Ванредно Стање

ОТВОРЕНО ПИСМО ПОКРЕТА ДВЕРИ ДАЧИЋУ И ВУЧИЋУ – Прешли сте границу, али само изгледате недодирљиво и моћно!


Прешли сте границу, али само изгледате недодирљиво и моћно

20:27 01.11.2013. ФАКТИ

ОТВОРЕНО ПИСМО ПОКРЕТА ДВЕРИ ПРЕМИЈЕРУ ДАЧИЋУ И ВИЦЕПРЕМИЈЕРУ ВУЧИЋУ

Bosko-ObradovicБошко Обрадовић

Свакоме је јасно да овако крупна одлука да се упадне у просторије једне опозиционе политичке организације није била могућа без директне Ваше сагласности. Шта је следеће? Хоћете ли да нас хапсите зато што другачије мислимо од Вас? Да ли сте свесни да сте прешли границу и кренули у директан обрачун са опозицијом?

Можда се у овој еврофанатичној фази у којој се налазите не сећате или не желите да се сетите 90-их година прошлога века, када сте као перјанице Милошевићевог режима такође забрањивали опозициону активност. Ми се тога сећамо и добро памтимо Ваше „ране радове”. Иако сте се сада пресвукли у проевропске боје, остала Вам је очито иста страст за прогањањем свега што представља опозицију Вашој бахатој и криминализованој власти

Издали сте Косово и Метохију, организујете педербалове, отимате нашу децу и хоћете по налогу из Немачке да нам промените свест, а сада сте почели и да нам долазите на кућне прагове

Председниче и први потпредседниче Владе Србије,

Јучерашњи упад у централну канцеларију Покрета Двери у Београду оцењујемо као велики политички скандал.

Није нам познато да је на овакав начин Служба за борбу против организованог криминала (СБПОК) упадала у просторије било које друге политичке организације до сада.

Зашто сте у Покрет Двери послали најзначајнију службу Управе криминалистичке полиције? Шта је то Покрет Двери учинио да на овакав начин кршите нашу слободу политичког деловања и практично ометате наш рад у току изборног процеса на општини Вождовац?

Свакоме је јасно да овако крупна одлука да се упадне у просторије једне опозиционе политичке организације није била могућа без директне Ваше сагласности. Шта је следеће? Хоћете ли да нас хапсите зато што другачије мислимо од Вас? Да ли сте свесни да сте прешли границу и кренули у директан обрачун са опозицијом?

Можда се у овој еврофанатичној фази у којој се налазите не сећате или не желите да се сетите 90-их година прошлога века, када сте као перјанице Милошевићевог режима такође забрањивали опозициону активност. Ми се тога сећамо и добро памтимо Ваше „ране радове”. Иако сте се сада пресвукли у проевропске боје, остала Вам је очито иста страст за прогањањем свега што представља опозицију Вашој бахатој и криминализованој власти.

Да ли је могуће да у 21. веку Ви издајете налог да се укине један интернет радио, на шта апсолутно немате право ни по једном закону? С обзиром колико сте далеко одмакли у издаји Косова и Метохије разумемо да Вам смета свака опозициона реч, па тако и глас јединог народног, независног и опозиционог радио програма у Србији, који је позивао на бојкот шиптарских избора 3. новембра. Али, докле мислите да идете у режимској осионости? Шта је следеће? Хоћете ли да забраните све и свакога ко се не слаже са Вашом погубном политиком уласка Србије у ЕУ по сваку националну цену?

Ако сте мислили да нас уплашите или обесхрабрите – грдно сте се преварили. Само сте мотивисали огроман број грађана да се изнова укључе у борбу против новог тоталитаризма, медијског мрака у Србији и режимских притисака на опозиционе активности. Можете угасити један радио, али ће се појавити други. Можете одузимати опрему, али ћемо набавити другу. Можете забранити Двери, али ни то неће помоћи. Можете нам упадати у просторије, али наше просторије су цела Србија где Вас увек чекамо спремни да Вам у очи кажемо колики сте издајници и бахати насилници.

Позивамо Вас и овим поводом да се уразумите. Србија срља у комплетан политички, економски и социјални суноврат под Вашом влашћу. Медијске лажи и манипулације, огољена цензура и пропаганда неће Вам помоћи да сакријете истину да за 15 месеци власти ништа нисте урадили,већ само даље упропаштавате државу: новим задужењима, продајом преосталих привредних и природних богатстава, подршком странцима да колонизују све у Србији, увођењем ГМО семена и хране, предајом територије, државних институција и народа на Косову и Метохији…

Можда Вам је комунистички зликовац Јосип Броз Тито идеал у политици, али будите уверени да Србија неће поново постати тоталитарна држава у којој ћете Ви бити доживотни председници и господари живота и смрти. Ваша политичка каријера је можда на врхунцу, али после тога следи пад и крај. Превише је 20 година колико Вас Србија трпи да је понижавате и вређате.

Последње што сте учинили упадом у просторије Покрета Двери јасан је сигнал ко Вам највише смета на политичкој сцени и у коме видите једину истинску опозицију. Хвала Вам на томе – сад поуздано знамо да смо на правом путу и да наше опозиционе активности погађају у центар. Слободни медији су, дакле, оно што Вас највише боли, оно што по сваку цену нећете дозволити да заживи. На томе ћете се и улупати, јер не можете зауставити огорчене грађане да проговоре, да протестују, штрајкују, буне се против Ваше власти на све ненасилне начине. Издали сте Косово и Метохију, организујете педербалове, отимате нашу децу и хоћете по налогу из Немачке да нам промените свест, а сада сте почели и да нам долазите на кућне прагове.

Будите уверени да ћемо наставити са свим започетим активностима, све до пада Вашег издајничког режима који је настао на изборној крађи и кршењу изборне воље грађана Србије. Можда многима делујете недодирљиво и моћно, али се из ове забране једног интернет радија и упада у просторије једне опозиционе политичке организације види да сте итекако забринути шта Вас чека када грађани буду добили прилику да чују пуну истину о Вашем режиму. А тај је тренутак све ближе. Видимо се.

У име Старешинства Покрета Двери,

        Бошко Обрадовић

***

Двери: Шта тражи полиција у просторијама Двери? (ВИДЕО)

Покрет Двери Српске одржао је данас ванредну конференцију за новинаре, испред зграде Владе Србије, поводом јучерашње скандалозне акције везане за забрану првог независног интернет радија, који је „опозиционо проговорио у Србији“, као и неовлашћеног упада у просторије овог покрета у Београду.

vanredna press dveri 1.11.2013
На данашњој ванредној конференцији за новинаре Бошко Обрадовић, члан старешинства Покрета Двери, поручио је властима да „ни на који начин, оваквим режимским притисцима, ни насиљем оваквим медијским мраком и забраном слободних медија у Србији, не могу зауставити опозициону активност која се из дана у дан шири против актуелне Владе Србије“. Он је подсетио на „неколико главних разлога у којима се крије ова хитна интервенција комплетног државног апарата који је јуче био упослен да би затворио један интернет радио“…

„Пре свега, јавност треба да зна да су јуче у овоме учествовали практично сви највиши нивои државног апарата, почевши од републичке радио-дифузне агенције (РРА), Министарства за телекомуникације, интервентне бригаде МУП-а Србије, Управе криминалистичке полиције, и Службе за борбу против организованог криминала, што говори да су недостајали само председник државе, премијер и први подпреседник владе лично, па да комплетан државни апарат јуче буде у функцији забране интернет-радија СНАГА НАРОДА и упада у просторије Покрета Двери.“

Оно што је интересантно је да очигледно, што је нагласио Обрадовић, СНАГА НАРОДА није смела да траје дуже од 48 сати, а режимска реакција била је брза и ефикасна. А због забране слободног говора, нарочито оног који је ПРОТИВ РЕЖИМСКЕ ИЗДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ.

„Апсолутно подржавамо активности сваког слободног медија у Србији, па тако и независног интернет радија Снага народа и пружићемо сваку врсту подршке опстанку слободних медија у Србији“, поручио је Обрадовић.

Иначе, подршку Покрету Двери у ових пар дана дао је велики број удружења, слободних медија, интелектуалаца, група грађана и појединаца.
А оваква скандалозна акција режима показала је да постоји њихов оправдан и велики страх од другачијег политичког мишљења од оног који се народу Србије сервира путем режимских информативних фреквенција у било ком облику… Нарочито постоји страх од, сада већ широко распрострањеног народног фронта, ГЛАСОВА ПРОТИВ ШИПТАРСКИХ ИЗБОРА  – КОЈЕ ЈЕ РЕЖИМ РЕШИО ДА СПРОВЕДЕ У САГЛАСЈУ СА БРИСЕЛОМ, ВАШИНГТОНОМ, ЕУ, НАТО, ЕУЛЕКСОМ И ТАЧИЈЕМ И ТИМЕ ЗАОКРУЖИ ИЗДАЈУ СРБА И СРБИЈЕ.

НЕ ШИПТАРСКИМ ИЗБОРИМА! КОСОВО И МЕТОХИЈА ЈЕ СРБИЈА!

1 reply »

  1. Подршка Дверима. Политички сте сазрели. Заједнички поведите Фронт ослобођења – отпора!! Јер, друге нема!!

    Свиђа ми се