БАРИКАДЕ

Иницијатива Никад Граница са Косовом и Метохијом НОЋАС испред СИВ-а: ПУТНИЦИ – НЕ НА ШИПТАРСКЕ ИЗБОРЕ! (видео)


Иницијатива Никад Граница са Косовом и Метохијом НОЋАС испред СИВ-а:
ПУТНИЦИ – НЕ НА ШИПТАРСКЕ ИЗБОРЕ!

Чланови Иницијативе НИКАД ГРАНИЦА СА КОСОВОМ И МЕТОХИЈОМ ноћас су били испред зграде СИВ-а у Београду, са намером да објасне „путницима“ који су намерили да о трошку државе, односно нашем, отпутују на биралишта на Косову и Метохији да ТО НЕ ЧИНЕ…

03.11.2013. за ФБР уредник Биљана Диковић

[wzslider]
„БЕОГРАД, ИЗА СИВ-А У ПОНОЋ, НЕКИ СУ ИЗЛАЗИЛИ ЧАК ИЗ ШУМЕ КРИЈУЋИ СЕ.
АКЦИЈОМ НИКАД ГРАНИЦА И СРПСКОГ ТОКА ПОКУШАЛИ СМО ДА ИХ ОДГОВОРИМО АЛИ БЕЗУСПЕШНО. ОНИ НЕ ЗНАЈУ У ЧЕМУ ГРЕШЕ , ОНИ ГЛЕДАЈУ ДНЕВНИК И ЧИТАЈУ НОВИНЕ И ТОТАЛНО СУ ЗБУЊЕНИ.

Ево шта је у питању – већ неколико година уназад Тачијева квазидржава одобрава месечну „помоћ“ од 40 евра (сада је 60) свим старијима од 65 година који су рођени на територији „Косова“. Та „помоћ“ је од прошле године условљена узимањем шиптарских докумената, на шта су многи пензионери пристали, да би наставили да примају своје (крваво) „следовање“. То није ништа друго него куповина људи којима је у овом тренутку довољно само рећи да морају да гласају да би наставили да примају те паре. Српска Влада је могла врло лако да то спречи и имала је на располагању механизме али је све НАМЕРНО толерисала да би те људе имала као свој адут за овај тренутак!
Ето, о томе се ради… режирана издаја. Куповина људи који иначе већ дуго година и не живе на Косову и Метохији (и којима је медијском тортуром испран мозак па им је све свеједно). За тих својих „30 сребрњака“ они пристају да изађу на гласање и продају своју браћу која се 14 година боре да опстану на светој српској земљи!!!

Непрестано коришћење јавног сервиса РТС и осталих „фреквенција“ за испирање мозга и режимску тортуру даје своје резултате, они су се уплашили да ће им држава укинути  додатак, како је јавно један од њених представника и рекао, односно запретио у јутарњем програму РТС-а: „ти грађани имају права, али имају и обавезу“, ЗНАЧИ ИМАЈУ ОБАВЕЗУ ДА ИЗВРШЕ ОНО ШТО ИМ ДРЖАВА НАРЕДИ – ДА БУДУ ПОКРИЋЕ ЗА ИЗДАЈУ НАЦИОНАЛНИХ ИНТЕРЕСА ДРЖАВЕ И УЧЕШЋЕМ НА ТАЧИЈЕВИМ ИЗБОРИМА!
Успели су да, овај број људи са списка, уцене и спроведу да одраде овај прљави посао гласања на биралиштима Јахјагине квазидржаве косове…

Одакле тим ЉУДИМА СА СПИСКА који годинама живе ван Косова и Метохије ПРАВО да уместо оних КОЈИ ЖИВЕ СВИХ ОВИХ 14 ГОДИНА СА СВОЈИМ ПОРОДИЦАМА НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ – ОДЛУЧЕ ДА ИМ СВОЈИМ ПОТПИСОМ ПРОМЕНЕ ДРЖАВУ У КОЈОЈ ЖИВЕ!?!

Председник Иницијативе Никад граница са Косовом и Метохијом, историчар Александар Павић са око 30-так родољуба из ове организације овом акцијом дао је подршку Србима уставобранитеља који бојкотују Тачијеве изборе. Иначе, била су паркирана два аутобуса, можете их видети на фотографијама, и они нису били пуни.

Упитали смо Александра Павића да за СРБски ФБРепортер каже шта се догађало:
„Само неколико људи је нешто реаговало, били су то махом старији грађани, али мени су били чуднији они који су само ћутали и погнули главу… Питали смо да се идентификују организатори, питали смо ко организује превоз на гласање за изборе непризнате државе на територији државе Србије… Нису смели да се јаве ови из Канцеларије за Косово и Метохију, само су прозивали путнике… Неко је позвао полицију, која је била сасвим коректна. Питали су нас ко смо и зашто смо ту, а ми смо рекли да смо дошли да видимо ко крши Устав Србије, ко је организовао превоз да се иде на гласање непризнате тачијеве државе. И њима је јасно да се овим крши Устав и закони државе Србије“.
 

ОРГАНИЗОВАНИ ПРЕВОЗ НА ТАЧИЈЕВЕ ИЗБОРЕ !
(http://www.youtube.com/watch?v=L2hrPpxyNLM&feature=youtu.be&hd=1)