БАРИКАДЕ

СНП НАШИ известили руског амбасадора у Београду о Вучићевој превари


СНП НАШИ известили руског амбасадора у Београду о Вучићевој превари

Саопштења

3. новембар 2013.

чепуринСрпски народни покрет НАШИ су специјалним дописом известили руског амбасадора у Београду, Његову Екселенцију, господина Чепурина, о превари коју је на Космету спровео Александар Вучић са својим батинашима.

СНП НАШИ су цео дан упозоравали на информације о томе да ће Вучић – уколико доживи крах на шиптарским изборима на Космету – организовати на изборним местима хаос и ломљење кутија под командом Драгана Дикића рођеног брата смењеног команданта жандармерије Братислава Дикића, што је Вучић у току вечерњих часова и спровео увидевши да је на изборе изашло једва 2% гласача.

СНП НАШИ, Покрет Образ и Анти-изборни штаб су током читавог дана најављивали хаос који се спрема и нико није реаговао, док су режимски медији пружали подршку режиму у лажном извештавању са Космета, а дописом руском амбасадору желимо да позовемо руску власт да искористи сав свој утицај како би заштитили Србе од велеиздајничког режима и НАТО гарнитуре у Београду.

СНП НАШИ су скренули пажњу руском амбасадору у Београду, г. Чепурину, да ће због политичког насиља и Вучић и Николић и Дачић морати да одговарају пред законом, јер иза себе имају већ цео низ тешких кривичних дела, кршења Устава и закона и политичке корупције, као и да је актуелна власт потпуно нелегитимна и противуставна, као и да по питању Вучићеве преваре руске власти морају заузети посебан став.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ

Кратка веза: http://nasisrbija.org/?p=12291

3 replies »

 1. ОЧЕКУЈУЋЕ, ОЧЕКИВАНО И – ОСТВАРУЈУЋЕ!

  Одломак из књиге „Космички додир“, Београд, 2010, стр. 2о1
  проф. др Светоѕара Ђ. Радишића, пуковника у пензији

  „ГЕНЕРАЛШТАБ ВЈ – ВОЈНА ТАЈНА
  24.март 1999. године – Строго поверљиво
  Београд, 2о,оо* – ВРЛО ХИТНО!
  ОДБРАНА ОД НАТО АГРЕСИЈЕ
  „Специјална дејства“
  – допуна Директиве

  1. Агресор – “НАТО КОАЛИЦИЈА 19” – први пут припрема и изводи специјална дејства, по садржају и обиму незабележена у досадашњим ратовима.
  У арсеналу су:
  – парапсихолошка дејства са територије БиХ, Хрватске, Албаније, Мађарске, те преко невладиних организација на нашој територији и њима лојалних медија, чак и ВУДУ (магијска)
  дејства;
  – електромагнетно (ЕМ) пулсно оруђе типа “ХААРП” са Аљаске (област Гаконе), Норвешке, Мериленда (САД) и других локација, којима се утиче на душевно стање људи, циљано изазивање земљотреса, као у ширем рејону Мионице, Ваљева и Маљена 1998.г, те променама микро климе преко “загревања” јоносфере и формирања озонских рупа;
  – класична психолошко-пропагандна дејства – лажи – преко локалних и нарочито светских медија о “геноцидности” српског народа и тако појачавања мржње и нетрпељивости, толико потребне “Коалицији 19”, ради политичког правдања (своје) агресије код свог становништва;
  – масовније коришћење муниције са ниско-радиоактивним уранијумом, у сенци језуитског, циничног назива “МИЛОСРДНИ АНЂЕО”, са одложеним, стравичним последицама по здравље становништва (ж/с) и контаминацију животне средине, као у БиХ – околина Хаџића и на другим локацијама;
  – околност да АГРЕСОР прети масовним ваздушним ударима по војним и неселек тивно цивилним циљевима, објектима инфраструктуре (водоводу, електричним централама, мостовима,…) додатан је психолошки притисак на наше снаге и целокупно становништво.

  2. Међутим, наши пријатељи Руси – РУСКИ НАРОД, РУСКА ВОЈСКА и РУСКА ЦРКВА – здушно помажу СРБСКОМ НАРОДУ, СРБСКОЈ ВОЈСЦИ и СРБСКОЈ ЦРКВИ, то:
  – РУСКА ВОЈСКА шаље довољан број ПВО система “С-300” и других мобилних система последње генерације -” КУБ”, “БУК”- изузетно моћног учинка;
  – РУСКА ЦРКВА узноси молитве и доноси ЧУДОТВОРНУ ИКОНУ МАЈКЕ БОЖИЈЕ КАЗАЊСКЕ и ИКОНУ СВ. СЕРАФИМА САРОВСКОГ са честицом моштију;
  – РУСКИ ПРАВОСЛАВНИ НАРОД узноси молитве, скупља велику материјалну помоћ и шаље НАШЕМ – ПРАВОСЛАВНОМ СРБСКОМ НАРОДУ преко своје Владе.

  3. Према обавештајним сазнањима, код АГРЕСОРА се видно појачава страх због (нашег) поседовања ефикасних ПВО система које нам дају Руси у довољној количини.
  Страх је нарочито присутан код пилота – посада – јер нема ништа од приче да задатке извршавају на незаштићеном небу, ван домета ПВО.

  4. Наведени подаци о агресору све више стварају нарастајућу зебњу код више команде и политичког врха земаља агресора – КОАЛИЦИЈЕ 19: САД, Велике Британије, Норвешке, Шведске, Финске, Белгије, Луксембурга, Холандије, Немачке, Француске, Аустрије, Италије, Шпаније, Португалије, Грчке, Турске, Канаде, Аустралије, Јапана, те земаља сарадника у окружењу: Ватикана, Хрватске, Словеније, Мађарске, Румуније, Бугарске, Албаније, Македоније, БиХ – са чијих територија полећу агресорски авиони.

  5. Редовне извештаје доставити до 23 сата. а ванредне по потреби.

  К о м а н д а н т
  НГШ – генералпуковник,
  Добар Човек, с.р.

  * Уношење делујућих информација у „колективно несвесно“ је време
  читања /сада!/, што значи да онај ко чита уједно умно уноси делујуће информације у „колективно несвесно“.

  Драган Славнић

  Свиђа ми се

 2. Жалосно је да Срби у својој држави морају тражити заштиту амбасадора друге државе од ненародне джавне власти!

  Неодосманлије су знале од почетка да ће Срби на северу КиМ бојкотовати изборе и унапред су планирали изазивање инцидената, поништавање неуспелих избора и њихово понављање док не лажирају излазак Срба на изборе.

  Стравична је изјава курјачког да ће од некакве међународне заједнице тражити дозволу за насиље над сопственим народом које су се они већ одавно одрекли. Да ли тиме курјачки показује да не верује тачију да би био довољно суроб према Србима?

  Али народ верује у своју Србију, не верује неодосманлијама, а поготово органским шиптарима на челу са змијом тачијем.

  Даће Бог, спречиће Русија даље манипулације са овим наказним изборима и слободом и људским правима Срба мученика на КиМ!

  Живели Срби на северу КиМ! Живела Србија!

  Свиђа ми се