ДРУШТВО

Зоран Влашковић: ВИШЕ БИРАЧА ОД СТАНОВНИКА! (или) „Косовски избори“ – потпуна лаж, фарса и спрдачина!


У досадашњој историји постојања демократије и избора у свету први пут се дешава да је број бирача у једној, наводној држави (Косово), већи од броја становника.

***

Сензационално –  Први пут у историји демократије, човечанства и права: албански избори Приштине, потпуна лаж, фарса и спрдачина!

Више бирача од становника!?

Пише: Зоран Влашковић
06.10.2013.

Априлским пописом становништва из 2011. године на Косову и Метохији регистровано 1.733.872 становника а сада за изборе евидентирано чак 1.769.320 бирача.

glasac

Tакозвани локални избори, такозваног независног Косова, најављени за 3. новембар 2013., ушли су већ сада у анале светске историје о демократији, праву и државама, и уопште као манипулација и као очигледни вид ортодоксне лажи. Као такви, наводни избори Приштине су уопште чиста фарса и у правом смислу те речи спрдачина, пљување демократије, пљување Европе као тековине људских права, пљување цивилизације…

У досадашњој историји постојања демократије и избора у свету први пут се дешава да је број бирача у једној, наводној држави (Косово), већи од броја становника.

Наиме, по попису становништва Косова, који је спровела Приштина, из априла 2011. године, (последњи попис становништва на који су Албанци изашли био је 1981.), на Косову је регистровано 1.733.872 становника. То је било чак 700.000 мање од процена које су до тада давали Албанци, Кфор, УНМИК…

Но, зачуђујуће је то, а већ је ушло у Риплијеву рубрику “Веровали или не“ што је број регистрованих бирача на Косову за наводне локалне изборе 3. новембра ове године већи од броја становника за више хиљада. Тако је за ове изборе Приштина регистровала невероватних 1.769.320 бирача.

Вероватно су ти бирачи из Македоније, југа Србије, Албаније, Грчке и Црне Горе. Но, оно што је сигурно – Приштина је са оваквим бирачима већ почела да спроводи идеје фашистичке идеологије Хитлера о Великој Албанији и то баш оваквим изборима.

То је још само један, од хиљаду разлога, да Срби не треба да изађу на ове изборе који су лаж и фарса. А издајничка власт у Београду – Николић, Вучић, Дачић, Дрецун, Вулин… нека одговоре на питања Срба са КиМ:

Зашто терају Косово и Метохију из Србије!?

Зашто избацују КиМ из Устава Србије!?

Зашто Србија никада више, после ових приштинских избора, ако Срби изађу на њих, никада на КиМ неће организовати локалне и републичке изборе!?

Зашто! Зашто! Зашто!…

[wzslider]

2 replies »

  1. Izborima, potpuno vladaju albanci, isključivo, sve je u njihovim rukama, u prvom centralna izborna komisija, u drugom spiskovi su u njihovim rukama, i mogu po želji brisati Srbe, a dopisivati Albance,i to sve komotno mogu jer ih podržava EU i Amerika. Analogno je isto bilo sa postojanjem NDH, spisak svih Srba je predan ustašama, a vjenčani, umrli, rođeni ti registri su predani katoličkoj dijacezanskoj vlasti.

    Свиђа ми се

  2. Три бомбашка напада у Северном делу Косовске Митровице, изгледа да је моја анализа била тачна,да су ови бомбашки напади само почетак нове „олује“ за преостале Србе на КиМ-у.
    https://facebookreporter.org/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80-%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%88-%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D1%81-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D0%BC-%D0%B1%D0%BE/

    Свиђа ми се