АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Ближи се неизбежно! ДЕЦО СРБИЈЕ… БУДИТЕ СЕ !


 

Ближи се неизбежно! ДЕЦО СРБИЈЕ… БУДИТЕ СЕ !

Sasa-Kasalovic

Саша Касаловић
06.08.2013

Ближи се неизбежно. Непријатељ, ојачан и подржан од стране србских изрода и издајника који су на власти у Београду, плете “паукову“ мрежу нама Србима са севера Косова и Метохије.

Док већина Срба умртвљено “медитира“, несвесна ужаса који се спрема србском народу на КиМ а потом и у остатку Србије, једна шачица трезвених покушава да се прибере и да се припреми за тешка времена која су нам изрежирали “холивудски уметници“ из Европске Уније, Београда и Приштине.

Кампања од стране Београда за одржавање локалних избора у “независном косову“ увелико тече на подручју севера Косова и Метохије. На жалост, партијски чиновници СНС-а и СПС-а, ти СРБОАРНАУТИ навикнути на партијско “послушаније“ су већ увелико у игри и припремају своје окружење на неминовност изласка на те, погубне по србски народ, локалне изборе.

Неки ће рећи… “па неће бити велики одзив“ али тако су говорили и пре много година у Грачаници, и заиста тада није био велики одзив: 1 или 2% СРБОАРНАУТА је тада изашло на изборе али и то је било довољно зликовцу Тачију и америчко-европским монструмима да прикажу легитимност учешћа СРБОАРНАУТСКЕ фукаре у функционисању шиптарске државе.

И сада, после четрнаест година, стратегија се није променила. Рачуна се на малу излазност Срба на северу КиМ. Међутим, као и онда, то неће бити проблем јер сада имамо нове моменте. Влада Србије је предвидела слабу излазност на северу КиМ и зато је у бирачке спискове уписала све оне који данас живе у суженој Србији а рођени су на КиМ а који су већ до сада два пута ударили нож у леђа нама Србима који још живимо на КиМ.

Ти бивши Срби су нам први пут ударили ножем у леђа тако што су продали непокретности и побегли са КиМ а онда се после много година повратили и другим ударцем ножем у леђа издали нас зарад Тачијевих 40 евра пензије. Због те шиптарске пензије морали су да изваде “косоварске личне карте“ и тако постали држављани “државе Косова“ (продали веру за вечеру), док смо се ми борили на барикадама и спречавали окупаторе и Приштину да окупира и север КиМ.

Сада, у њиховом трећем походу са ножевима о наша леђа, њихова ће имена бити употребљена да нас коначно дотуку тако што ће негде у Србији њиховим именима и гласачким листићима бити приказана велика излазност на шиптарске изборе у којима ћемо ми који смо остали да овде живимо коначно и пострадати. Сада ће “званични Београд“, колика год да буде излазност на северу КиМ моћи поштом да пошаље попуњене гласачке листиће свом “јарану“ Тачију и да мање од једног процента учини много већим, можда достигне и 20 или 30 %.

Међутим како у овој прљавој игри проценти нису најважнији, већ се рачуна на то да ће ти новоизабрани СРБОАРНАУТИ имати подршку и од САД и од ЕУ и од Београда и Приштине, да ће бити финансирани и ушушкавани у прљави новац којим ће моћи да купују “ОБЕЗБОЖ ЕНЕ србе“ са севера КиМ (што је морате признати врло реално и могуће), нама, једној шачици Срба не остаје ништа друго него да као и у времену барикада почнемо да разрађујемо модалитете могућег отпора белосветској фукари и домаћим изродима.

Наравно да вам сада и овде нећу говорити о могућим начинима да се крене у нови отпор. Рећи ћу само да је он могућ и да су могућности велике. Зато браћо наша, ви којима је свето Косово и Метохија у срцу а Србија ваздух који дишемо…. приберимо се, пребројмо се. Барикаде су биле само један од начина да се у оним околностима одговори на опасност која нам је запретила. Сада се непријатељ умножио, опасност је већа а то нас неминовно тера да се и ми додатно уозбиљимо и да се новим методама супротставимо свима који би да нас поразе.

Господе подари нам мудрост, чврстину и истрајност !

СРБИЈА ЈЕ ВЕЧНА ДОК ЈОЈ ЈЕ ВЕРНЕ ДЕЦЕ !

ДЕЦО СРБИЈЕ… БУДИТЕ СЕ !

7 replies »

 1. Пуна подршка Србима са Косова и Метохије (и свим Србима гдје год да су) у борби за свој идентитет, Отаџбину истину и правду. Можда су Срби одани Отаџбини истини и правди малобројни али је важно да их још увијек има јер КО СЕ БОРИ ЗА ИСТИНУ И ПРАВДУ УВИЈЕК ПОБЈЕЂУЈЕ.

  Свиђа ми се

 2. Бог вам помого а и сви прави Срби!!! На овакав хохштаплерски начин, уз омоћ издајничких режима, су наше србске земље отимане кроз векове, на наше очи, проглашаване туђим а ми сведени на ово што смо!! Катастрофално!! Или ће се устати или нас неће бити!!

  Свиђа ми се

 3. Оно што је најбитније,

  Бог је уз ту шачицу Срба на Северу КосМета, која се бори и оправдано траје. Сваки ваш потез, попут барикада, окупиће Србе из целога света, да се боре за свој опстанак. Слажем се да се време приближило, мало је рећи месец, два, али оно што остане од Срба завапиће Богу, да му пошаље помоћ. И ја искрено верујем, та помоћ ће стићи. На време.

  Помози Боже да што пре Руски Цар стане на трон Велике Русије

  Свиђа ми се

 4. Neka vas čuva Bog, a i vi se čuvajte.
  Oni što krčme našu Srbijicu,namerni su da sve nas u roblje daju, deo u arnautske ralje, deo kapitlističkim krvopijama. U sred Šumadije rastu umesto voća, vehabije.Koliko ih je po onim selima gde odavno nema žive duše da to javi???
  .Primiče se zlo, a oni koji bi trebalo da vode srbiju u prosperitet, rešili su da nas ukopaju da će nas tek nakon hiljada godina naći kao arheološke ostatke.
  neće moći „gospodo“ politikanti. Preigrali ste se..

  Свиђа ми се