Звонко Михајловић

Звонко Михајловић: Сви ви који сте веровали предизборним лажима – реците одлучно НЕ бриселском споразуму и вратите чланске карте странака на власти


 ЗВОНКО МИХАЈЛОВИЋ

Још није касно да се издаја спречи и да Косово и Метохија остане у саставу Србије.

Потребно је само рећи одлучно НЕ бриселском споразуму и вратити чланске карте странака на власти.

То је најмање што можете да урадите сви ви који сте веровали предизборним лажима.

На овај начин ће предводници издаје схватити погубност своје политике и одустати од ње.

На вама је да одлучите шта вам је милије, своја колевка Косово и Метохија или партија којој припадате.

Немојте да вас било ко заварава јер разлике између СЛС са једне и СНС-СПС са друге стране, НЕМА!

И једни и други су продали душу ђаволу и сада се утркују у томе ко ће бити наредни Тачијеви поданици и слуге.

Издајник је свако онај ко издају чини. Ништа мањи није ни онај ко издају подржава и пред њом затвара очи све правећи се да је не види.

Одлука је на вама али знајте да свако носи свој крст.

звонко михајловић позадина

1 reply »

  1. Ево, ја кажем НЕ свима, а посебно Бриселу. Одмах потписујем ЕА протокол и приступам Руском Одбрамбеном Савезу. И ја стварно тако мислим. И желим да то некако остварим. Мислио сам да ће Двери победити, али не. Мислио сам да ће СНС прорадити радикално, али јок, они су велико разочарање. Остале партије су жали боже и сви вире из гузица амбасадора западних земаља, а зна се током задњих 100 година колико је Српско национално биће осакаћено. Броји се милионима. Губитак у Првом Светском рату од 1/3 становништа, да га није било, сада би нас у србији било 15 милиона приближно. Кам губитак из Другог светског рата сведено на данас требало би да нас буде у Србији бар 17 милиона. Приближно наравно. И ко је за то крив, махом Европа. Немци, због деловања, остали због неделовања. И шта ћемо ми ту. Наше природно место је на истоку у окружењу словенских и православних народа. Ови нас гурају и вуку у ЕУ, а сад и у коалицију са Папингером. То је тотални колапс мозгова. Одакле су ови људи што су на власти дошли. Како смо их изабрали. Питање је сад.

    Свиђа ми се