Видео

Мр Зоран Чворовић – После изласка (не дај Боже) на косовске изборе, ВИ НИКАКВЕ ВЕЗЕ ВИШЕ НЕЋЕТЕ ИМАТИ СА ДРЖАВОМ СРБИЈОМ!


НЕ ШИПТАРСКИМ ИЗБОРИМА – Мр Зоран Чворовић (ВИДЕО)

Zoran-Cvorovic

 

Срби на окуп 16/09/2013


Ако изађете на изборе признаћете легитимитет Тачијеве сепаратистичке власти. И после тога, ако се било ко од вас, појединачно или у групи супротстави примени било ког закона такозване државе Косово, та такозвана држава Косово ће пред лицем међународне јавности имати право, пуно право да примени сву силу према ономе ко се није повиновао заповести закона те такозване државе.
Зашто? Зато што ће вашим изласком та држава добити легитимитет: њени органи, организације, њено законодавство.

Уколико не изађете на изборе, ви задржавате право да устанете против примене силе једне власти коју нисте признали као своју, којој нисте дали легитимитет. Ако на изборе не изађе 80 или 90% Срба са севера Косова и Метохије и других делова Косова и Метохије, онда та власт, власт сепаратистичка из Приштине неће моћи према вама да употреби силу у случају да се не повинујете ни једном њеном закону. Пред лицем светске јавности ви имате, у том случају, право да одбијете сваки акт, сваку радњу једне власти коју не сматрате природном, коју не сматрате својом, већ је сматрате тиранском и туђинском.

После изласка, евентуалног, не дај Боже, изласка на косовске изборе, ВИ НИКАКВЕ ВЕЗЕ ВИШЕ НЕЋЕТЕ ИМАТИ СА ДРЖАВОМ СРБИЈОМ. Задња веза између државе Србије и вас биће наговор власти Републике Србије да изађете на изборе. Уколико изађете на те изборе кидате сваку државно-правну везу са државом Србијом, јер је немогуће живети у две државе истовремено. Ви тог тренутка признајете легитимитет Тачијеве сепаратистичке србождерске државе и све правне везе са државом Србијом кидате.

Зато, браћо Срби, земљачки вас молим да у овом судбоносном тренутку добро размислите у којој ће држави живети ваша деца и ваши унуци.

Уредништво “СРБИ НА ОКУП”

2 replies »

  1. ,,Domovino nisam znao da te volim,dok te nisam izgubio,,Svako ko iole malo zna pravo zna da je ovo istina.Samo me cudi da se u toj Srbiji nakotilo toliko izdajica i modernih poturo-janjicara da je vise nemoguce po njoj hodati.Zalosno ali istinito.

    Свиђа ми се

  2. Свака част Чворовићу. После оваквог објашњења и образложења, само безпаметни могу изаћи на шиптарске изборе. Не шиптарским изборима и Издајничком режиму у Београду!!

    Свиђа ми се