ДРУШТВО

Никад Граница: Докази да држава Србија „фалсификује бираче“ за шиптарске изборе!


ИНИЦИЈАТИВА НИКАД ГРАНИЦА СА КОСОВОМ И МЕТОХИЈОМ ДОШЛА ЈЕ ДО ДОКАЗА ДА СУ ВЛАСТИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ МИМО ВОЉЕ И ЗНАЊА СРБА СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ КОЈИ ЖИВЕ У ЦЕНТРАЛНОЈ СРБИЈИ ПОПУЊАВАЛЕ И СЛАЛЕ ЗАХТЕВЕ ЗА УПИС У БИРАЧКЕ СПИСКОВЕ ТЗВ. ЦЕНТРАЛНЕ ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ КОСОВА. ОТУДА И ЦИФРА ОД 40.000 НАВОДНО ПРИЈАВЉЕНИХ ПОТЕНЦИЈАЛНИХ БИРАЧА!

Извор: ФБ Жеким Космет

фалсификат бирача од стране Србије
Мимо воље и знања Срба са КиМ који живе у централној Србији власти су слале њихове личне податке УЧК терористима који су данас у сепаратистичкој власти! У име ИСТИНЕ и ПРАВДЕ помозите да сакупимо доказе!!!

У наставку текста презентујемо допис који нам је уз доказ послат, и молимо све Србе са Косова и Метохије, прогнане, расељене, избегле, или само рођене на Косову и Метохији да нам шаљу доказе о овим фалсификатима власти. Контак телефони (061)2308614, (063)1767298, (064)2605469

ДОПИС КОЈИ НАМ ЈЕ ПОСЛАТ УЗ ДОКАЗ

Ево још једног corpus delicti о фалсификатима којима се служе власти и о “статусној неутралности локалних избора у републици косови“. Данас ми је поштар ЈПТТ на руке уручио пошиљку на којој, између осталог пише “Republika Kosova“, унутра некаква одлука “ЦИК-а“, са све грбом и називом “репубљик“, да је одбијен мој захтев да се упишем у њихов бирачки списак, иако ни ја ни супруга (која је добила исто писмо), никада нисмо никоме поднели такав захтев !?!

Обистинила се моја предпоставка да су власти, мимо наше воље и знања, саме попуњавале те обрасце захтева за упис у бирачке спискове “’репубљик“ (на тим обрасцима, као што знте, такође постоји грб и назив “republika Kosova“). Отуда наводна цифра од 40 000 пријављених.

Поштар ми је, приликом уручивања, рекао да назовем број написан руком на коверти (у прилогу се види исписан црвеном бојом). Поштару сам наравно рекао оно што заслужује а потом сам назвао поменути број на који ми се јавила извесан женска персона. Рекао сам јој да се никада нисам пријавио за учешће на тим сепаратистичким “избоима“, питао одакле шиптарима моја адреса и предочио да ћу покренути кривичне, прекршајне и грађанске тужбе због извршених кривичних дела и узнемиравања.

Поменута персона ми је дала другу, такође женску, персону, која, осим слагања са мојим констатацијама и немуштим правдањем, није умела ништа смислено да ми каже. Чини се да је и поштар знао шта има у писму, те ми је дао усмену “директиву“ да се одмах јавим на исписани телефон, како би ми “помогли“ да напишем жалбу “ЦИК“-у (рок је 24 сата), не би ли ме угурали на “бирачки списак“, и да је таква “методологија“ договорена на последњем састанку у Бриселу.

Издаји и бестидности власти краја нема…

***

ФБ Жеким Космет: У ИМЕ ИСТИНЕ, У ИМЕ ПРАВДЕ, У ИМЕ СВЕГА СВЕТОГ, МОЛИМО ВАС ДА ОВАЈ ПОСТ ПОСТАВИТЕ НА СВОЈ ЗИД, И НА ЗИД БАР ЈЕДНОГ СВОГ ПРИЈАТЕЉА. ЗАМОЛИТЕ СВОГ ПРИЈАТЕЉА ДА И ОН УЧИНИ ИСТО, ТАКО ЋЕМО РАЗБИТИ МЕДИЈСКИ МРАК, И ДАТИ СВОЈ ДОПРИНОС У БОРБИ ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ. ПОШАЉИТЕ НАМ И ВИ ДОКАЗЕ!

Контакт телефони: (061)2308614, (063)1767298, (064)2605469

1 reply »