ДРУШТВО

Нападом на нашег брата Марка Јакшића ова “фукара“ која се запатила у Срба, у ствари објављује рат свима који још поштују УСТАВ земље Србије, законе земље Србије као и Божје законе


УСПЕО ЈЕ БОЈКОТ!

sasa

Саша Касаловић
4.11.2013.

Онај ко губи има право да се љути али не и да лаже!

А ови изроди и фукаре отпале од србства не да лажу него још и покушавају да отворе “ловну сезону“ на све нас који смо били против ових избора. Нападом на нашег брата Марка Јакшића ова “фукара“ која се запатила у Срба, у ствари објављује рат свима који још поштују УСТАВ земље Србије, законе земље Србије као и Божје законе.

Не можете нас уплашити јер ми нисмо као ви, ми смо витезови Косметски.

ЗВЕРИ ИЗДАЈНИЧКА…знамо да си рањена…само још чекамо да искрвариш !

ЧУЈТЕ СКОТОВИ… ЈАНИЧАРИ и БИВШИ СРБИ…. „Ко год у истој реченици помиње Марка Јакшића и Хашима Тачија, а то раде искључиво присталице споразумевања, руковања и грљења са овим лицем са више потерница – сарадник је Тачија и његове банде трговаца људским, односно српским органима. И, ако се, не дај Боже, Марку Јакшићу било шта деси, сматраћемо све такве индивидуе за саучеснике…“  НИКАД ГРАНИЦА!

марко

Ми Срби са севера Косова и Метохије… поносни смо на своју браћу и сестре који нас и путем овог сокоћала подржавају. Поносни смо на државу Србију која и овако намучена још постоји и допушта нам да зБог “ње“ страдамо и израстамо сваким новим даном у поносне витезове. Да није државе Србије, Косово неби било проблем никоме. Само ти Србијо постоји и даље, а ми србски витезови ћемо ти из срца које се зове “Косово“ и даље упумпавати крв да ти се у мозгу не помути.

Србија је вечна док су јој деца верна. Живела Србија !

 

9 replies »

 1. Фашисти неће отићи добровољно на „демокртски“ начин са власти.Они „морају“( јер су плаћеници) своје западне фашисте да слушају и да лажима и преварама, преведу народ „жедног преко воде“!
  И ови домаћи и они страни фашисти знају и „поштују“ само један језик: ЈЕЗИК СИЛЕ ! То је једино решење ! Пре или касније тако ће бити ! П….е у руке, АЛИ СВИ !!! за част отаџбине и људског достојанства !!!

  Свиђа ми се

 2. „Космет, поновљени избори 17. новембра

  Косовска Централна изборна комисија саопштила да ће поновљени избори у три бирачка центра у Косовској Митровици бити одржани 17. новембра.

  Поновљени избори у три бирачка центра у Косовској Митровици биће одржани 17. новембра, рекао је члан Централне изборне комисије Ненад Рикало.

  Рикало је, после седнице ЦИК-а, рекао и да је данас после подне почело пребројавање гласачких листића из Лепосавића и Зубиног Потока.

  Централна изборна комисија Косова потврдила је данас да је усвојила упутство Центра за бројање и резултате о поништавању локалних избора 3. новембра у три гласачка центра у северном делу Косовске Митровице, на којима су екстремисти за време гласања уништили гласачке кутије.

  Рикало је раније рекао да је утврђено да у три бирачка центра у Косовској Митровици нема услова за било какво пребројавање.

  Кандидат за градоначелника Грађанске иницијативе „Србија, демократија, правда“ Оливер Ивановић рекао је за интернет портал РТС-а да није чудно што је 17. новембар одабран за датум одржавања поновљених избора, јер време не иде на руку организаторима.

  „Они не смеју да пренесу питање избора, поготову у северној Митровици, у идућу годину. Овај поновљени круг мора да се догоди 17. новембра како би се евентуални други круг одржао пре католичког Божића. За каталочки Божић сви странци ће отићи, онда неће бити никога, страних посматрача, ни других који су укључени у организацију“, рекао је Ивановић.

  Ивановић је оценио да је то кратак рок и да ће тешко анимирати људе да изађу на изборе.

  „На народу је да изабере – или ће изаћи и гласати или ће имати већину Албанаца у Скупштини северне Митровице, која је насељена са 90 одсто Срба и 10 одсто Албанаца“, истакао је Ивановић.“

  РТС

  Свиђа ми се

 3. Teшка и болна је историја српска! Од германско-нордијске школе и затирања наше историје као прастарог народа, преко Берлинског конгреса пре 135 година, Албанске Голготе и стварања Југославије,усташко-комунистичког споразума из 1928., појаве злогласног Јосипа Амброза, Јасеновца, Јадовна,толиких јама за децу, жене, труднице, младе и старе припаднике најбројнијег подземниог народа, па до 5.октобра 2000. и завршне издаје по диктату да се уништи све, од привреде и науке до свести у свим порама и на свим местима.
  Уместо да се сабирамо и спајамо, ми нестајемо, иако потичемо уз најстарије цивилизације, Лепенског вира и Винчанског писма!Имамо најстарији календар, Светог Саву, Стефана Немању већ 900 година, цара Душана, Светог кнеза Лазара, Косовски мит и завет, Његоша већ 200 година,…
  Али, Боже здравља, Боже дај, волимо се,боримо се, мислимо, хоћемо, можемо, све ће доћи на своје, јер смо небески народ и као такви, неуништиви!

  Свиђа ми се

  • Драги Предраже, веома ми је жао што морам да Вам укажем на грешку, јер боље да Вам то кажем ја, него да вам се неко други смеје и оспорава ваше знање, које видим да није мало. Винчанско писмо не постоји, то је била само један, може се рећи веома слободна и шаљива интрпретација неких археолога коју си поједини (квази) историчари погрешно разумели. А волео бих да сазнам баш у каквој су вези Срби са мезолитском цивилизацијом из насањеној на дунавским терасама,а такође ме занимаји подаци о првом календару? Све се лепо зна, и када смо дошли на Балкан и где смо се населили, и како смо живели. Константин Порфирогенит „О управљаљу царством“! Живела Србија!

   Свиђа ми се

 4. Опет си се појавио ти “РАЗБОЈНИЧЕ“ !
  Када је год било потребно да се неко појави и да се “посере“ по србима на северу КиМ. јер се јуначки боре ,појавио си се ти!
  Разбојниче…..знам да би требало да се уздржим и да се ради мог смирења не упустам у расправу са ФУКАРОМ какав си ти ,али једноставно …није ми први пут да те срећем и препознајем по твојим објавама па ми је тешко да се уздржим. Ја ти рекох шта сам имао…а садамиожеш слободно да наставиш да прдиш !

  Свиђа ми се

 5. Откад је Јакшић „брат“? Ваљда је он друг. Он је део оних идеала који су направили Косовске границе; он је део оних идеала живљења у комунизму када један ради а пет примају плату, а по правилу онај који ради има најмању; он је део оних идеала који је био против да сви имају јединстваен косовски додатак него да буде процентуално па онда чистачица на своји 15 дода још 15 хиљада, а он доктор на својих 100 дода још 100 хиљада (и дај Боже да је имао само то). Па да ли је номрално да 50% запослених у КБЦ има презиме Јакшић? Мука ми је од таквог схватања патриотизма…

  Браћо, поодржавам патриотизам али ако вам је ДСС оличење патриотизма онда сте у великој заблуди. Сем Коштунице и још два човека у тој странци све сам шљам, комуњаре и багра.

  Србија је вечна док су јој деца верна. Живела Србија !

  Свиђа ми се

  • Марко Јакшић је брат у Христу свим православним Србима који имају храбрости да кажу стоп издаји Космета и стоп издаји у Цркви као што је то много пута до сада рекао и урадио Марко Јакшић, доказани родољуб и православац! Марко је рођен 1951 године а данашње комунистичке границе Косова и Метохије су настале тамо негдје 1959. Ако је Марко Јакшић са 8 година одлучивао о границама, онда је Марко Јакшић геније који би требало да заслужује и твоје поштовање, разбојниче један!

   Свиђа ми се

 6. Власт Вучић, Дачић, Николић, Дрецун, Вулин… је прва власт у Београду и Србији која је фашистичка. Они су живи фашисти који ударају нож у леђа напаћеном српском народу на КиМ. Таквих зликоваца у Србији против Србије и српског народа никада није било. Па они су већа опасност за Србију и Србе него што су заједно Хитлер – Павелић – Тачи… Назовимо ствари правим именом. Сада, кад онда.

  Свиђа ми се