ДРУШТВО

ФОТО АЛБУМ са протеста у Косовској Митровици 25. септембра


ФОТО АЛБУМ СА ПРОТЕСТНОГ МИТИНГА У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ 25. СЕПТЕМБРА

”СТОП СЕПАРАТИСТИЧКИМ ИЗБОРИМА”

Срби на окуп  26/09/2013 у 20:35 часова /
Зоран Влашковић, новинар

И поред забране бројних челника колектива и локалних самоуправа на северу Космета да пусте запослене на протестни митинг у Косовској Митровици 25. септембра на Тргу Шумадија, ипак окупило се више од 1.500 грађана који су слободарски рекли ”НЕ” Тачијевим изборима 3. новембра ове године.

На митингу су у правом смислу говорили прави државници, они којима је стало до српског народа, српског Косова и Метохије, српског Устава и државе Србије. За разлику од политиканата и манипуланата који сачињавају издајничку власт у Београду, Срби који су говорили на протестном митингу: Коста Гаљак, Драгиша Миловић, Славиша Ристић, Марко Јакшић и Горан Миленковић јасно су рекли свима да желе да живе и даље у држави Србији, да и даље имају Устав Србије и да хоће да буду држављани Србије. Са митинга је послата јасна порука Србима и неалбанцима да је ”Бојкот шиптарских избора, победа”, победа Србије и српских институција да и даље буду на Косову и Метохији.

 

Са-митинга-800x600

Дојучерашњи-председседник-СО-Зубин-Поток-Славиша-Ристић-800x600

Јединствено-НЕ-шиптарским-изборима-800x600

Нема-избора-док-их-организује-Приштина-800x600

Они-су-говорили-о-неизласку-Срба-на-изборе-800x600

  Са-митинга-српске-заставе-и-српске-капе-800x600

Силом-се-нигде-не-тера-на-изборе-800x600

Срби-поштују-Устав-и-државу-Србију-са-митинга1

Транспаренти-на-бини-800x600

1 reply »

  1. da mi ne zamere ovi posteni ljudi, kosovski mucenici, poslednji branioci otacastva, zasto se tako malo ljudi odazvalo, da li je strah, zabrana ili je propaganda lazova lopova i izdajica iz beograda (namerno malim slovom) ipak urodila plodom. Nadam se da nisam u pravu a za ove hrabre i odlucne molicu se dargom Gospodu svakodnevno.

    Свиђа ми се