Видео

Срби на окуп: ДОКАЗ – Тајна полиција под фантомкама упадала и разбијала редом (ВИДЕО)


Срби на окуп 03/11/2013 у 20:56 часова /

Тајна полиција режима, под фантомкама упала на бирачка места у Косовској Митровици и разбила све што им се нашло на путу. Ексклузиван снимак акције како наш сниматељ каже “Вучићеваца” погледајте у наставку

Уредништво “СРБИ НА ОКУП”

4 replies »

 1. Сјајан снимак, свака част!
  Против народа који зна шта хоће, мудро, стрпљиво, истрајно, и уз помоћ савремене технологије, може се победити лаж и превара и свака сила!
  Увек се организујте, снимајте, јављајте мобилним, истина се не може сакрити.

  Свиђа ми се

 2. Да ли су они нормални? Да ли схватају куда то води? Да ли заиста желе то што призивају? Да ли заиста мисле да са овим народом могу баш све што им се прохте да раде; и да га продају, и да га пребијају и да га трују и из ваздуха и из тањира? Докле више!? Имате ли своју децу? Знате ли шта сте себи и својој деци овим учинили? Док су жива носиће печат издаје својих родитеља на свом образу, а мртви ћете се превртати по гробу погађани клетвама сопствене деце!

  Свиђа ми се

  • Господине Алексићу, џабе ви то њима говорите, ти људи не виде ништа осим новца, то су људи који су тако учени и васпитани да буду послушници некоме, таквим људима није битна ни породица ни деца ни држава, њима таквима су битни само они, јер сматрају себе за „богове“ на земљи и да могу да раде шта им се прохте, само да добију који евро или долар у руке, ти људи би продали све, ама баш све, само да би задовољили свој болесни его и самољубље. Ми господине Алексићу имамо још увек остатке титоиста и љубитеље пентаграма(читај: комунисте)који још увек владају Србијом,који су научени да држава и власт припада само њима и никоме другоме,ни народу ни законима ни Уставу, него како они кажу(подсећају на ОЗНУ и на ћопаво копиле које нам је донело устав из 74-те, а данас осећамо све те последице његове „сенилне“ одлуке). Још увек су на власти деца и унуци ознаша и безбожничких комуњара, а ово су њихови унуци… Џабе ви њима причате,не чују вас они… Када једног дана дођу потомци Солунаца,Краљеве Војске,следбеници и поштоваци Драже Михајловића и протерају ове комунистичке цркотине онда ће Србији коначно сванути у сваком економском,социјалном,политичком аспекту…

   Свиђа ми се

   • Postovani Milose,
    tacno je da je Titov Ustav iz 1974. bio promasaj po mnogim pitanjima. Titova drzava se i raspala umnogome zahvaljujuci tom nesrecnom ustavu. Danas osecamo posledice i u ovim aktuelnim dogadjajima gde odnarodjena srpska vlast silom ugurava gradjane Srbije u laznu drzavu „Kosovo“.

    Ja bih samo da apelujem na vas i na mnoge dobre ljude da ne svode danasnje muke samo na komunisticke uzroke. Bilo bi dobro da je tako, jer je taj sistem odgurnut i uslo se u drugaciju politiku koju diktiraju SAD i zapadne imperijalne zemlje. Za njih se nikako ne bi moglo reci da su prokomunisticke, naprotiv, danas se vodi najstrasnije imperijalno liberalno-kapitalisticko nasilje nad ostatkom Srbije. Dokaz za to je i najgori polozaj radnicke klase danas. Kriviti komuniste je razvodnjavanje borbe protiv imperijalnih bankara, tajkuna i sveg ostalog kapitalistickog olosa koji za cilj ima vladanje svetom. To je povika na vuka, dok lisice meso jedu! Nisu oni komunisti, nego kameleoni koji svoje interese prilagodjavaju NATO. Uostalom, da li je Vucic komunista? Ili mozda Nikolic? A Ivica Dacic je onomad po povratku iz SAD izjavio – „ne brinite, Amerika i Engleska NECE biti zemlja proleterska“!!!
    Ako postujete Cicu, pisite ispravno njegovo prezime. Pozdrav.

    Свиђа ми се