АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Избори Приштине са елементима чистог фашизма!


Срби на северу Космета не желе на изборе 3. новембра јер их не организује Србија

Избори Приштине са елементима чистог фашизма!

Пише: Зоран Влашковић

Избори 3. новембра доносе зло за Србе на северу Космета

Најављени изборе 3. новембра, које организује Приштина, нити су слободни, нити демократски, нити их организује држава која је чланица ОУН, јер их Албанци организују са пљувањем ОУН, пљувањем Устава Србије и Р1244, али и без иједног елемента људских права за Србе.

Срби на северу Космета неће ни по коју цену на приштинске изборе

Најављени избори Приштине за 3. новембар имају све елементе чистог фашизма и организују се без иједног оствареног људског права за Србе на Косову и Метохији, организују се кад Срби немају никакву слободу, кад такозваним Косовом царује антидемократија и антицивилизација.

Довољно је подсетити да ниједно од 1004 убиства Срба после јуна 1999. године није расветљено и да за такве злочине још нико није одговарао. Те албанске убице данас излазе на такве изборе – шта је то него фашизам?

Какви избори кад се још увек 230.000 расељених Срба и других неалбанаца налази ван својих кућа и завичаја?

О каквим се изборима ради кад су Албанци до сада срушили и запалили 155 српских цркава и манастира а 12 српских светиња је у потпуности избрисано са лица земље?

Какви су то избори кад од оних малобројних повратника Срба апсолутно нема ниједног домаћинства које није нападнуто или опљачкано?

Срби на северу Космета поштују Устав Србије и матицу Србију

Какви избори Приштине кад је на снази још Р1244 и зашто Албанци даноноћно пљују највишу правну организацију у свету ОУН?

Какви слободни избори кад су на челу квази државе Косово бивши терористи УЧК. (aмерички председник Џорџ Буш је указом број 13219 од 2001. године, УЧК прогласио терористичком органзацијом, што је на снази и данас)?

Срби, бар на северу Косова и Метохије, немају ниједан аргумент за излазак на такве изборе који имају апсолутно све елементе фашизма.

Срби на северу Космета су референдумом у фебруару 2012. године са 99,97 % рекли не приштинским институцијама. То сада треба да потрврде неизласком на изборе.

Срби на северу Косова и Метохије поштују Устав Србије, матицу Србију и Р1244, на то имају легитимно право а то су доказали стопроцентно много пута до сада а и живљењем на територији КиМ која је саставни део Србије.

2 replies »

 1. ПОМАЖЕ БОГ БРАЋО,
  СВЕ ЧЕСТИТКЕ ОД СРЦА И ДУШЕ ЗА ВАШУ БОРБУ.
  ПОСЕБНО МЕ РАДУЈЕ ШТО ПОШТУЈЕТЕ СРБСКЕ ЗАПОВЕСТИ:
  + НЕ ЧИНИ ИЗДАЈУ
  + НЕ ДАЈ ДА ОТИМАЈУ СРБИНОВО
  + УЧИ ОД СВОЈИХ ВЕЛИКАНА
  СА НАДОМ ДА ЋЕ НАША ДЕЦА,УНУЦИ И ПРАУНУЦИ УЧИТИ ОД ВАС!

  БРАТСКИ ПОЗДРАВ!!!

  Свиђа ми се