ДРУШТВО

Небојша Јовић: МИТРОВИЦЕ, 3. новембра си лобисте независног Косова ПОТУКЛА ДО НОГУ, а данас си их И ПОНИЗИЛА!


АУ… КАКАВ НОКАУТ ПРОМОТЕРИМА АЛБАНСКИХ ИЗБОРА!!!

Јовић

Небојша Јовић
17.11.2013

На данашњој фарси од избора по извештају инфилтрираних посматрача на сва три изборна места, Удрузења Стара Србија, гласало је између 1600 и 1700 грађана!

Ипак је делимично био у праву и Оливер Ивановић који је изјавио да је данас половина изашлих имала улогу само да ствара привид о великој излазности и шетајући се градом од једног ка другом и трећем бирачком месту!

Када је било очигледно да им ни „хапшења“ радника ни радна обавеза не помажу да пређу 10%, прибегли су позиву радника из Звечана, Лепосавића и З. Потока, како би уз њихову помоћ пред камерама створили привид огромне излазности возајући их по граду!

Цео дан је Митровица данас личила на конц-логор, а гласачи су изгледали као да иду на парастос или сахрану а не на изборе! Отуда, уместо победничке еуфорије, мук и гробна тишина… Како су почели, тако су неславно и завршили! Тако да, иако овог пута није било активности антиизборног штаба, иако су сву силу, батинаше и претње употребили, опет су пукли.

На изборе су изашли углавном, само они калкуланти који би за новац и моралну проституцију најрођеније своје продали, а камо ли државу! И њима није била потребна ни претња ни недељна радна обавеза! Кажу да сваки народ има свој талог, Митровица је показала да је он код нас минималан!

Што би рекао графит, „џаба сте кречили“! Можда су свега овога промотери албанских избора и били свесни, можда је сва ова ружна „представа“ имала за циљ, не велику излазност већ САКРИВАЊЕ ИСТИНЕ?!

Како год, Бог и св. Димитрије су нас јутрос земљотресом опоменули и народ је то схватио!

МИТРОВИЦЕ СВОЈЕ СИ ОДРАДИЛА ЈОШ 3-ег НОВЕМБРА КАДА СИ ЛОБИСТЕ НЕЗАВИСНОГ КОСОВА ПОТУКЛА ДО НОГУ, А ДАНАС СИ ИХ У ОВИМ НЕНОРМАЛНИМ И ЛОГОРСКИМ УСЛОВИМА И ПОНИЗИЛА…

СРБИЈО ТИ СИ НА ПОТЕЗУ!

СВЕ ЗА СРБИЈУ (И КОСМЕТ У ЊОЈ) СРБИЈУ НИ ЗА ШТА !!!

***

 

2 replies »

  1. ГОСПОДЕ НАШ ИСУСЕ ХРИСТЕ ХВАЛА ТИ!ХВАЛА ХРАБРА БРАЋО СА КОСМЕТА.ХВАЛА ЧЕСТИТОСТИ,КОЈА СЕ РАЂА САМО НА КОСМЕТУ,ХВАЛА ХРАБРОСТИ ,ХВАЛА ВАШЕМ ОГРОМНОМ ПАТРИОТИЗМУ,ДОСЛЕДНОСТИ ОДАНОСТИ,БОГ ВАМ ДАО СВАКО ДОБРО, НА МИЛИОНЕ СЕ РАЂАЛИ,СВЕ ВАМ РАЂАЛО И ПЕВАЛО!!!

    Свиђа ми се