БАРИКАДЕ

ЈОШ ЈЕДАН КОРАК У ИЗДАЈИ СРБИЈЕ: Влада распустила Скупштине општина Звечан, Зубин Поток, Косовска Митровица и Лепосавић – Образован Управљачки тим за успостављање заједнице српских општина на Космету


ЈОШ ЈЕДАН КОРАК У ИЗДАЈИ СРБИЈЕ: Влада распустила Скупштине општина Звечан, Зубин Поток, Косовска Митровица и Лепосавић – Образован Управљачки тим за успостављање заједнице српских општина на Космету

Све по „бриселском договору са терористом“ и налозима ЕУ: Влада Србије је донела данас одлуку о распуштању легално и по прописима и Уставу Србије изабране народне представнике у четири општине севера Косова и Метохије: Звечан, Зубин Поток, Косовска Митровица и Лепосавић и образовала „Управљачки тим за успостављање заједнице српских општина на Космету“.

Не поставља се питање да ли је то по  закону јер СВЕ ШТО СЕ РАДИ У ДОГОВОРУ СА САМОПРОГЛАШЕНИМ ПРЕДСТАВНИЦИМА ШИПТАРСКИХ ИНСТИТУЦИЈА НА СРБСКОМ КОСОВУ И МЕТОХИЈИ ЈЕ НЕУСТАВНО И ПРОТИВЗАКОНИТО. Постављамо питање: ЗАШТО ТАКО ВЛАДА СРБИЈЕ НИЈЕ РЕАГОВАЛА КАДА СУ ШИПТАРИ СЕПАРАТИСТИ НА СВЕ НАЧИНЕ, од административних до убистава Срба, ОДВАЈАЛИ ДЕО ПО ДЕО КОСОВА И МЕТОХИЈЕ И ПРИСВАЈАЛИ, ОТВОРЕНО ПРОТИВУСТАВНО И ТЕРОРИСТИЧКИМ АКТИМА?
СВЕ ТО СУ НАСТАВИЛИ И ДАНАС УЗ ПОДРШКУ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ И НАЖАЛОСТ ВЛАСТИ СРБИЈЕ ИЗ БЕОГРАДА.

10.09.2013. за ФБР уредник Биљана Диковић

КОМЕНТАР: ИЗДАЈА ДРЖАВЕ СРБИЈЕ

vlada izdajnika raspustila skupstine legalno izabranih skupstina opstina na KiM

***

ПРЕМА одлуци Владе, Косовску Митровицу привремено ће да води Крстимир Пантић, на челу Лепосавића биће Драган Јаблановић, кормило у Зубином Потоку држаће Стеван Вуловић, а у Звечану Драган Миловић.
– Привремена управа преузима надлежности и обављаће све текуће послове у четири општине, док се на локалним изборима не изабере нова власт. Наша одлука уследила је због тога што су људи који су водили поменуте општине радили мимо државне политике. Поштујемо право на другачије мишљење, али не иде руку подруку да они управљају владиним фондовима, а да су опозиција званичном државном курсу – речено је „Новостима“ у Влади.
(Новости)

2 replies »

  1. Акт одгољене самовоље и издаје Србских интереса. Режим против сопственог народа!! Шта и како против Србског уништавања!?

    Свиђа ми се