ДРУШТВО

Звонимир Трајковић Србима са севера – Није довољно да НЕ ИЗАЂЕТЕ НА ИЗБОРЕ – то се подразумева! Морате на сваком месту да имате свог посматрача ЈЕР ЋЕ ОНИ ДА ПОКРАДУ ИЗБОРЕ! (видео)


Звонимир Трајковић Србима са севера – Није довољно да НЕ ИЗАЂЕТЕ НА ИЗБОРЕ – ТО СЕ ПОДРАЗУМЕВА! Морате на сваком месту да имате свог посматрача ЈЕР ЋЕ ОНИ ДА ПОКРАДУ ИЗБОРЕ!

На округлом столу је 05.09.2013. организовало удружење ЖЕКИМ, политички аналитичар Звонимир Трајковић је упозорио да ће власт красти како би шиптарски избори били успешни!

Zvonimir Trajković
Ја сам из Приштине. Тамо сам живео до 82. године…. Некада сам учествовао у покрету … а после сам имао прилику да саветујем неколико председника.

Ваш проблем на северу Косова решићете само грађанским протестима и никаквим правним актима. Правна акта … Ми немамо правну државу. Ако хоћете да нађете пут у држави у којој не влада право, онда га морате тражити само на простору демонстрација, протеста, грађанских протеста, не оружаних… мирних протеста, јер на такве протесте власт нема одговор, ни она на Косову, ни УНМИК ни ова у Србији. Оно на шта желим да вас упозорим… господин цењени адвокат није хтео да вам да савет, а ја вам дајем савет:

НИЈЕ ДОВОЉНО ДА НЕ ИЗАЂЕТЕ НА ИЗБОТЕ – ТО СЕ ПОДРАЗУМЕВА! Ко данас изађе на изборе, па тај је стварно издао своју земљу.

НИЈЕ ДОВОЉНО ДА НЕ ИЗАЂЕТЕ НА ИЗБОРЕ! МОРАТЕ НА СВАКОМ МЕСТУ ДА ИМАТЕ СВОГ ПОСМАТРАЧА ЈЕР ЋЕ ОНИ ДА ПОКРАДУ ИЗБОРЕ!

И поднеће вам сутра папир под нос и рећи ће вам да је у Звечану изашло 5000 људи, 35% или 45%… Ви немате аргумент ни доказ да се то није десило.

Према томе, да би одбранили ваше 4 општине морате да направите, ви, тамо доле, контролоре за свако изборно место! Ако је то и камион, о коме сте спомињали… и на камион!

Наша влада је начелно потписала предају Косова! Да ли ви то разумете? Саветник Николића и СНС је господин Монтгомери. Њега плаћају 7,5000 долара месечно. шта ће Монтгомери да саветује Николићу или Вучићу? Размислите… не морам да цртам!

Границе су тамо где их ви поставите. Јер ви доле живите. Неће Вучић живети у Митровици, неће Дачић живети у Митровици. Они су се давно продали. На тај начин су дошли на власт и они сад само испуњавају неке обавезе раније преузете…

У БЕОГРАД НЕМАТЕ ГДЕ ДА  ДОЂЕТЕ…

Ви не можете да се ослоните на владу Србије у овом тренутку, ни на кога у Србији од власти. То вам је јасно речено неколико пута, подвучено! И ви морате да прибегнете потпуно вашим методама рада.
Најефикаснији метод рада вам је ПРОТЕСТ! Ништа вам не могу. Нико вам не може ући у општину Звечан од новоизабраних, ако ви то нећете и ако ви то не допустите. Могу они једног дана довести полицајца или неког али сутра опет неће моћи да дође… неће моћи да ради. Морате да прибегнете тој борби јер и да дођете овде у Београд, немате где да дођете…

ЗАШТО БУНДЕСТАГ РАСПРАВЉА О ЈЕЗЕРУ ГАЗИВОДЕ

Без вашег језера Газиводе не може да ради термоелектрана Обилић, Обилић не може да ради ако нема воде… та термоелектрана не може, значи, да производи струју за Косово… Батали преносне системе, батали нмалу хидроелектрану, па она је неважна. Важна је вода за термоелектрану Обилић. Е ако ви ту воду држите и даље под контролом – па Немци не могу тамо да изграде 3000  мегавата! А они су се спремили да то ураде! Зато Бундестаг расправља о језеру Газиводе.

Ја не жалим толико четири манастира, важна лепа, колико жалим 17 рудника са неограниченим, количинама лигнита… НЕЗАМИСЛИВЕ. А поновићу за ове који мање то знају – на Косову има истражено, запамтите цифру 170 милијаради тона уља… ИСТРАЖЕНО! Можда има још толико неистражено! У свету се добије… заради 3 долара кад се тона угља претвори у струју. Поможите 170 милијарди долара са 3. Е толике су вредности само угља. Па није чудо што хоће да отму Косово.

ЗАДЊА ЕТАПА ПЉАЧКАШКОГ ПОХОДА ЗАПАДА

Преко система који је ЛОПОВСКО-проблематичан, тешко да ћете моћи да било шта урадите. Самоорганизовање! Ви сте мудри људи и перфектно разумете политику… Зато што вам је политика живот! Сами се организујте, верујте да сте много паметнији од 90% ових овде у институцијама. Сами се организујте, можете да се одбраните. Кад одбраните север Косова, систе те квазидржаве Косово, цео ће почети да се рашрафљује и да се распада. запад ће изгфубити интерес да притиска даље.
Зашто се све тако окренуло против вас. Ово је задња етапа… тог пљачкашког запада који покушава да нешто отме. Ако може да отме још малко, то на Косову…

КАКО СЕ ОРГАНИЗУЈЕ КОНТРОЛА ИЗБОРА?

Пријавите 3 човека на изборе и један од њих три има право да буде у контроли. Три човека на сваком изборном месту мора да буду пријављена да би један могао да буде у контроли. Тада ће они добити по 2-3% . Са 2-3% ни у Београду, ни у Бриселу, ни пред светом не могу да се појаве! То је практичан метод како можете одбранити своје позиције.


____________

Повезани текстови:

ЖеКиМ Космет – ОКРУГЛИ СТО О ШИПТАРСКИМ ИЗБОРИМА: ПРИДРУЖИМО СЕ УСТАВОБРАНИТЕЉИМА (видео)

ЖеКиМ – ЗАКЉУЧЦИ ОКРУГЛОГ СТОЛА: Позивају се грађани да бојкотују изборе, Расписани избори су нелегитимни и у супротности са Уставом РСрбије, Државни органи да одмах прекину све радње и договоре са сепаратистичком власти у Приштини јер је то чин издаје Србије и њених националних интереса и подлеже кривичном законику РСрбије