БАРИКАДЕ

НИКАД ГРАНИЦА О ИЗБОРНОМ ФИЈАСКУ 3.НОВЕМБРА: СВИ ЋЕ ОДГОВАРАТИ ЗА СВОЈЕ ПОСТУПКЕ како то налажу Устав и закони ДРЖАВЕ СРБИЈЕ


НИКАД ГРАНИЦА О ИЗБОРНОМ ФИЈАСКУ 3.НОВЕМБРА:
СВИ ЋЕ ОДГОВАРАТИ ЗА СВОЈЕ ПОСТУПКЕ
како то налажу Устав и закони ДРЖАВЕ СРБИЈЕ


Квази-избори у квази-држави, расписани од стране квази-председнице те фантомске творевине – пропали су у слободним деловима Косова и Метохије, у четири општине на северу наше јужне покрајине, у којима народ, за разлику од садашњих београдских власти, у највећем броју признаје једино уставно-правни поредак државе Србије.

04.11.2013.Никад Граница са Косовом и Метохијом, за ФБР приредила Биљана Диковић

Nikad granica

Када се одстрани сва бука београдског квислиншког режима и његових једноумних медија, остаје огољена следећа непобитна чињеница: „избори“ који су одржани 3. новембра на територији тзв. Косове крше како Устав Србије тако и Резолуцију 1244 Савета безбедности УН. Нити су расписани у складу са Уставном Србије, нити на начин који се може сматрати статусно неутралним. Стога су заговорници бојкота ових квази-избора једини који поштују унутрашње и међународно право. Зато их и сатанизују сви они који та два правна поретка крше – јер знају да су саучесници у криминалу највишег ранга, и да ће кад-тад одговарати за своје поступке, како то налажу Устав и закони.

Али, кршиоци Устава и закона одговараће за још нешто: за стварање атмосфере линча свих који бране државу и њен уставно-правни поредак, као и онај део међународно-правног поретка који на најбољи начин штити виталне интересе Србије и српског народа у целини. Сви који призивају интервенцију оружаних снага лажне нарко-државе Косово против сопствених сународника чине нешто много горе од велеиздаје – они призивају употребу потенцијално смртоносне силе против људи. Ко год у истој реченици помиње Марка Јакшића и Хашима Тачија, а то раде искључиво присталице споразумевања, руковања и грљења са овим лицем са више потерница – сарадник је Тачија и његове банде трговаца људским, односно српским органима. И, ако се, не дај Боже, Марку Јакшићу било шта деси, сматраћемо све такве индивидуе за саучеснике. Уставно-правни поредак Србије, којег је садашња београдска власт суспендовала, ће кад-тад поново прорадити. И то је оно чега се највише плаше сви узурпатори власти у Србији и њихови помагачи.

Инфо-служба НИКАД ГРАНИЦА