БАРИКАДЕ

ОТЕТО КОСОВО: ШИПТАРСКИ ИЗБОРИ ПО ШИПТАРСКИМ ЗАКОНИМА ЗА КОСОВА РЕПУБЉИК… 17.11.2013. ЗЕМЉОТРЕС У КМ, „БОГ СРБЕ ВОЛИ, АЛИ БОГ СИЛУ НЕ ВОЛИ“! (1)


РАСПЕТО КОСОВО:  ПОСЛЕ НЕВИЂЕНИХ ПРИТИСАКА БЕОГРАДСКИХ ВЛАСТИ И ШИПТАРСКИХ СРБА ДА СЕ ИЗАЂЕ НА ГЛАСАЊЕ НА ТАЧИЈЕВЕ ИЗБОРЕ, ПРЕТЊИ И УЦЕНА, ДАНАС ПОЈАЧАНЕ МЕРЕ „БЕЗБЕДНОСТИ“ ОКУПАТОРА (ЕУЛЕКС, КФОР, КПС И ЦИВИЛНА ЗАШТИТА), НАРОД СПРОВОДЕ НА ГЛАСАЊЕ (РАДНИКЕ СА ПОРОДИЦАМА) ПО СПИСКУ КАО У ЈАМЕ, ЈАСЕНОВАЦ, ФАШИСТИЧКЕ ЛОГОРЕ… А ДА БИ НА ЊИХ ПАО ТЕРЕТ ИЗДАЈЕ БРИСЕЛСКОГ ПОТПИСА ДАЧИЋА – ДЕМОНОКРАТИЈА НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА НА ТЕРЕНУ У СВОМ ПРАВОМ ОБЛИКУ…

Устав РС: ЧЛАН 306

Грађанин Србије који потпише или призна капитулацију или прихвати или призна окупацију Србије или појединог њеног дела, казниће се затвором најмање десет година.

УГРОЖАВАЊЕ ТЕРИТОРИЈАЛНЕ ЦЕЛИНЕ

ЧЛАН 307

(1) Ко силом или на други противуставан начин покуша да отцепи неки део територије Србије или да део те територије припоји другој држави, казниће се затвором од три до петнаест година.

17. 11.2013. ФБР, СА ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ ФЕЈСБУК ИЗ МИНУТА У МИНУТ… (1)
ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ:

ОТЕТО КОСОВО: ШИПТАРСКИ ИЗБОРИ ПО ШИПТАРСКИМ ЗАКОНИМА ЗА КОСОВА РЕПУБЉИК… 17.11.2013. ХАПШЕЊЕ ИСТИНЕ – НОВИНАРА ИВАНА И САЊЕ МАКСИМОВИЋ, “БОГ СРБЕ ВОЛИ, АЛИ БОГ СИЛУ НЕ ВОЛИ”! (2)

 

SIPTARSKI IZBORI OKUPACIJA NA DELU

***

ФБР ПРОТЕСТ- ОСУЂУЈЕМО ХАПШЕЊЕ НОВИНАРА ИВАНА МАКСИМОВИЋА, СТАЛНОГ ДОПИСНИКА ПОРТАЛА НОВИНАР.ДЕ ИЗ КОСОВСКЕ МИТРОВИЦЕ И ЊЕГОВЕ СУПРУГЕ И САРАДНИЦЕ САЊЕ. ОВИМ СУ ОКУПАТОРИ УХАПСИЛИ ИСТИНУ! СТОП ОКУПАЦИЈИ СРБИЈЕ! СЛОБОДА ЗА ПИСАНУ, ВИДЕО И АУДИО ВЕСТ, СЛОБОДА ЗА ИСТИНУ, ЗА НОВИНАРЕ!!!

Биљана Ђоровић, коментар ФБР аутора: Изборни процес на северу Косова и Метохије је парадигма и слика Новог светског поретка. Невиђена пропаганда и лажи које се емитују и шире на свим мејн-стрим медијима, притисци и уцене, изборни процес у коме се гласа по списку радних организација чији су радници у ОБАВЕЗИ ДА ИЗАЂУ НА ИЗБОРЕ ПОД ПРЕТЊОМ ОТКАЗА, претње од стране Социјалне службе жени у деветом месецу трудноће, наоружани припадници окупаторске војске испред биралишта, при чему су и припадници КПС-а и Цивилне заштите у кордонима поред биралишта, на најбољи начин сведоче о томе да је такозвани изборни механизам главна превара Глобалистана. Политички избори су пука илузија. Могућност избора такође. Уколико сте против бићете приморани, присиљени и спроведени до биралишта.
Хапшење новинара Ивана и Сање Максимовић део су овог механизма и показатељ да места за истину у Новом светском поретку нема!
Дешавања на Косову и Метохији данас су у самом средишту светских питања од највеће важности по човечанство. На исти начин на који се пушкама и оружаним одредима одржава демоНкратија биће и већ јесу, за глобалистанску „елиту“ чувани извори воде и резерве здраве хране. Неопходно је овом систему рећи НЕ!

КПС полиција ухапсила у К. Митровици новинара Ивана Максимовића

Новинара портала новинар.де, ухапсила је КПС полиција пре отпирилике сат времена, на улазу у Косовску Митровицу. Новинар Иван Максимовић је један од ретких новинара који је са територије КиМ извештавао у складу са новинарским кодексом, а то значи истинито и тачно. Иван Максимовић је нарочито био активан на дан квази избора 3. новембра и од кадрова које је направио тога дана, касније је настао документарни филм “Бојкот народа”, који је показао шта се уствари дешавало овог дана у Косовској Митровици. 17. новембра се неко уплашио од његове камере и Иван је приведен без икаквог разлога.

Изгледа да целоме свету, Србији, Приштини и свима осталима, изузев српском народу са севера КиМ, не одговара да се види шта се то заиста дешава на северу српске покрајине. Како се гласа, људи организовано и под присилом директора одлазе на места за гласање, а Иван је о томе сведочио својом камером. Његово хапшење представља страх ових напред поменутих од истине, која ће ипак пре или касније испливати.

Уредништво “СРБИ НА ОКУП”

***

13:09 Народни покрет Отаџбине:

У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ УХАПШЕНИ НОВИНАРИ ИВАН и САЊА МАКСИМОВИЋ ! ! !

***

13:05 СРБСКИ ОБРАЗ:
(ИЗ САОПШТЕЊА НАСАЈТУ)

СРБСКИ ОБРАЗ ЛОГО

Под невиђеним притисцима јутрос је почело гласање у Косовској Митровици уз „појачане мере обезбеђења“. Грађани Косовске Митровице спроводе се са породицама под претњом отказа и пратњом одговорних лица на 27 бирачких места, која се отварају у седам и затварају у 19 часова.
Судећи по извештајима људи из Косовске Митровице, режим не бира начин на који ће их натерати да гласају, кршећи тиме слободе и права грађана које гарантује Устав Републике Србије.
Ипак, и поред свих притисака до 11:30 на гласање је изашло 1.572 бирача, односно 6,7% од укупног броја на бирачким списковима.

НЕ ИЗДАЈИ КОСОВА

***

12:30 СРБСКИ ОБРАЗ:

НАЈНОВИЈЕ!!!
Крстимир Пантић наредио редницима ЈКП Водовод да у 13 часова, заједно са члановима својих породица, дођу пред зграду Водовода, одакле ће, под претњом отказима, сви морати на гласање!

***

12:25 СНП НАШИ:

Вулин је задовољан. До сад је под оружаном пратњом спроведено 800 Срба на клање=гласање а да није морао да ником пуца у потиљак. Уценио их је са децом. Исплатило се.

На улицама у КМ истерана су борбена возила… Срби се изводе као на стрељање…

борбена возила км

***

12:20 СНП НАШИ:

Невиђена репресија у Косовској Митровици, батине, претње, градом крстаре криминалци из СНС који изводе грађане на гласање …

НА УЛИЦИ КМ

***

12:10 СНП НАШИ САОПШТЕЊЕ:

Укинута слобода кретања, активистима СНП НАШИ забрањен долазак на Косово и Метохију

Саопштења  17. новембар 2013.

policija-znacka-1335783715-156050Полиција је синоћ у Рашки ухапсила шефа Информативне службе СНП НАШИ Игора Маринковића како би га спречила да извештава са избора у Косовској Митровици под лажном оптужбом да је ”нелегално покушао да пређе административну линију”. Полиција је више пута заустављала возило са активистима СНП НАШИ упозоравајући их да неће моћи да оду на КиМ и да им неће бити дозвољено да прођу даље од места Ушће. Полицајци су обавестили активисте СНП НАШИ да им је достављен списак људи које не смеју да пропусте на Косово и Метохију, али нису ни сами знали по ком основу треба да задржавају те људе.

Маринковић који је у међувремену избегао полицијску патролу у Ушћу и другим возилом стигао до Рашке ухапшен је на магистралном путу Рашка-Нови Пазар док је ишао ка административном прелазу Брњак. Маринковић је неколико сати задржан у полицијској станици Рашка да би рано јутрос био пуштен и уз полицијску пратњу враћен у Београд. Патрола која га је ухапсила била је пета патрола која га је те вечери зауставила.

СНП НАШИ сматрају да је реч о класичном кршењу Устава Србије и ускраћивању слободе кретања. СНП НАШИ захтева од премијера Ивице Дачића и потпредседника Владе Александра Вучића да објасне ко саставља спискове грађана Србије којима треба ускратити слободу кретања и по ком законском основу.

Информативна служба СНП НАШИ

Кратка веза: http://nasisrbija.org/?p=12389

***

11:45 СНП НАШИ:
Кордони испред бирачких места, гласачи се доводе у реду један иза другог, Еулекс са аутоматским пушкама дочекује Србе, на матерјалу овог пута нису уклањана обележја тзв. државе Косово. После НАТО и Тачијеве чизме и Вучићева чизма гази Србе на Космету!

Заменик Харадинаја пред својом војском…
заменик харадинаја пред својом војском
ТАНЈУГ 10.21 – „Mинистар без портфеља задужен за Kосово и Mетохиjу Aлександар Вулин изjавио jе да jе поносан на грађане Kосовске Mитровице и задовољан одзивом на данашњим поновљеним изборима за локалне власти у овом граду.“

***

11:32 СНП НАШИ:

ХИТНО! ХИТНО! ХИТНО! Обезбеђење Крстимира Пантића претукла двојицу радника испред зграде ЈКП Стандард који су одбили да изађу на гласање. Обојица су пребачена у болницу у Косовској Митровици где је докторима забрањено да говоре о њиховом здравственом стању.

стоп шиптарским изборима снп наши

***

11:30 Глас Косова и Метохије:
Неђо Ковач
Добро јутро Браћо и Сестре, желим вам миран дан и морална подршка за све што чините за очување Србства не само на Косову и Метохији,већ и уопште. У једном од ваших објава на вашој страници објавио сам коментар т.ј. питање поводом најаве да се до краја године морају укинути паралелне структуре на Косову и Метохији. Да ли то значи да постоји опасност да ће „сутра“ Срби остати без доступа основних животних намирница, електро-енергије, телефона, интернете, домова здравља, банака, школе, итд. ?!!!!
Братски поздрав из Москве.а1

***

ВЕСТИ: Резултати око 22 сата

Члан „Централне изборна комисије Косова“ (ЦИК) Ненад Рикало рекао је да ће прелиминарни резултати поновљених локалних избора у Косовској Митровици бити познати између 22 и 23 часа.
Према његовим речима, пребројавање ће се обавити на бирачким местима уколико избори прођу без инцидената, а ако буде процењено да постоје безбедносни ризици, бирачки материјал биће превежен у центар за пребројавање гласова.

***

БЕТА: До 10 сати гласало 786 грађана

БЕОГРАД, 17. новембра 2013. (Бета) – На поновљеним изборима у три бирачка центра у северној Косовској Митровици у недељу до 10 сати гласало је 786 бирача или 3,4 одсто од око 23.000 грађана који имају право гласа, пренела је Радио-телевизија Србије (РТС).

***

ФОТОГРАФИЈЕ ИЗ ОВЕ ВЕСТИ:
[wzslider]

***
„Демократски избори“ у Косовској Митровици
избори под пуним наоружањем образ
***
не тачијевим изборима србски образ
***
11:15 СНП НАШИ:
На улицама Косовске Митровице невиђена репресија, вучићеви батинаши иду по зградама, прете батинама Србима ако не гласају. Из канцеларије за КиМ непрекидни позиви директорима фирми да изводе раднике на изборе, атмосфера напета до крајњих граница.

***

11:06 Marija Todorovic:
Хоћемо ли их данас пустити?
Stefan Živković
@stefanzivkovic

Опцију смо имали и тад. Да их пустимо да пређу мост, али ето нисмо, гинули су људи…
Изборни материјал „без Косовских симбола“…
изборни материјал звечан
***
11:01  СНП НАШИ:
Због страха да из револта не гласају за листу Оливера Ивановића људи Крстимира Пантића захтевају од свих да сликају гласачки листић.
***
11:00 СНП НАШИ:
…демократски избори на КиМ
ИЗБОРИ НА КИМ ОКУПАТОРИ
***
10:17 Народни Покрет Отаџбине:
Косовска Митровица је под опсадом! Јаке снаге КФОР-а (Американци, Мађари, Словенци…) на свим важним местима уз видно присуство ЕУЛЕКС-а. Огроман број припадника србске Цивилне Заштите у униформама по целом граду, а нарочито испред шиптарских бирачких места у србским школама. Очекивано и логично присуство бројних патрола КПС. Ту су и даље припадници полиције и жандармерије Србије у цивилу, разна приватна обезбеђења и криминалци. ЗБОГОМ СРБИЈО!

***

10:20 СНП НАШИ:
Канцеларија социјалне службе у Косовској Мировици данас позива људе да преузму социјалну помоћ у храни и новцу под условом да гласају на изборима.

***

ФБР: ОРГАНИЗОВАНИ ИЗБОРИ ЗАЈЕДНИЧКА ПОСЛА СЕПАРАТИСТЕ ТАЧИЈА, ОКУПАТОРСКЕ ВОЈСКЕ, ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ И ИЗДАЈНИЧКЕ БЕОГРАДСКЕ ВЛАСТИ

Ucena

НАЈНОВИЈИ притисци у Косовској Митровици! Укидају социјалну помоћ трудницама и беспомоћним лицима АКО НЕ ГЛАСАЈУ ЗА ПАНТИЋА!

***

10:00 Никад Граница са Косовом и Метохијом:

НЕМА СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ ОНИМА КОЈИ БОЈКОТУЈУ ИЗБОРЕ
ЗАТО ЋЕ ОНИ КОЈИ ДАЈУ ГЛАС УЧК ДРЖАВИ БИТИ „БОГАТО“ НАГРАЂЕНИ СА 2000 дин.
Позиве какве је добила трудница добили су готово сви који примају социјалну помоћ.
necu_banner
***

09:55 СНП НАШИ:
Хитно, хитно, хитно! Репортер са лица места јавља да се на бирачким местима ствара гужва јер се од људи захтева да фотографишу телефоном гласачки листић. Испред школе Свети Сава полиција не дозвољава снимање чак ни новинарима са акредитацијом!

09:40 СНП НАШИ: Иако су успели да натерају већ доста људи да гласају излазност је за сада само 1,52%. Из Канцеларије за Косово и Метохији службеници панично позивају директоре државних установа да појачају притисак на запослене да гласају. Нова директива директорима је да када окупе запослене обавесте Канцеларију како би неко дошао да их преброји и препише да би имали тачан списак ко није послушао директиву.

09:42 СНП НАШИ: У Косовској Митровици у току је присилно одвођење људи на гласање, људи су принуђени да се са породицама окупе пред фирмама у којима раде, одакле их на изборе спроводе у колонома пратњи локалних криминалаца. Сцене подсећају на одвођење Срба у логоре. Наш репортер на лицу места јавља да се Крстимир Пантић по граду шета у пратњи локалних наркодилера и застрашује све који позивају на бојкот.

09:14 Nebojsa Jovic:

УПРАВО СЕ У МИТРОВИЦИ ДОГОДИО ЈАК ЗЕМЉОТРЕС! ПОРУКА БОГА И СВЕТОГ ДИМИТРИЈА ЈЕ ЈАСНА! СРБИ У ПАМЕТ СЕ, НЕ ИДИТЕ ПРОТИВ БОГА, „сила Бога не моли али БОГ СИЛУ НЕ ВОЛИ“!!!

ФБР фото са странице Републичког сеизмолошког завода Србије:
Последњи регистрован земљотрес 3.7 Рихтерове скале, интензитет 5-6 Меркалијеве у региону Косовске Митровице у 09:14

zemljotres u km

***

БЕТА: ЕУ очекује мирне изборе и више бирача на северу Косова

БРИСЕЛ – У круговима Европске уније се очекује да сутрашњи поновљени избори на северу Косова протекну уредно и мирно, уз знатно већи излазак Срба, што би отворило пут формирању Заједнице српских општина, као кључном залогу „сређивања односа Београда и Приштине“.
То су агенцији Бета рекли званичници у Европској комисији, који су истакли да је јасно да избор Срба за градоначелнике на северу Косова желе како Београд, тако и ЕУ и приштинске власти, јер је иначе стварање Заједнице српских општина и политички и практично неизводљиво.

***

ФБР: ШИПТАРСКИ ИЗБОРИ ПО ШИПТАРСКИМ ЗАКОНИМА ЗА КОСОВА РЕПУБЉИК…

Иначе, на овим шиптарским изборима у три изборна центра у северној Косовској Митровици на „локалним изборима косова репубљик“ право гласа има око 23.000 грађана (објавила је БЕТА). Грађани северне Косовске Митровице спроводе се са породицама под претњом отказа да на 27 бирачких места, која се отварају у седам и затварају у 19 часова. Они бирају одборнике за „локални парламент косова репубљик“, као и „градоначелнике међу пет кандидата“. Кандидати за градоначелнике Косовске Митровице су шиптарски срби: Крстимир Пантић из Грађанске иницјативе „Српска“ коју подржава Влада Србије, Оливер Ивановић из Грађанске иницијативе „Слобода демократија, правда“, Агим Дева из Демократског савеза Косова чији је лидер ратни злочинац Хашим Тачи, Адријана Хоџић директорка „канцеларије Владе Косова за северну Митовицу“ и Димитрије Јањићијевић из Самосталне либералне странке.
Косовска полиција, Еулекс и Кфор саопштили су да ће предузети јаке безбедносне мере како би поновљени избори протекли на миран начин и у складу за шиптарским, „косовским законом“.

hasim-taci-srpski-ubica1

РАТНИ ЗЛОЧИНАЦ И УБИЦА СРБА ХАШИМ ТАЧИ СА ПАЈТАШИМА ИЗ УЧК, ОВК ЗЛОЧИНАЧКЕ ШИПТАРСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ

***

Vladimir Ana ucene

„Ко се мача лаћа, од мача и гине“ (Mat, 26:52)
„Овај режим просто производи насиље. И, не заустави ли се на време, у насиљу ће и скончати.“- Слободан Антонић


Драгана Трифковић:

„Угушењем слободе говора и писања Ви желите да ућуткате народ: но тиме се показујете слабији психолог од једног сељачког кнеза српског, који је рекао, да је народ најопаснији кад ућути.Владика Николај Велимировић (1937.)

Исидора Данкан: „Насиље великих и моћних често зна да се окрене против њих. Најбољи пример да се не треба иживљавати над малима јесте и пример малог српског народа који је ставио тачку на једну царевину, која је трајала скоро хиљаду година – Хабзбуршку.“

***
Немачки генерал, фелдмаршал Аугуст фон Мекензен, 1915, својим војницима пред полазак на српски фронт:
„Ви не полазите ни на италијански, ни на руски ни на француски фронт. Ви полазите у борбу против једног новог непријатеља, опасног, жилавог, храброг и оштрог. Ви полазите на српски фронт и Србију, а Срби су народ који воли слободу и који се бори и жртвује до последњег. Пазите да вам овај мали непријатељ не помрачи славу и не компромитује досадашње успехе.“

Biljana Djorovic: 

Избори на Косову протичу у дивној демоНкратској атмосфери.
Претње, уцене, колективна одвођења људи на „гласачка места“ ….
Не сме се више пристајати на уцене…
Геноцидалном поретку који нам је инсталирао овакве њушке да заврше најпрљавије велеиздајничке послове неопходно је рећи не.

Milutin MiloševićУ читавој Србији влада окупатор, уз помоћ марионетског, колаборационистичког режима. Класичан однос окупатора, пете колоне и окупираног народа се огледа и у изборима на окупираној територији.

08:34 Ивановић Иван:

Полиција је синоћ спречила одлазак Информативног тима СНП НАШИ на Косово и Метохију како би пропратили тзв. изборе које организује коалиција Тачи-Вучић. После пет полицијских провера и бекства полицији у Ушћу, ухапшен је Игор Маринковић на магистралном путу Рашка – Нови Пазар и оптужен за покушај илегалног преласка административне линије и уз полицијску пратњу враћен у Београд.
Црни Ђорђе: Илегални прелазак из Србије у Србију.. Хаос пи..е лудило..

СТОП ШИПТАРСКИМ ИЗБОРИМА НАШИ

Prvi-strip
08:25 Крстимир Пантић већ сат времена покушава да гласа. Улази и излази са бирачких места јер га нема на списку…

08:24  Демократски шиптарски избори на Северу Косова… (ФОТО)

SIPTARSKI IZBORI OKUPACIJA NA DELU

08:10 Током читаве ноћи непозната лица у КМ позивала су грађане на фиксни телефон и претила им батинама уколико не изађу на изборе.

***

ФБР ПРЕВОД ВЕСТИ ***  07:35 ТАНЈУГ ЈАВЉА: ТРИ ПРСТЕНА ЗАШТИТЕ КФОРА ЗА УСПЕХ ТАЧИЈЕВИХ ИЗБОРА

KOСOВСKA MИTРOВИЦA – Kомандант Kфора Салваторе Фарина обишао jе jутрос воjнике Kфора коjи прате поновљено гласање у Kосовскоj Mитровици. Он се у Kосовскоj Mитровици поjавио jутрос око 7 сати испред Средње техничке школе у Kосовскоj Mитровици где се налази jедан од бирачких центара на коме се понавља гласање, кратко се задржао у разговору са воjницима Kфора, припадницима италиjанских карабињера коjи су ангажовани као jедан од три прстена заштите на данашњим изборима, ниjе давао изjаве новинарима, већ се након краћег задржавања удаљио са лица места.

Саветник председника Србиjе Mарко Ђурић изjавио jе jуче „да jе излазак на изборе не само грађанска дужност, већ и патриотски чин!!!
„Нема друге опциjе осим изласка на изборе и победе. Немамо другог избора осим да се сами изборимо за нашу Kосовску Mитровицу“, рекао jе Ђурић и истакао да бирачи могу без претње да изађу на биралишта и да држава стоjи иза њих.
САМО ОНАЈ КО НЕЋЕ ДА ЧУЈЕ ЗАИСТА И НЕ ВИДИ И НЕ ЧУЈЕ: ДА ЛИ ЈЕ НОРМАЛНО ДА САВЕТНИК ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ ПОЗИВА ГРАЂАНЕ НА ИЗБОРЕ СЕПАРАТИСТИЧКЕ НА ДЕЛУ СВОЈЕ ТЕРИТОРИЈЕ И ЈОШ КАЖЕ ДА ЈЕ ТО ГРАЂАНСКА ДУЖНОСТ И ПАТРИОТСКИ ЧИН – И ПРИЗНАЈЕ ДА ДРЖАВА СТОЈИ ИЗА ЊИХ – ВЕЛЕИЗДАЈА НА ДЕЛУ – „ИЗДАЈО МОЈА ПРЕЂИ НА ДРУГОГА“ – КАКО РЕЧЕ АЛЕКСАНДАР ПАВИЋ – О ТОМЕ ЈЕ ЈАСНО ОВДЕ РЕЧ!!!

***

07:00 У Косовској Митровици испред бирачких центара јутрос су невиђене мере обезбеђења. Поред припадника косовске полиције и Еулекса, ту су и припадницици Цивилне заштите.

***

07:00 Рударе: Запаљена два аутомобила директора Телекома за КиМ
http://srbinaokup.info/?p=20486

rudare-zapaljeni-automobili1

 ***

Никад Граница са Косовом и Метохијом:

Белешка са информативног разговора у београдском МУП-у, поводом активности везаних за бојкот шиптарских избора на КиМ

sluzbena-beleska-branko-pavlovic

***

03:21 Глас Косова и Метохије:

Избори …

Ти избори немају легитимност по Србском Уставу и против су интереса Републике Србије. То је већ поменуто хиљаду пута, за ту истину зна и Европа али и Србска издајничка Влада. Избори покривају образ издајничкој влади у Бриселу, чиме они само у свом додворавању, убирају код својих западних наредбодаваоца, потребне поене.
Каква је то разлика ако на изборима, Албанац буде Градоначелник једног града, једне Општине? Чак и кад би био Србин, његов наредбодавалац је приштинска шиптарска власт и ту лежи зец.

А радити НАКОН УЧЕШЋА на изборима, у корист очувања Србске ингеренције на Косову, то је гнусна лаж и она се не може сакрити.
За остали западни свет и земље које су признале Косово као самосталну државу, могла би на северу постојати некаква енклава са Србским становништвом, – али, – само као суверени део ново настале самосталне државе Косова!

Излазак на изборе је и званично признање косовских Срба, да живе и бораве у држави Косово. Њени су становници, са албанским исправама и свим обележјима једне државе.
Дачић, Вучић и Николић уз асистенцију свог „потрчка“ министра без портфеља, Вулина, – је само група издајника која да би се умилила менторима који иначе дају само своја наређења, упорно и на бесраман начин, уцењују и прете Србском народу којег су издали. И ту је крај сваког паметовања… а11

03:19 Глас Косова и Метохије:
ТАЧИЋ ПОРУЧУЈЕ СРБИМА У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ ..
БУДИТЕ БРАЋО И СЕСТРЕ УЗ СРБИЈУ… МИ ОДОСМО У БЕОГРАД А ВИ ВИДИТЕ ШТА ВАМ ЈЕ ЧИНИТИ… ИЗАЂИТЕ НА ИЗБОРЕ И ГЛАСАЈТЕ ЗА АЛБАНИЈУ .. СРПСКИ ИЗБОРИ НЕМА… а11

03:12 Глас Косова и Метохије:

Душан Т. Батаковић
Моје су мисли ноћас с нашом поробљеном браћом на Косову и Метохији. Они су, пре свега на северу, донедавно слободни, доведени у шахмат ситуацију да шта год да ураде сутра, гласају (из страха, принуде или необавештености) или бојкотују (а бојкот је израз дубоког неслагања с неморалном политиком актуелних српских власти), пострадају: прети им, после скидања блокаде на мосту на Ибру, насељавање Албанаца, постепено потискивање, исељавање и свакодневна дискриминација у албанском Косову…
Уз помоћ Београда „Велика Албанија“ доспеће до врха Копаоника, охрабрити Албанце у Прешеву да обнове захтев за припајању Косову… Онда ће „Олуја“ сада у етапама, проћи нечујно, без медијске пажње, а библијска несрећа нашег народа, исцеђеног вишедеценијским одрицањима, избезумљеног унутрашњим издајама и обесхрабреног узастопним таласима страдањима, тешка и опора као у Његошевим спевовима, наставити да буде доминантна карактеристика наших живота…
а11

***

ФБР:

Косово је Србија МОЛИТВА

***

Глас Косова и Метохије:

02:05 Распоред за обавезно гласање у Косовској Митровици свих запослених у јавним предузећима и чланова њихових породица. ДИКТАТУРА..
а11..

Распоред за обавезно гласање у Косовској Митровици свих запослених у јавним предузећима и чланове њихових породица.
Подсећа на спискове нациста за стрељање…

извор: https://facebookreporter.org/као-распоред-за-стрељање-изашла-сатн/

Распоред-гласања

3 replies »

 1. POSTKOMUNISTIČKA SRBIJA
  Na Voždovcu kod crkve dugo je stajao grafit na kome je pisalo: “KOMUNIZAM=DEMOKRATIJA=ZLO”.
  Onom ko ga razume ovaj grafit više govori nego sva učila srpske istorije od vremena komunizma do danas. Ove tri spomenute faze su neminovne i desile su se u svim postkomunističkim zemljama pa i kod nas. Na žalost i posle te krvave transformacije društvenog uređenja 1941. godine, Srbi još ništa nisu naučili. Srbi ni do danas neznaju da su komunisti tada ubili preko 200.000 golorukih srpskih patriota koji su bili samo njihovi neistomišljenici? Te likvidacije su trajale za celo vreme njihove vlasti. Pa su Srbi prošli i tu golgotu demokratije“ koja je uništila srpsku vojsku i naše granice. Ubeđivali su nas kako se cela Evropa ujedinjuje i otvaraju se sve granice. Sve je to urađeno samo sa jednim ciljem da se opljačka vojska i vojni fond. I pljačka je učinila svoje, vojska danas nema ni para ni karaula. Ni tu Srbi nisu ništa naučili. I sada su Srbi ušli u treću (završnu) fazu, u fazu koja se zove „ZLO“. I u toj fazi „ZLO“ na scenu snažno stupa Aleksandar Vučić koji po nekom automatizmu ruši prvo sve države institucije i na Kosovu i u Srbiji i odmah stvara anarhiju kojoj i danas živimo. Nametnuo je i svoju ličnu vladavinu, uzurpirao je sve medije samo s’ namerom da prikrije zla koja je počinjava srpskom narodu. Ali sve je to prozirno i danas je dovoljna i mala analiza Vučićevog rada pa da se vidi kako on besomučno pljačka i zatire Srbiju.
  U tu svrhu Vučić je demontirao i pravosudni sistem Srbije koji se ponaša kao da ga nema. Ali mi znamo i onu: „Vrana vrani oči ne vadi“… No vratimo se na grafit.
  Taj pomenuti grafit upravo sve ovo govori i u isto vreme nas verodostojno opominjao šta nas čeka u budućnosti. Ne znam ko je napisao taj grafit ali po dolasku SNS-e na vlast grafit je odmah izbrisan jer su se oni sigurno prepoznali u njemu. Ko su oni? To su ustvari pravi komunisti koji kradu, lažu, koji drže blokirane medije, sudstvo, štampu i za takve zakon ne postoji. Sa njima sudstvo i mediji nikada neće biti slobodni u Srbiji. To je pravo lice svih komunista koji ne poznaju za termin „nacion“ i „patrios“ i ne štite svoju naciju i drżavu, već je smanjuju i na kraju unište…
  Pogledajte sada Aleksandra Vučića koji je odmah stvorio anarhiju (bezzakonje) u Srbiji i naočigled svih nas on kombusa, izdaje, rasprodaje, zadužuje i jednostavno uništava Srbiju. Svaki njegov angažman je izdajnički i ostavlja strašne posledice na Srbe i Srbiju. On je otišao toliko daleko da se lako drznuo i tajno potpisao ništa manje nego predaju našeg Kosova i Metohije Albancima. I na očigled celog naroda on i dalje pomaže da to Kosovo dobije sve atribute jedne suverene i nezavisne države. Zbog tog cilja nagoveštava i promenu srpskog ustava gde će da izbriše sve preambule o Kosovu. Vučić sprema i neke javne debate na tu temu, koje treba javno da mu overe njegovu izdaju našeg Kosova i Metohije. Ali sve je ovo dobro s’kriveno od Srba tako da Srbi neznaju da Vučić samo ispunjava data obećanja u Briselu.
  Uz sve to Vučić sumanuto i neumorno rasprodaje celu Srbiju i to našim vekovnim neprijateljima sa kojima on jedino dobro sarađuje. Zaboravio je gnusne turske zločone i zulume nad Srbima i ponovo ih vraća među nas. Na taj način on i rasrbljava i islamizira Srbiju. Uz sve to on stvara od Srbije robovlasničku državu a sve to radi pod izgovorom: „Dovođenje stranih investicija“ kojima prodaje našu grudu.
  Biće to ekspoatacija jevtine radne snage i najniže plate u Evropi a radnici već sada nemaju nikakva radnička prava. I što više Vučić otvori takvih robovskoh radnih mesta omladina će sve više odlaziti iz Srbije. I to je dokaz da Vučić želi da potlači i uništi Srbiju. Dalje. Lično sam fasciniran kako Vučić svojim tv trikovima i monolozima lako obmanjuje ovaj srpski narod. A srpski narod kao da je narod bez mozga koji ćutke gleda kako mu Vučić samo stvara probleme i umesto da ga spreči u tome on mu daje još i podršku. Kada proradi sud u Srbiji tek će tada narod saznati kakvu je štetu Vučić naneo Srbiji…
  Zašto mi to gledamo i ćutimo. Zašto ćutimo pitam? Pa zato što nam je komunizam (koji mi još uvek slavimo) potpuno uništio mozak, srpski ponos, čast, patriotizam, državnost i srpsku pripadnost. Više neznamo ni gde smo ni ko smo. Tako da danas Srbi više žale Jugoslaviju nego Srbiju a toga nisu ni svesni i sve su to posledice komunizma. Srbi danas više vole i pomažu tuđine u Srbiji nego svoj srpski narod. Treba reći da sve komunističke vlasti kao i ova danas vladaju jednoumljem, tiranijom i represiom. Zbog stalnog prikrivanja istine od svog naroda takve države upadaju u teške krize i nestaju. To je garancija da pod ovakvom vlašću i Srbija neće imati nikada ni slobodne medije ni slobodno sudstvo.
  Pitam! Kada će da se pojave neisomišljenici i kritičari na najuticajnijoj televiziji Srbije? Nikada. Zamislite samo da se otkrije istina šta je Vučić potpisao u Briselu u vezi Kosova!? Mi čekamo to vreme kada ćemo svi saznati šta je to Vučić krijući od nas Srba potpisao u Briselu. Lično ne bih voleo da se tada nađem u njegovoj koži, a samo zbog te laži zaslužio je najmanje doživotnu robiju. A u pitanju je čista izdaja i Srbije i srpskog naroda. Mi znamo da neznamo niočemu ništa. Vučić sve krije od naroda.
  Posledice ovakvih vlasti je i to da Srbija danas nema nijednog’ srpskog nacionalpatriotu koji bi stao na čelo Srbije i branio Srbiju i naš srpski nacionalni interes. Za razliku od Srbije sve zemlje u okruženju imaju nacionaliste na vlasti koji vrlo uspešno vode svoje nacije i koriste povoljne prilike da stvaraju i nove države za svoj narod. Umesto takvih nama je komunizam odgajio i “podario” njihove akademike koji danas mirno posmatraju kako nam Srbija nestaje a oni stegli jezik za zube. Budite sigurni da ta komunistička deca neće nikada ni braniti srpski interes. Neće ni da preduprede ovu izdajničku i lopovsku vlast da ne uništava više ovu zemlju. Oni nisu ni stvoreni da brane srpski nacionalni interes već da se bave čistom demagogijom i tiradama po Srbiji. Zbog poštovanja komunističkog kodeksa oni nemaju ni rešenja za nacionalne probleme Srba, čak nikada i ne pominju uzroke današnjih problema. I oni ne vole niti pominju nezavisno sudstvo i medije.Pa je i iz tih razloga izluđenim Srbima je još lakše da dignu ruke od svega i da kažu onu: „Brigo moja pređi na drugog“. Zato smo danas došli do „zaključka“ da Srbiju i ne treba više spašavati. Mi smo u svetu poznati i kao nesložan narod. Narod koji ne pamti tuđa zla i prašta i to nikom drugom nego svojim osvedočenim neprijateljima. Dolaskom komunista SrbI su izgubili veru, osećaja državotvornosti I nacionalnog identiteta. Danas ceo svet (sem Srba) zna da su to posledice komunizma i svi nas ismejavaju kako se mi ponašamo. Svaka vlast uvek radi u korist naše štete. Dokaz za to je Vučić danas, koji koristi sredstva Srbije da bi putnom mrežom preko naše teritorije povezao naše tradicionalne neprijatelje. Srbi zbog krize nacionalnog identiiteta su uvek bili dobre sluge svim nacionalnim manjinama u Srbiji. Inače te manjine su stalni pritajeni srpski neprijatelji što se danas jasno vidi a evo i nekoliko primera za to. Pogledajte Albance na Kosovu, pogledajte muslimane u Sandžaku, pogledajte Bugare na jugu Srbije ili Mađare na severu Srbije!? Svi oni hoće da otkinu deo Srbije što znači da nam nisu blagonakloni a još manje da su naivni. Znači iako ih mi stalno pomažemo svi oni streme da otkinu deo naše zemlje, naše grude. Ovu zemlju su odavno stvorili Srbi a ne manjine u Srbiji. Zato su Srbi jedino dužni i moraju da je čuvaju od svih srboždera. Ali uz sve te naše poteškoće Vučić je pokazao ličnu širokogrudost i oberučke primio veliki broj islamskih izbeglica iz Azije i Afrike. Oni ne mogu i neće da se asimiliraju i na taj način ugrožavaju nam našu veru i uskoro će postati veliki problem u Srbiji. Te manjine i izbegluce u Srbiji su dobro proučile da koriste naš mentalni sklop i slabu srpsku veru i izgubljeni srpski patriotizam. Tako da malouni Srbi i danas od usta svoje dece odvajaju da spodižu i hrane decu manjina i tuđina po Srbiji. A svoje srpske dece nemaju ni za prostu reprodukciju. To rade samo budale… Sve te manjine nagurale su se samo u Srbiju jer oni vide da su samo Srbi šašav narod. Samo komunistička ideologija više brine o manjinama u Srbiji nego o svom matičnom narodu. Svi su oni radili na štetu Srba i da se zatre srpstvo. A posledice takvog odnosa prema sopstvenom narodu su katasrofalne. Danas se jasno vidi da nam preti i biološki nestanak u Srbiji… I Vučić svojim stavom prema tom problemu još više ubrzava nestanak Srba sa ovih prostora. Vučić umesto da brani on je u Briselu izigrao srpski nacionalni interes. Što znači da je on velika srpska štetočina. Svi narodi u Evropi sem Srba imaju svoje nacionalne države. Tako da komunisti od svoje nacionalne države stvaraju internacionalnu a najveću štetu trpe autotohni narodi a to su ovde Srbi. Danas Vučić uništava srpsku kulturu, istoriju, veru i sve srpsko. Stalno govori da zaboravimo prošlost i da gledamo u budućnost jer nezna da narod koji nema prošlost nema ni budućnost. Pored srbožderstva ima i drugih razlika između stare i mlade plejade komunista.
  Oni stari komunisti manje krali i oni pored puteva gradili i pruge, centrale i fabrike po Srbiji. Imali su sasvim solidnu privredu veliku zalihu zlata i suguran vojni i penzijski fond. Kod Vučića je to sve krišom nestalo. Gde je? Niko ne govori. Ovi mladi opljačkali su narodnu imovinu i strpali pare u svoje dzepove. Kad proradi sud u Srbiji biće mnogo veselja i punih zatvora. Vučić je dobro stegao i medije i sudstvo da se ne sazna za pljaču i izdaju Srbije. Umesto da kazni lopove u Srbiji Vučić ih brani zato što on drži sve konce u rukama i koordiniše svim institucijama u zemlji. Uz to Vučić stalno obmanjivanje narod i nastupa uvek polovično i uvek sakrije ono zlo koje proizilazi iz svakog’ njegovog pokreta i angažmana.Ta zla i te obmane se lako mogu utvrditi ukoliko govorimo istinu. Pitanje: Zašto Vučić beži od TV argumentovanih duela? Zato što će se odmah uhvatiti u lazi. Ali istina polako curi i izlazi na videlo i biće mnogo mnogo teška. I znajte kad se u Srbiji oslobodi sud Vučić će biti u inostranstvu… Neće on čekati robiju…
  Da se vratimo mi na temu. Komunizam nam je potpuno uništio srpsku nacionalnost. Srbi su danas potpuno izgubljen narod koji ne brani svoj nacionalni intetes. Ceh je veliki i iz tih razloga Srbi danas nemaju svoju nacionalnu državu, ne znaju svoje državne granice, imaju najveći mortalitet i najveću bedu u Evropi. Srbi ne vide da nemaju ni pravu opoziciju u Srbiji. Ovo nije opozicija jer su svi oni već viđeni na vlasti u Srbiji i nikakve razlike među njima nema. Poražavajuće rezultate su imali i jedni i drugi. Ova opozicija ne da traži ni slobodu medija u Srbiji za svoju promociju kako bi pobedila vlast na izborima. Ona svesno srlja da ih izgubi jer im to najviše odgovara. Ali zato i vlast i opozicija imaju pune dzepove para i potrebno im je zaklanjanje jednih iza drugih. Provera imovinskih karata nikome ne pada na pamet. I opozicija misli samo o parama pa moguće da ova „opozicija“ i nezna da se vlast u anarhiji ruši samo ratom a ne izborima. Zato ponavljam Srbija nema opoziciju. Da Srbija ima pravu opoziciju do ove nesreće nebi smelo da dođe. Danas je Srbija poslednja u Evropi po svim parametrima. Sve su to posledice komunističke ideologije koju mi ne umemo da promenimo. Pa da stvorimo pravnu državu i slobodne medije. Preko tih institucija svi krivci moraju sudski odgovarati i narod mora znati istinu. Prema tome suma sumaru (kad se sve saberei oduzme) ovakvi Srbi i ne zaslužuju da bitišu ni na ovoj planeti a kamoli u Srbiji… Mnogi narodi nestaše…
  Na samom kraju bez obzira šta ja pišem i mislim, Srbija će uskoro biti potpuno prodata i to našim vekovnim neprijateljima. Mislim da je sve kasno. Pitam: Šta će ostati Srbima? Vidite li da neće ostati ništa? Postajemo svetsko roblje baš vas briga jel’ da!?
  Oprostite ja sam čist nacionalista i (nisam p.z.a) i živeli svi nacionalisti sveta… Od komunista ovo nećete čuti.
  Smrt fašizmu i srpskim izdajnicima! Voljno…
  P:SAJDZO 2018.

  Свиђа ми се

 2. DILEME OKO IZDAJE KOSOVA

  Ja ne znam šta tu nije jasno? Nisu Šiptari oteli Srbiji Kosovo veću su Srbi predali Kosovo Albancima. I danas dan i ova vlast se grčevito bori da Kosovo dobije sve prerogative jedne suverene i nezavisne države. To rade naočigled svih nas odnosno celog srpskog naroda. Radi se o očiglednoj protiv ustavnoj izdaji srpske teritorije i izdaje srpskog naroda. Ovi izdajnici su sakrili istinu o pregovorima u Briselu. Ali mi Srbi znamo ko je tamo trčao da bih ugurao Kosovo Šiptarima u naručje. Đurić je pozvao Srbe u Jarinju da pređu preko onog mosta koji navodno „spaja“ a danas je to carina i granica sa Kosovom. Vučić se obratio Srbima u Mitrovici rečima: „Mi ćemo priznati Kosovsku Vladu i ako vi ne uđete u nju“. Vučić je takođe naterao Srbe u koaliciju sa Haradinajem kako bi imali većinu u Kosovskoj vladi. Uz sve to Vučić je priznao i Kosovsku vladu sa kojom danas odlično sarađuje.
  E to se sve zove izdaja Srbije i zato se mora doživotno robijati. Da bih sakrili sva svoja nedela ova vlast je u Srbiji stvorila anarhiju i sa njom se brane. Mi nemamo graničara na graničnoj liniji. Mi smo potpuno opljačkana zemlja i imamo najniži standard u Evropi. Hvala..
  P:Sajdzo 2018.

  Свиђа ми се