БАРИКАДЕ

УПОЗОРЕЊЕ: ШТАБ ЗА БОЈКОТ ИЗБОРА ПРИВРЕМЕНЕ СКУПШТИНЕ АП КиМ (саопштење)


УПОЗОРЕЊЕ: ШТАБ ЗА БОЈКОТ ИЗБОРА
ПРИВРЕМЕНЕ СКУПШТИНЕ АП КиМ
(саопштење)

Саопштење за јавност

01.11.2013. ФБ СРБИ НА ОКУП

Ne-siptarskim-izborima-za-sajt

У П О З О Р А В А М О!!!

Локални избори које је расписала председница самопроглашене републике Косово Атифете Јахјага и предизборна кампања која још траје, пуна је насиља, тортура, притисака на грађане, до бацања експлозивних направа-бомби, па чак и једног убиства (Литванског полицајца). Као по правилу власт у Београду за свако насиље оптужује оне политичке снаге које су против избора без иједног доказа, мада бројне чињенице и изјаве жртава говоре да је то у режији оних који заговарају излазак Срба на сепаратистичке изборе.

Просто чуди да у присуству невероватно великог броја припадника БИА-е, жандармерије у цивилу и осталих безбедоносних снага из Србије, да се дешава толики степен насиља и да се незна починилац.

Штаб за бојкот избора ПС АП Косово и Метохија из поузданих извора сазнаје да ће  у случају малог изласка Срба на изборе тзв. републике Косово, заговорници изласка  покушати да направе бројне инциденте због којих би званични Београд оптужио опет снаге за бојкот избора, а све са циљем да оправда политички неуспех у реализацији Бриселског споразума. Да ли ће то бити лажне пријаве о подметнутим бомбама, упад на биралишта, изазивање и провоцирање сукоба са неистомишљеницима, остаје да се види.

Штаб за бојкот избора ПС АП Косово и Метохија унапред се ограђује од било какве врсте инцидената, уз поруку да ће присталице бојкота на пристојној удаљености само мирно посматрати и регистровати број гласача.

Штаб за бојкот избора ПС АП Косово и Метохија такође ће са велики бројем камера покрити свако бирачко место, чиме ће у потпуности забележити све инциденте и сваку нерегуларност.

ПС АП Косова и Метохију
Секретар  Љиљана Љумовић 

 

01.11.2013. године
У Косовској Митровици                                                                    

3 replies »

 1. Zar stvarno misle da se kopčamo na leđima.
  „Jahjaga “ iz nepostojeće „kosovo*“ raspisala izbore.
  Znači nije Srbija raspisala izbore, znači svi drugi izbori su nelegalni, pa se na njih ne izlazi.
  Krše Ustav, krše Zakon o izborima.
  Time što nateruju narod na izbore, ovi iz beograda, opranih ruku kao Pilat, isunjavaju naređenje Brisela. Arnauti već sve imaju spremljeno, a zapad će da opere savest (dal je ima???)i da po hiljaditi put kaže beogradu: dogovorite se sa prištinom , koja ne postoji po međunarodnim zakonima.
  Ali zato(uz blagoslov brisela, amerike i nemačke, austirje i velike albanije) priština zabrani ulazak na njenu teritoriju, hapsi, ubije Litvanca( ko li ga pamti???), da ga je ubio Srbin, pola bi Srba bilo uzapćeno! I sve tako u skladu sa EU-standardima arnauti biju, ubijaju naš narod, i okupiraju našu teritoriju.

  Свиђа ми се

 2. пријатељски и братски поздрав и предлог : У близини бирачких мјест намјерно преко разгласа (да јачина звука не ремети јавни ред и мир) током гласања пуштати родољубиве пјесме нарочито ову https://o.twimg.com/1/proxy.jpg?t=FQQVBBgwaHR0cDovL2kxLnl0aW1nLmNvbS92aS81ck9fZDVvQ1IyOC9ocWRlZmF1bHQuanBnFAIWABIA&s=61e7hbv0wztvdyGuyawlqgvwp69wECmoWMJrMbTwJJQ

  Свиђа ми се