне земље, а то је Устав, онда је сасвим нормално да могу да крену и халуцинације типа: да премијер може својевољно да промени локалну власт и да нам наметне лидере који нису наши представници.

Због свега тога позивамо србску јавност да нам помогне у нашој борби да очувамо просторе Косова и Метохије као саставни део територије Републике Србије и да их упозоримо, да ако ово подлост ове квислиншке Владе, која ради за интересе страних окупатора, прође, једино што могу да очекују јесте устаљено правило примене на њима у суженој Србији… Тако што ће вероватно, мимо Устава пошто је то сада обичај, кренути да решавају питања која се отварају у Рашкој области, која се отварају у Војводини, па слободно можемо да кажемо због тешког живота који србски народ живи у Србији, и у централној Србији.
Зато вас позивамо, да се као народ сви активирамо, и да почнемо сви као један да бранимо лично достојанство, достојанство државе Србије за коју су наши преци милионима положили своје животе.

***

У наставку погледајте видео прилог Уредништва “СРБИ НА ОКУП” са изјавом Саше Касаловића, потпредседника ССНО СРБИ НА ОКУП.

 

2 replies »

  1. Саша свака ти је од Бога. Београд је уз вас, никакав али уз вас. И знајте и цела Србија је уз вас, јер да није одавно Србије не би било. Наша продана власт се плаши свога народа, али се плаши и страних наредбодаваца. Нека они издају, битно је да народ не изда. А народ се полако буди: буде га глад болест и беда. На жалост ми би више волели да народ пробуди Вера и Родољубље, али до тога скоро неће доћи. Нека добри Бог настави да нама шаље по нашој заслузи мере за духовни опоравак, и ако да Бог, ми ћемо се и обожити и сложити и умножити. А Косово и Србију им не дамо по цену живота. Време ради за нас, то знају сви, посебно они са запада који немају где да се сакрију сада када их потера онај. Зато им се и жури да нас отерају са вековног огњишта не би ли се они ту настанили, али окаснили су. И заПад, и еуРупа. Мука ће их дочекати на њиховом прагу.

    Свиђа ми се