БАРИКАДЕ

ДСС: Изборима се Косово предаје Тачију


ДСС: Изборима се Косово предаје Тачију

Шеф посланичке групе Демократске странке Србије (ДС С) Слободан Самарџић изјавио је данас да ће Косово на локалним изборима 3. новембра бити предато Хашиму Тачију и да због тога није важно хоће ли на гласачким листићима бити лого „Републике Косово“.

29.08.2013. Вести, за ФБР приредила Биљана Диковић

Самарџић

Капитулација је већ потписана: Слободан Самарџић

Самарџић је новинарима у Скупштини Србије рекао да је трагедија што се Косово предаје Хашиму Тачију и да су разговори Београда и Приштине у Бриселу небитни, „јер је капитулација већ раније прихваћена“.

„У јавности се диже велика прашина око тих разговора у Бриселу, како би се створио утисак да се воде око важних питања, а реч је о небитним стварима, јер је капитулација већ прихваћена“, казао је Самарџић.

Он је оценио да је битно то што је Скупштина АП Косова, формирана на северу Косова, где је већинско српско становништво, одлучила да се не изађе на изборе, а да Влада Србије „силом покушава“ да присиле Србе да учествују на тим изборима.

1 reply »

  1. За очекивати је да САД комплетну српску Владу преместе на КиМ и замене шиптарску Владу јер ова „наша“ боље одрађује послове за Велику Албанију него Тачи и компанија…

    Свиђа ми се