Издаја

Кацин: Кључно учешће Срба у заокруживању „косовске државности“, и разграђивању властите отаџбине …


Ауторски „превод“ Орвелијанског текста Танјуга „Кацин: Кључно учешће Срба на локалним изборима“ на Српски- урадио М. Новаковић

kacinvucic

28. август 2013. | Извор: Танјуг- ФБР обрада

Кацин: Кључно учешће Срба у заокруживању „косовске државности“, и разграђивању властите отаџбине …

БРИСЕЛ –

kacinИзвестилац Европског парламента за Србију, осведочени „србомрзац“, Јелко Кацин позвао је данас Београд и Приштину да што пре отклоне преостале техничке проблеме како би обезбедили одговарајуће услове за одржавање локалних избора 3. новембра, да би омогућили заокруживање „косовске државности“ и тиме запечатили судбину косметских Срба- он је истакао да је веома важно да сами косметски Срби учествују у том издајничком чину и на тај начин дају легитимитет илегалној шиптарској држави и против-уставном деловању „свог“ државног руководства.

„Учешће српске заједнице на овим изборима је од кључног значаја за легализацију стране окупације и илегалне сепаратистичко-терористичке творевине „косово републике“, и зато позивам обе стране да што пре отклоне преостале техничке проблеме како би обезбедили одговарајући издајничко-сепаратистички оквир за одржавање избора“, оценио је Кацин у изјави достављеној Танјугу.

 

Кацин је, поводом јуче завршене 15. рунде сепаратистичко-издајничког дијалога између велеиздајника Ивице Дачића, и ратног злочинцаи и трговца људским органима Хашима Тачија у Бриселу, позвао две издајничко-сепаратистичке стране да „у против-уставном духу“ наставе процес имплементације до сада постигнутих издајничко-сепаратистичких споразума, нарочито имајући у виду илегалне локалне изборе лажне државе „Косово“, 3. новембра.

„Иако јучерашњи резултати нису резултирали очекиваном „брзопотезном издајом“, разговори се настављају у конструктивној издајничко-сепаратистичкој атмосфери. Сваки корак ка беспоговорном „повијању“ и отвореној издаји Српских националних интереса од стране бескичменог Српског руководства, заслужује похвалу„, наводи Кацин

Он додаје да би постизање договара о снабдевању електричном енергијом и телекомунилацијама било „важан корак ка пуној имплементацији економског суверенитета илегалне шиптарске државе“, чиме ће, како наводи, процес даље економске и политичке дезинтеграције Србије, „ући у наредну фазу“.

„Наставак европских дезинтеграција и привлачење страних предаторских корпорација су уско повезане са динамиком уништавања државности Србије, и имплементације „државности“ Косова“, каже Кацин.

„Мање драме, више повијања кичме и пуна посвећеност издаји властите отаџбине- су поруке које разумеју сви издајници у Србији, сви сепаратисти на Косову, сви српски непријатељи на Западном Балкану, а нарочито ми ЕУ колонисти“, сматра европски парламентарац.

Премијер Дачић је, после седмочасовног интимизирања с Тачијем, изјавио да 15.забијање ножа у леђа Србији није резултирало очекиваним „личним бенефицијама“(бар кад је његов „џепараца“ у питању), али да је учињен корак напред у примени издајничко-сепаратистичког бриселског споразума.

Он је истакао да је највећи део разговора био је посвећен заживљавању илегалне сепаратистичко-терористичке „државе“ на Косову и поновио да је став Србије да је у интересу шиптарских сепаратиста и западних окупатора, да Срби на њима учествују „добровољно“ (милом, или силом).

Висока представница ЕУ Кетрин Ештон оценила је после састанка да су Дачић и Тачи демонстрирали досада невиђену бескичменост и понизност, и исказали посвећеност успешном заокруживању „НАТО пројекта“ на Косову, и потврдили да ће наставити интензивне припреме за неометано разграђивање Српске државе на Косову и шире, као и на убрзаној асимилацији, протеривању или ликвидацији преосталих косметских Срба- а све по опробаном Павелићевом (усташком) рецепту „једну трећину Срба покрстити- једну трећину протерати- и једну трећину побити…“.

 

За Вас, и све Нас- написао Миодраг Новаковић

1 reply »