ГМО

ЕКОЛОШКИ ПОКРЕТ: ДА СЕ ЗАБРАНИ ПРЕЛЕТ АВИОНА ПРЕКО ГРАДСКОГ ПОДРУЧЈА НОВОГ САДА …


„СРУШИТИ ИЗДАЈНИЧКУ ВЛАДУ“

АКО СЕ ЗАХТЕВИ НЕ ИСПУНЕ 28 СЕПТЕМБРА ПРОТЕСТ ИСПРЕД НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ…

ChemtrailsFrontSmoke-500x375
Јуче, у недељу, 25. августа 2013. године у Новом Саду са почетком у 12.00 часова у организацији Еколошког покрета Новог Сада, одржан је јавни протест против геноцида који се врши над становништвом Новог Сада, Србије и света, опасним хемијским једињењима који се избацују из авиона највеће терористичке организације на свету-НАТО алијансе, под покровитељством исте такве државе-САД.
Наведеним јавним протестом Нови Сад се уписао у листу од 146 градова из целог света чији су грађани изашли на јавне протесте у исто време. То је био део Глобалног протеста којим се свуда у свету јуче у исто време обележио почетак буђења еколошке свести и почетак бунта против геноцида глобалних размера.
       Чланови Еколошког покрета и говорници на јавном протесту Небојша Лешевић, проф. др Милка Ђукић, Марина Самсонов, Никола Алексић, директор Еколошког покрета Новог Сада и Остоја Дражић, директор Еколошког покрета Србије-Савеза еколошких организација Србије су истакли да је хемијско запрашивање природе и становништва злочин без преседана у људској цивилизацији равно геноциду над становништвом планете Земље и природе у целини, а да је у Србији последица издаје народа и државе од стране Народне скупштине (која може по одредбама Устава, Закона о председнику и Народној скупштини сменити све, у овом саопштењу, наведене органе државе и појединце у случају издаје народа и државе или кршења Устава РС), затим председника Републике Србије (Врховног команданта ВС), Владе РС, Генералштаба ВС, трупних команданата ВС, припадника Војске Србије, полиције и жандармерије РС због ћутања на очиту издају народа и државе војном окупацијом и агресијом на Србију радиолошко-хемијско-биолошком методом и на крају, Уставног суда Србије који својим ћутањем одобрава кршење Устава и Закона о одбрани, о председнику РС, о Народној скупштини и територијалној целовитости РС, чиме сви наведени субјекти, поред саучесништва у издаји, постају и саучесници у монструозном геноциду над становништвом Србије.
        Говорници су поред тога истакли да је прошлогодишња суша, са штетом већом од 4 милијарде долара само у пољопривреди, директна последица хемијског запрашивања од стране највеће терористичке организације на свету под покровитељством исте такве државе. Епидемије малигних обољења, неплодност код 500.000 брачних парова у Србији и најстрашније, епидемија напрасних (изненадних) смрти код људи у старости од 25-30 година који легну здрави, а не освану живи, представљају такође последицу хемијског запрашивања опасним хемијским једињењима из авиоана уз прећутну сагласност и саучесништво у издаји народа и државе наведених субјеката и појединаца на државним функцијама.
Право на живот и здравље грађана Србије по Уставу РС је неприкосновено и зато нико нема право да их угрожава, а да се не суочи са последицама.
Наводи се такође да је јучерашњи јавни скуп протекао без присуства полиције, на шта их је Закон о јавним скуповима обавезивао, што се може тумачити двојако; као комплимент познатом организатору од кога се не очекује кршење јавног реда и мира и Закона о јавним скуповима, али и као последица осећања срамоте због статуса саучесника у издаји народа и државе одустајањем од одговора (због додатка на плату у висини од 10.000 динара из непознатих извора и без образложења) на јавно постављено питање Синдиката српске полиције упућеног председнику Србије и министру одбране, ко нас то запрашује и ко је то дозволио?

Жељени циљ одржавања јавног протеста остварен је у целости: Нови Сад је уписан у листу од 146 градова из целог света који подржавају Глобални протест против геноцида; јавност Србије је обавештена о геноциду над становништвом, именовани су издајници народа и државе; најављен је општенародни протест пред Народном скупштином ради рушења издајничке Владе; Еколошки покрет Новог сада је показао да је и даље центар развоја еколошке свести у Србији и да му никакве секције режима не могу угрозити место на друштвеној сцени.

        Закључци јавног скупа у Новом Саду су следећи:
– Да се на основу Устава и Закона о локалној самоуправи поднесе Захтев Градској управи у име грађана Новог Сада да се на првој наредној седници Скупштине града Новог Сада усвоји Резолуција о забрани прелета авиона над територијом градске (урбане) заједнице Новог Сада (што и Закон о ваздушном саобраћају забрањује),
– Да се усвојена резолуција поднесе Народној скупштини и Генералштабу ВС на реализацију (на шта су обавезни на овим путем покренуту иницијативу локалних самоуправа),
– Да се у случају неодазивања именованих државних органа крене на Народну скупштину на најављени општенародни протест 28. септембра 2013. године пред Народном скупштином са почетком у 12.00 часова ради рушења издајничке Владе и преузимања одговорности за сопствене животе и будућност.
Ставља се на знање целокупној јавности Србије да је остварење наведених закључака у целини, предуслов опстанка народа и државе Србије на овом простору.
        Ко се не буде одазвао на горњи позив, неће имати право да тражи помоћ сутра када му деца почну умирати на рукама.
НИКОЛА АЛЕКСИЋ
Како радили, тако нам Бог помогао.
Никола Алексић, с.р.

1 reply »

  1. Тешко да се овим захтевима ишта постигне, геноцид се врши у целом свету, чак и изнад Русије…али макар нека се постигне да се искључи хаарп на нашој територији, ако не можемо да „искључимо“ онај са Аљаске…а авиони ће и даље прелетати…нажалост

    Свиђа ми се