Биљана Ђоровић

Биљана Ђоровић: МИКРОФИЗИКА ОТПОРА


МИКРОФИЗИКА ОТПОРА

Bilja
ФБ белешке: Биљана Ђоровић (и пријатељи)
23.09.2013.

Оно што симболизује српство, што га утемељује и чини могућим у непремостивом је раскиду са оним што раде, говоре и мисле марионете светске владе који играју улогу политичара у Србији. Ми, огавна господо, заиста са вама немамо и не желимо да имамо ништа заједничко. Мучнина коју изазивате у нама, Србима, неподношљива је.

***

СТОП-СТОП-СТОП медијским лажима.

Учинимо медијко бешчашће потпуно неделотворним. Јасно је да нико ко познаје методологију рада глобалиста неће поверовати у бескрајно медијско тандркање којим нам марионете светске владе, бедни дроњци и љигаве масе које изигравају некакве босове и шефове у држави Србији коју убијају свакога секунда, у главу сипају лажи да је неко од Срба убио припадника Еулекс-а.

То је стандардна глобалистичка операција подметања која је толико проваљена СВУДА У СВЕТУ да само људи којима је мозак иструнуо могу у ту лаж да поверују. Неопходно је да се ова ствар одмах на терену истражи од стране људи којима је стало до истине. Доста је било Рачака, Маркала и осталих подметања. Укључимо се сви у свеопшту акцију откривања истине. Фолс флег операције ће бити све учесталије и глобалисти планирају да већину својих циљева реализују на тај начин (а тек када буду инсталирали ЦНН). Но, до тада ћемо анализирати бројне фолс флег операције и едуковати људе да науче да их препознају. Тај део посла преузимам на себе.

***

Морамо сви данас бити ратници у информативном рату који се води против нас, Срба. Свако мора да се едукује – има прворазредну обавезу и задатак. Како медији делују, у чијим су рукама, ко их контролише. Улога спортских преноса, спектакала, риалити шоу програма, ПОЛИТИКА МЕДИЈСКИХ ВЕСТИ.
Знање је моћ.

***

У овом рату који се води против нас нема фронта и нема позадине. Води се рат за наше умове, срца, за нашу биологију и онтологију. У питању је тотални рат. Таква рста рата значи само једно: ми у њему немамо шта да изгубимо и водити га морамо витешки, на нивоу који непријатељ не познаје и коме није одрастао. Ни у моралном и ни у једном другом смислу. Како сам то већ рекла: нема система који је дорастао принципима и вредностима које смо спремни да заступамо и бранимо својим животом.

***

Илија Челар: Сваки облик организације и хијерархије је рањив, уствари неделотворан, јер овај злочиначки режим може у сваку групу „инсталирати“ инсајдере и „кртице“, тако да ако свако од нас свакодневно и без правила саботира ту структуру зла, она ће морати да се уруши јер не зна ко јој је заправо непријатељ, колико га има и на шта је спреман, и зато саботирајте, кочите, поткопавајте сваку пору овог злочиначког режима, исмевајте јавно „перјанице“ и „лидере“ истог, показујте увек да их презирете и то реците јавно, разговарајте увек и свуда показујте осталима да се може живети усправно и без страха од Пицоустог режима (ПИЦОУСТИ ЈЕ ДАНАС ПАРАДИГМА ЦЕЛОКУПНЕ НАКАЗНОСТИ ОВОГ АНТИЉУДСКОГ И АНТИСРБСКОГ РЕЖИМА!!!!!), ходајте право, гледајте директно испред себе, свакоме у очи, својим ставом храбрите уплашене, само ако се убије тај страх у људима они ће моћи поново да буду усправни!!!!!

 

3 replies »

 1. Драга Биљо, ја само поставим једно питање. Ко је убио дечаке са Топчидера и сви занеме. Зашто? Колико убистава наше деце још треба да се деси да би неко реаговао.Мислим да нам они потурају приче онако како им одговара и нико, али баш нико нема право да пита оно што им се не свиђа нити да гласа.Сада нам гурају под нос Коштуницу као патриотску опцију, а зашто када је био на власти и за време његове владавине су се и десиле проневере и тај злочин.Мислим да свака страна сила има свог спинованог политичара којег извлаче по потреби као кеца у рукаву и обмањују народ. Ја бих забранила да се читају новине да би српски народ опоравио своју психу и мозак као и да се законом забрани гледање телевизијског програма на коме Срби глуме статисте а све остало раде страни плаћеници. У нашој земљи више ништа није наше чак ни ови бедни животи којима нас свакодневно уцењују јер немамо шта да једемо.Вероватно нећете ово да објавите а и не тражим. Моји коментари су свуда непожељни јер сам иронична.

  Свиђа ми се

 2. „Ми у овом рату немамо шта да изгубимо“
  Истина је .Грлећи част ,достојнанство и храброст
  свако је витез и већ је добио све.
  Препознавање обмане је кључ који отвара небо.
  Свако добро од Господа желим витезовима Србског репортера.

  Свиђа ми се

 3. Draga Biljana,prosto je neverovatno koliko narod nece da misli svojom glavp..Inace SI sto posto u pravu.Pre par dana jug SRBIJE i NIS bili su zausti otrovom iz aviona iliti zaprasivanje,pitam odredjene osobe koje bi prema obrazovanju morale znati avaj a oni kao mulci sta reci lakse je gledat moralno porno serije nego mislit glavom.OSNOVNA FUNKCIJA GLAVE JE DA MISLI PA DA SE SISA TEK ONDA DA JEDA JER SE MOZE HRANIT I PREKO VENA…….

  Свиђа ми се