БАРИКАДЕ

КПС по налогу Београда хапси родољубе? Горан Петровић у шиптарском казамату, притворен на 48 сати!


КПС по налогу Београда хапси родољубе?
Горан Петровић у шиптарском казамату,
притворен на 48 сати!

Јуче је, дан после шиптарских избора, у Косовској Митровици ухапшен Горан Петровић, бивши припадник 72. јуришне бригаде из Панчева, од стране шиптарског КПС-а!

05.11.2013. извор познат редакцији, за ФБР уредник Биљана Диковић

Горан Петровић и др Марко Јакшић

Горан Петровић и др Марко Јакшић

У понедељак, дан након шиптарских избора, ухапшен је бивши припадник 72. јуришне бригаде Горан Петровић од стране КПС-а, а као разлог су навели наводно „ометање“ шиптарских избора. Горан Петровић се налази  у истражном затвору и одређен му је притвор од 48 сати!

Горан је више недеља боравио на подручју КиМ и активно је помагао Србима у акцијама за бојкот нелегалних шиптарских избора. У разговору са њим најављено му је и речено да ће бити ухапшен од стране шиптара, а све по налогу власти из Србије. На сам дан избора 3. новембра Горан Петровић је послао низ битних информација којима је раскринкана намера Александра Вучића да за ломљење кутија у Косовској Митровици оптужи Србе.

* „Значи: крив је што је вУЧКу пропао план да се отараси Срба са Космета и Косова и Метохије, пропао му домаћи, није га урадио како треба да се похвали газдама у Бриселу и Вашингтону… ооооо, па дечко се одважио да одбрани србство, Устав Србије, да омета сепаратисте да заокруже косова репубљик – а ко то данас ради у Србији ради против државног апарата… Дошло неко лудо време, не смеш да кажеш да си Србин, да је ово твоја земља Србија и да браниш закон своје земље, не смеш да носиш ни мајицу са ознаком своје земље Србије на улици у Србији.  Ево дечка, малолетног, ухапсили што је носио мајицу са србском заставом, да је била застава америчка или гејовска, наша полиција српска би га штитила не би га хапсила… НАОПАКО, да луђе нема… “
*
„да побројимо:
против нас је Дачић, Николић, Вучић, Вулин, Јахјага, Тачи, Харадинај, Читаку, цео Брисел, Америка, Ватикан, Иринеј, Амфилохије, Атанасије, Иринеј Буловић… жандармерија, кпс, росу, Хаг….
а С НАМИ ЈЕ ПРАВДА И БОГ НАШ!
ЧОВЕЧЕ,НЕМАЈУ ШАНСЕ! :)“

– били су неки од коментара на ову вест на друштвеној мрежи Фејсбук.

Држављанин Србије ухапшен је од стране сепаратистичке полиције на територији своје државе „због ометања“ сепаратистичких избора – то има само у земљи Србији!!!

***

ПОЗИВАМО ЧЛАНОВЕ ДРЖАВНИХ ОРГАНА КОЈИ СУ ОДГОВОРНИ ДА ПО УСТАВУ И ЗАКОНИМА СРБИЈЕ РЕАГУЈУ У ОВОЈ ЗЕМЉИ ПОД СВАКОМ ВРСТОМ ОКУПАЦИЈЕ, ОНИ КОЈИ ИМАЈУ И ЗРНО САВЕСТИ – ДА СЕ ПРОБУДЕ И ЗАКОНСКИ ЗАУСТАВЕ ОВАКАВ ЧИН РЕПРЕСИЈЕ НАД СВОЈИМ ДРЖАВЉАНИМА, СРБИМА, КОЈИ СЕ НА СВЕ НАЧИНЕ БОРЕ ДА ОДБРАНЕ УСТАВ И ЗАКОНЕ ОВЕ ЗЕМЉЕ!

***

Неистине о хапшењу наводно „члана Образа“ у Косовској Митровици

 !cid_ii_1422875c9026ad68Покрет образ (путем мејла)
5.11.2013.

Србски Образ обавештава јавност да је потпуно нетачна вест, објављена у појединим дневним листовима, како је Србин Г. П, ухапшен у понедељак у Косовској Митовици, наводно „члан Образа“.

Измишљотини о припадности Г. П. нашем Покрету додата је и тврдња да су код њега пронађене психоактивне супстанце, па је очигледно на делу нечији покушај да саборцe Србског Образа — што Г. П, понављамо, није — али и свe осталe родољубe прикажe не само као „хулиганe“, „екстремистe“ и „Тачијевцe“, већ и као „наркоманe“. Колико је то бесмислено, можда најбоље сведочи чињеница да су чланови Образа у више наврата добровољно давали крв у Косовској Митровици — што никако не би могли да учине када, не дај Боже, не би живели здравим начином живота.

Уверени смо да су овакве гнусне клевете подметнуте како би се прикрила истина о огромним притисцима, претњама и уценама, а на крају и физичком изгредима, којима су режимски агенти Александар Вулин, Крстимир Пантић и Братислав Дикић безуспешно покушали да спрече бојкот и натерају Србе са севера Косова и Метохије да гласају на Тачијевим изборима.

Посебан бес издајника изазвала је чињеница да је Младен Обрадовић, председник Србског Образа, 3. новембра већ у 10 часова ујутру обавестио јавност о сазнањима да се спрема упад маскираних режимских батинаша на бирачка места и да ће властодршци учинити све да кривицу за то недело свале на истинске србске родољубе.

Упркос свим препрекама, Србски Образ ће и убудуће бити уз свој народ на Косову и Метохији и наставиће да свесрдно помаже у одбрани државне целовитости, Устава и закона Србије.

 

***

ФБ страница Никад Граница са Косовом и Метохијом:

ИНИЦИЈАТИВА НИКАД ГРАНИЦА ДОБИЛА ЈЕ ИНФОРМАЦИЈУ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ КО ЈЕ ПРИЈАВИО ГОРАНА ПЕТРОВИЋА

никад граница петровић горан

Према добијеним информацијама са Косова и Метохије Горана Петровић ухапшен је у понедељак ујутру. Пријавио га је члан СЛС-а Димитрије Јанићијевић. КПС је ухапсио Горана Петровића због „ометања процеса избора“.

Очито да план разбијања гласачких кутија не омета изборни процес. План упада објављен је пре упада и прекида процеса гласања. Захваљујући Горану Петровићу осујећен је план по којем је требало организаторе БОЈКОТА окривити за упад на бирачка места и прекид избора.

Бранковићи никада нису победили па неће ни сада!
Горан је само један од косовских јунака који бране националну светињу – они су гаранција наше победе.

Никад граница – Косово је Србија

***

Извор: РАДИО СНАГА НАРОДА
Стефан Стаменковски, председник Српских Заветника дао је информације о Горану Петровићу данас по подне на таласима радија СНАГА НАРОДА:

Горан Петровић није демолирао бирачка места, он је ухапшен од стране КПС зато „што је био део ширег антиизборног штаба“.
Горана Петровића лично познајем, све своје приватне обавезе и послове је подредио томе да се нађе на киМ и да помогне Србима на северу који су се напшли под великим притиском.
Њега је ухапсила косовска полиција КПС. Сад се показало ко са ким ради, да режим у БГ одлично сарађује са нелегалним органима на „Косову“ што је дело велеиздаје.

***

НА ИНФОРМАЦИЈЕ О ХАПШЕЊУ ГОРАНА ПЕТРОВИЋА РЕАГОВАЛИ НАТО МЕДИЈИ!Класичним гебелсовским методама, реагујући на информације које се путем фб мреже шире о хапшењу Горана Петровића, НАТО медијски бомбардер Б92 и Бицкриг, Петровића проглашавају наркоманом.Успех свих нас је што смо гебелсовскемедије натерали да јавности саопште информацију о хапшењу Горана Петровића, а то што они пишу даље о њему класична је НАТОГЕБЕЛС школа у чије писање у Србији нико не верује.

b92
***
21:45 Ивановић Иван: Горан Петровић који је ухапшен од стране КПС због учествовања у кампањи за бојкот избора на КиМ, пребачен је у болницу у Косовској Митровици јер му је изненада позлило.

***

КИМ радио: ЗА ДЕЛА КОЈА МУ СТАВЉАЈУ НА ТЕРЕТ МОГУЋА КАЗНА ДО ТРИ ГОДИНЕ

Адвокат Дејан Васић изјавио је Танјугу да је Петровић осумњичен за ометање процеса гласања, претње једном од кандидата на изборима и да је окривљен због неовлашћеног поседовања опојних дрога и психоактивних супстанци.

Горана Петровића је косовска полиција ухапсила пре неколико дана у Косовској Митровици, а након притвора, због здраствених проблема био је пребачен у болницу одакле је данас изашао пред судију.

Адвокат Дејан Васић је рекао да је запрећена казна за кривична дела која се Петровићу стављају на тререт до три године затвора.

1 reply »