АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Биљана Ђоровић: Рећи не овом систему – обавеза је сваког мислећег појединца на планети!


Биљана Ђоровић

Биљана Ђоровић
ФБ белешка 30.09.2013

И у нашој опустошеној земљи и разореним обезглављеним људима још увек постоји инстинкт: ИНСТИНКТ ДОБРА, ИНСТИНКТ НЕПРИСТАЈАЊА НА СТРАТЕГИЈЕ УНИШТЕЊА СРБИЈЕ и српског народа.

Верујем да они инстинктивно знају да смо у праву и желе да нам се придруже али их спречавају проклете навике, страх од сиромаштва, дневна рутина… везе и односи који им обезбеђују још, још још… Докле и зашто и чему све то.

Сво проклетство је у форматизованим навикама, у свакодневним рутинским радњама којима робујемо. Време је да се раскине са старим заблудама и прикључи оном што може повратити прави ерос живота и делања, па макар завршили као трагедија или као фарса.

Бог се не коцка – рекао је Ајнштајн и ако је било где био у праву, био је у тој реченици. Нисмо ми људи ставорени да живимо као типке, као део софтвера, као маса идиота која ће из оног или овог разлога насести на ама баш сваку подвалу система. Пробудимо у себи страст: за слободом, за мишљењем, за знањем, за отпором…. Распламсајмо ту искру и пламен ће даље радити сам…. по законитостима својственим ватри.

***

У току је тотални рат против човечанства… Недостатак сваке логике – основна је карактеристика овог монструозниог система који болест проглашава за људско право а људима одузима право на воду, здраву храну и трује га из ваздуха. Снагом закона који се морају увести у свакој земљи – који се у медијима проглашавају прогресом – намећу се правила игре која нас и краткорочно и дугорочно – воде нестанку. Рећи не овом систему – обавеза је сваког мислећег појединца на планети.

***

Светска влада омогућује структурама система моћ и привилегије али на крају тог пута – драги наши цензори. и марионете у политици и по институцијама система – на крају тог пута и за вас је предвиђено да нестанете. Таква је природа глобалитаризма. Ако тог постанете свесни на време, помоћићете и нама и себи.

***

Успон мега-тирана је у току али са друге стране и свест о томе шта они раде, број пробуђених појединаца је све већи. Ја верујем у моћ људског духа, његову снагу и вољу човека да се злу супротстави.

У временима која долазе – видећемо и најбоље и најгоре у људском роду. Маршираће, али не у истом строју. Како је одувек било, тако је и данас са том разликом што се сада реализује агенда нестанка људског рода и успон машина.

Нема сумње: ово је најузбудљивије време у људској историји. И сасвим сам убеђена да ће снаге добра сједињеном енергијом разорити цикличне кругове зла у самом његовом средишту.

На којој сте страни?

4 replies »

 1. НЕ издајничкој власти Србије!
  ———————————–

  Ја сам на страни Истине на страни Христа !

  ИСТИНА ЈЕ САМО ЈЕДНА

  „Рече му Исус: ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ;
  нико неће доћи к Оцу осим кроза Ме“ (Јован 14:6)

  Свиђа ми се