Ванредно Стање

Коначно – Шведске власти признале: „Chemtrails“ су стварни, а не нека теорија завере!


Коначно – Шведске власти признале: „Chemtrails“ су стварни, а не нека теорија завере!

Ти дуги бели трагови, облачне сумаглице на плавом небу, иза необележених авиона, нису уобичајени трагови“, рекла је вођа шведске Странке Зелених, Pernilla Hagberg.

10.10.2013. ВестиНет, за ФБР приредила Биљана Диковић

chemtrails
Као што је известила путем шведских новина „Katrineholms Kuriren“, Hagberg као први велики политички вођа који се изјаснио о том проблему, отворено је признала да ове необичне облачне стазе, које не успевају тако брзо да нестану са неба као нормални трагови авиона (contrails), су заправо отровна мешавина хемикалија, вируса и метала који се колективно називају „Chemtrails“.
Према Хагберговој, запрашивање је заједнички подухват од стране америчке Централне обавештајне агенције (CIA) и америчке безбедносне агенције „US National Security Agency (NSA)“, као и Шведске владе у својој земљи, да мењају атмосферске услове путем намерног запрашивања аеросолом.

У овој опасној мешавини аеросола су укључене и разне хемијске компоненте, као што су вируси и вирусни фрагменти, а такође и метали попут алуминијума и баријума, за које је вец́ доказано да се гомилају у залихе вода и у тло широм света.

Нормални млазеви који се састоје од обичне водене паре која се брзо развија након емисије из млазних мотора су далеко друкчији од Chemtrails–а. Следећи видео приказује слике Chemtrails – а како они иначе изгледају на небу:

„Сјајно је видети политичарку како привлачи пажњу јавности на овај проблем и помаже придодати веродостојност овог случаја у маинстреам медијима“, пише JG Vibes за „Intel Hub“. „Нажалост, ово је политички проблем који захтева много неполитичких решења“.

Запрашивање неба за спас Планете?

Занимљиво, Уједињене нације (УН) и разна Бил & Мелинда Гејтс удружења недавно су били присиљени да признају да се одвијају таква запрашивања, те да емитоване честице нису саставни део нормалних млазева авиона. Но, њихов изговор зашто се извршава запрашивање неба Chemtrails-има је тај да они некако покушавају да спасу планету од разорних учинака такозваног „глобалног загревања“, које је увек присутно, као псеудонаучна еколошка теорија која се често користи као оправдање за све врсте чудних предлога мера.

У случају Chemtrails-а, све од блокирања Сунца (његовог зрачења) како би се смањила просечна температура на Земљи до намерног померања временских услова (ХААРП) за потребе неутралисања наводног топљења поларних капа (леда), коришћени су као изговор за покушај легитимисања сејања отрова на нашем небу. Ако поново буде изабрана за још један мандат, Хагберг каже да ц́е наставити да се бори против таквих Chemtrails-а у својој земљи, а за које она каже да су ти напори иницирани и од стране шведске Владе.

2 replies »

  1. KLIMATSKE PROMENE SU PREVARA STOLECA. NACISTI KORISTE TESLIN IZUM, AKO ZLO, UPOTREBIMO SUNCEVE ZRAKE, MOZEMO PO CELOM SVETU DA MENJAMO KLIMU. DOVOLJNO JE DA CELO NEBO ISARAMO, IZDUVNIM GASOVIMA BILO KOJEG GORIVA. AKO JE ZIMA SUNCE USIJAVA GASOVE, NEBO SE UGREJE I KRECE LAZNO PROLECE. AKO USRED LETA CELU AFRIKU ISARAMO IZDUVNIM GASOVIMA, SUNCE USUJAVA GASOVE U AFRICI KRECU TOPLOTNI UDARI, MUSLIMANIMA UNISTAVAJU USEVE. TAKO IZAZIVAJU GLAD U AFRICI, KAKO BI POBILI MUSLIMANE I ODUZELI IM NA KVARNO PRELEPU I PLODNU AFRIKU. NACISTIMA SADA NI AFRIKA NIJE DOSTA, PA POCELI CEO SVET DA SARAJU GASOVIMA I TAKO NA KVARNO SVIMA UNISTAVAJU USEVE. NACISTI KORISTE TESLINO OTKRICE. KADA SE NEBO ISARA TEPISIMA GASOVA, SUNCE IMA VISE MATERIJALA DA USIJA, TADA GASOVI ZAGREVAJU VAZDUH, KOJI KRECE MASOVNO DA ISPARAVA TADA KRECU. PLJUSKOVI, OLUJE, TORNADA, GRAD, KLIZISTA I POPLAVE. ONI ZNAJU DA CE MASNE KISE DRVECE UNISTITI I DA CE KEROZIN GASOVI ZEMLJISTE ZAGADITI. TADA PRONALAZE GMO SEME SMRTI, KOJE MOZE DA RASTE NA ZAGADJENOM ZEMLJUISTU. POSTO SU MASNE KISE UNISTILIE CELU PRIRODU, SADICE GMO DRVECE. LJUDI CE TE GASOVE UDISATI I MASOVNO OD RAKA PLUCA UMIRATI, LETI CE SE SUNCATI ISPOD USIJANIH GASOVA I OD RAKA KOZE UMIRATI. KADA POBIJU VISE OD POLA COVECANSTVA, PREZIVELE CIPUJU I PRAVE JEDNU VLADU ZA CEO SVET. DALI CEMO MI NACISTIMA TO DOZVOLITI, ILI CEMO MI NJIH SADA OSUDITI. SVE STO ISPUSTE SUNCE USIJA U TOME JE TAJNA. PROSTO ALI UBITACNO. HAARP JE PREVARA, NI JEDNA ANTENA NA SVETU NEMOZE ONE GASOVE NA NEBU DA USIJA, SAMO SUNCE TO MOZE.
    SUNCE JE ENERGIJA. UZBUNA..

    Свиђа ми се

  2. Да ли ће неко одговарати кривично пред лицем правде због тровања милиона и милиона житеља планете земље? Да ли постоји тако моралан суд и судије на нивоу светске правне структуре. или да правду узимају у руке сви народи свијета? – Вивет Подгорица.

    Свиђа ми се