ДРУШТВО

НЕБОЈША ЈОВИЋ ГЕНЕРАЛУ ДИКИЋУ – УЈЕДИНИМО СЕ У ОДБРАНИ А НЕ У ИЗДАЈИ КОСМЕТА!


НЕБОЈША ЈОВИЋ – ГЕНЕРАЛУ ДИКИЋУ

УЈЕДИНИМО СЕ У ОДБРАНИ – НЕ У ИЗДАЈИ КОСМЕТА!

Nebojsa Jovic
Небојша Јовић
04.11.2013.

Извор: Никад Граница са Косовом и Метохијом

Господине Генерале – да би се спречило да Шиптар буде газда у српској кући не треба ломити гласачке кутије и изборна места. Издаја, која је потписана у Бриселу и која предвиђа да „Шиптар буде газда у српској кући насветој српској земљи“ – зауставља се у Београду!!!

Не треба претити и хапсити нас којима је Св. Лазар, његов завет, љубав према Богу, православљу, деци и породици својој јача од свих претњи и оправданог страха од наше државе која годинама слави и поштује сваког Србина који је барем једном на Србију пљунуо и забио јој нож у леђа. Више слави њих него што слави најчистији и најхрабрији део свог народа, нас који смо били и рањавани, хапшени, оптуживани и на листе за одстрел стављани од стране Приштине, а сада и Београда… само зато што не дамо своју земљу, не дамо своје цркве и гробове – не дамо историју нашу!

Генерале (ако је овај фб профил уопште ваш) 14 година ми се сукобљавамо са албанским терористима бранећи Митровицу и увек са Србијом на уснама и жељом у срцу да дочекамо дан када ће се Србија и жандармерија вратити на Космет и… дочекасмо тај „дан“, али тако што нам Србија прети хапшењем и одмаздама(?), док ви разбијате барикаде у међузони, хапсите најбоље међу нама, ћутите, а знате, да ми са ломљењем изборних кутија никакве везе немамо, па нам сада још и Србија обећава „крв и сузе“ а све у року од 45 мин!

razbijanje-birackih-mesta

Можете нас похапсити, можда и ликвидирати али за то би требало нешто више од 45 мин, пренесите то Београду! Избори Шиптарски су генерале ПРОПАЛИ, јер одазив од 3% не даје легитимитет албанским представницима српског презимена да нас заступају у шиптарској држави где би нам председник био онај злочинац који је убијао ваше колеге, браћу нашу, на најсвирепији начин!

Треба ли да вас подсећам да су ово били шиптарски избори које је расписала шиптарска председница Косова, а не српски председник, да су се одржавали по шиптарским, а не српским законима. Након избора, предвиђена Заједница српских општина била би шиптарска институција, подређена законима и Министарству тзв. независног Косова, а не Србији!!!1395893_275175839274380_118852589_n
Сигуран сам да добро знате да би сви ови људи(?) без части и морала сутра за новац и лични интерес без имало двоумљења пуцали и у Вас и у нас, јер једном јаничар остаје увек јаничар!

Зато Генерале ако позивате већ на јединство, хајде да то учинимо заједно, али да се ујединимо у одбрани а не у издаји Космета!

Ви Генерале, ако политичари то већ не знају, довољно добро знате да се људи попут нас на северу сувим златом плаћају, (а ми ништа од тога не тражимо) јер храбрије и Србији оданије људе у Србији наћи нећете!

Не кажем да их уопште нема, има их али веома мало и углавном у патриотским организацијама централне Србије!

За нас је Генерале сваки дан на Космету од ’99-е до данас борба за спас и Србије и Космета, за вас вероватно исто, зато

КАКО СВИ МИ ЈУЧЕ, ДАНАС И УБУДУЋЕ БУДЕМО РАДИЛИ НА ОДБРАНИ СРБСТВА,ТАКО НАМ БОГ ПОМОГАО!
„Јер одавде нема назад“!

_________
Повезани текстови: ГЕНЕРАЛУ ДИКИЋУ ВЕЉОВИЋ УКИНУО ФБ-ПРОФИЛ

2 replies »

 1. Припадници полиција ,а поготову терористичке организације зване „ЖАНДАРМЕРИЈА“ ,бране само свој лични интерес односно џеп.Косово они бране тако што убијају , матретирају , хапсе ,изживљавају се над српским народом за 1000 евра месечно они виде само новац, све припаднике жандармерија и њихове породице треба протерати из Србије јер раде против Србије!

  Свиђа ми се

 2. Потписујем сваку реч брата Небојше Јовића- Ако Вама и вашим колегама, генерале Дикићу треба „законска подлога“ да извршите своју уставну обавезу, и уклоните ове издајнике са власти- Ево вам (у прилогу) управо јавно публикованог саопштења троје храбрих судија Уставног суда Србије- које су јавно и веома аргументовано документовале велиздају земље, и прљаве намере Вучићевог режима, у спрези са бескичменим председником Уставног суда Слијепчевићем и његовим судским полтронима.

  Дакле, мобилишите своје верне трупе, п(р)озовите јавно ваше војне колеге, и извршите своју уставну обавезу- Спасите Србију из канџи ових западних слугу- и то данас, јер сутра је више неће бити…
  Тиме ћете осветлати свој образ, и обезбедити себи почасно место у славној историји наше отаџбине.

  М. Новаковић

  https://facebookreporter.org/%D0%BF%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B0-%D1%83-%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%BE%D0%BC-%D1%81%D1%83%D0%B4%D1%83-%D1%81%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D1%98%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8/

  Свиђа ми се