All

Народни покрет „Отаџбина“ из Косовске Митровице – Данас је у Митровици било страшно, без икакве сигурности и слободе


ОБАВЕШТЕЊЕ


Народни покрет “Отаџбина“
17. новембар 2013. у 22:31

Упркос притиску ненародног режима, уценама, претњама, пребијањима и привођењима, а уз комплетну опсаду Косовске Митровице и класичног необјављеног ванредног стања поновљени избори „Репубљике Косова“ су били у свему неуспешни.

kolaz izbori

Град је био препун Цивилне Заштите, КПС-а, ЕУЛЕКС-а, КФОР-а, полиције и жандармерије Србије у цивилу, као разно разних непознатих особа сумњиве делатности. Ненародни и режимски медији су и данас упорно спиновали јавност са намером стварања лажне слике о успешности ових тзв. избора. Довођени су људи из других крајева и вођени од једног до другог бирачког центра.

Највећа подвала је такозвана велика излазност са чак 5000 бирача, иако је очито сваком ко је данас био у Косовској Митровици да је на лажне изборе изашло највише до 2000 становника Косовске Митровице свих вера и нација. Тако да је спремна и окићена бина за прославу издаје остала празна и усамљена.

Бојкот је успео још прошли пут 3. новембра јер на шиптарске изборе није изашло ни 2% становника Косовске Митровице и зато је режим организовао напада на бирачка места, да би на поновљеним изборима на силу прогурао издају. Данас је у Митровици било страшно без икакве сигурности и слободе. Страх и напетост су се осећали у ваздуху због режимске опсаде града.

17.11.2013.
Народни покрет “Отаџбина“
Косовска Митровица