ДРУШТВО

Разбијачи снимљени – намештаљка Вулина и Вучића! (видео)


Разбијачи снимљени – намештаљка Вулина и Вучића! (видео)

Аутор: Иван Максимовић
Датум: 3.11.2013 Новинар.де

Негде око 16.45 сати поподне у школу Св. Сава где су се одржавали шиптарски избори, преобучени мушкарци упали су у бирачко место.

“Видела сам како неки мушкарци, у пролазу близу школе, мењају одећу и све то раде ужурбано. У првом тренутку нисам обратила пажњу али када сам се поново окренула они су већ трчећи ишли ка бирачком месту. Укључила сам мобилни телефон и снимајући пошла за њима. Наши, који су за бојкот избора, стајали су на двадесетак метара одатле, једва су се освестили пре него што је 20 људи улетело у зграду. Тројица су држала врата да нико не може да уђе док су остали разбијали све на шта су наишли. Косовски полицајци су пришли али нису могли ништа да учине. Врата су се одједном отворила и сви су буквално излетели напоље. Срби који су били за бојкот кренули са тим манијацима и гађали их разним предметима како би их зауставили. Знали су да Вучић и Вулин спремају насиље јер је то већ најављено ако не успеју избори. Излазност је била очајна и они нису имали други избор. Потпуно сам сигурна да су то владини људи, није била жандармерија. Пре су то неки људи који су цео живот провели на улици. Док се све то дешавало, бели џип са БГ таблама стајао је у непосредној близини и правили су се да ништа не виде иако им се све одвијало пред очима” каже за портал Новинар.Де Српкиња која је снимила део овог инцидента и уступила снимак на чему се захваљујемо.

 

Стални дописник портала Новинар.Де;
Иван Максимовић
***

СНП НАШИ: ВУЧИЋЕВИ БАТИНАШИ ЛОМИЛИ КУТИЈЕ!

***

Никад граница

МАСКИРАНИ РАЗБИЈАЧИ ИЗБОРНИХ КУТИЈА ИЗАШЛИ ИЗ ДИКИЋЕВОГ ЏИПА!

На 0.42 секунди клипа

јасно се види Дикићев бели џип марке Шевролет из којег су испред ОШ Свети Сава изашли људи који ломе изборне кутије. Да су рабијачи изашли из белог џипа бг таблица посведочила је и жена која је снимљени материјал дала Ивану Максимовићу новинару сајта novinar.de “…Док се све то дешавало, бели џип са БГ таблама стајао је у непосредној близини и правили су се да ништа не виде иако им се све одвијало пред очима.”

4 replies »

  1. Разбој изгледа не разуме суштину ствари. Боље да се не прави много паметан, а још боље да управо он сам размисли у чему је ствар…

    Свиђа ми се

  2. Ха ха… Који сте ви цареви. Па ако су стварно ово урадили Вучић и који већ, онда ваша прича о њиховом издајству не стоји. Мислим ако је то заиста тачно…ма шта да вам причам размислите сами браћо и сестре!

    Свиђа ми се