БАРИКАДЕ

ДВЕРИ: „Београдски Шиптари“ у власти гори од шиптарских сепаратиста на КиМ


      ДВЕРИ: „Београдски Шиптари“ у власти гори од шиптарских сепаратиста на КиМ

АПСОЛУТНА ВЕЋИНА МИТРОВИЧКИХ СРБА ИЗНОВА НИЈЕ ИЗАШЛА
НА ШИПТАРСКЕ ИЗБОРЕ КОЈЕ ПОДРЖАВА ВЛАДА СРБИЈЕ

18.11.2013. Факти, за ФБР приредила Биљана Диковић

9098_3_3

  • Тзв. бирачка места здружено су обезбеђивали КФОР, ЕУЛЕКС, шиптарска полиција, Вулинови безбедњаци (многи од њих са комплетним наоружањем) и читава администрација западних амбасада, све у функцији да се што више Срба натера на излазак на шиптарске изборе
  • Влада Србије расписала је и радну обавезу свим запосленима у државној управи у Косовској Митровици да морају да изађу на изборе са својим породицама, што представља небивали насртај на основна људска права и слободу избора. Овакву врсту квислиншке сарадње са окупатором у циљу прогањања сопственог становништва Србија не памти од турског ропства наовамо

         УПРКОС томе што је окупациона власт на силу спровела поновљене изборе у Косовској Митровици – бојкот поново успео!

         Стара српска народна изрека да је потурица гори од Турчина данас би се могла парафразирати у мисао да су „београдски Шиптари и НАТО-вци”, оличени у Влади Србије, гори од шиптарских сепаратиста и НАТО-а који су окупирали Косово и Метохију.

         Наиме, притисак, уцене, претње и манипулације којима је Влада Србије изложила сопствено становништво на северу Косова и Метохије, које само брани опстанак државних институција на КиМ и жели да остане у грађанству државе Србије, непојмљиво је и представља акт невиђене издаје свога народа и државе.

         Упркос томе што се и Бог директно умешао са јутрошњим земљотресом упозорења, чији је епицентар био управо у северној Косовској Митровици, београдске режимлије наставиле су са малтретирање својих грађана на северу КиМ и насилним путем спровеле су шиптарске изборе.

         Тзв. бирачка места здружено су обезбеђивали КФОР, ЕУЛЕКС, шиптарска полиција, Вулинови безбедњаци (многи од њих са комплетним наоружањем) и читава администрација западних амбасада, све у функцији да се што више Срба натера на излазак на шиптарске изборе.

         Влада Србије расписала је и радну обавезу свим запосленима у државној управи у Косовској Митровици да морају да изађу на изборе са својим породицама, што представља небивали насртај на основна људска права и слободу избора. Овакву врсту квислиншке сарадње са окупатором у циљу прогањања сопственог становништва Србија не памти од турског ропства наовамо.

         Упркос свему овоме и невиђеној медијској тортури која траје месецима, апсолутна већина српског народа у Косовској Митровици изнова није изашла на противуставне шиптарске изборе које подржава Влада Србије.

         Поставља се питање: ко је уопште изашао на ове монтиране изборе: можда само Шиптари, муслимани, део расељених лица која су била уцењена и миноран део становништва Косовске Митровице (испод 10%) који су довођени под претњама губитка радног места и другим видовима куповине гласова или уцена. Додатни скандал је што је режим овакве изборе прогласио успелим још пре подне када је било изашло једва 3% гласача.

         Оно што посебно треба имати у виду јесте да је владајући режим Николић-Дачић-Вучић на све спреман и да после потписивања Бриселског споразума и довођења странаца за саветнике у Влади Србије можемо очекивати – попут овог случаја из Косовске Митровице – и сличан сценарио потпуне окупације и колонијализације и остатка територије Србије. Сличне овакве изборе режим већ годину дана организује и по другим локалним самоуправама по Србији, где су претње, уцене и куповина гласова уобичајени део режимског понашања. 

         Србија клизи у режимски терор, а медијски мрак у коме се налазимо и којим су обавијени и данашњи поновљени шиптарски избори најбоље говори о страху режима да се чује и друга страна и да грађани Србије сазнају да је бојкот шиптарских избора изнова апсолутно успео и Бриселски споразум дефинитивно пропао.

         Ко то не схвата данас, схватиће сутра када „београдски Шиптари” из Владе Србије покушају да српском народу наметну власт Тачијевих Срба на северу Косова и Метохије.

         Грађани Србије на северу КиМ поставили су барикаде и много јачима од овакве Владе Србије, издржали су и шиптарске и НАТО нападе, издржаће и овај прогон Владе Србије и дочекати пад са власти овог издајничког режима, коме ће кад-тад бити суђено за кршење Устава Србије и велеиздају.

         Потребно је само да се остали грађани Србије на примеру севера КиМ увере да је и у најтежим условима могуће супротставити се владајућем режиму и одбранити сопствено достојанство, националне и државе интересе, чак и када се домаћа власт окрене против.

         Зато је стварање што ширег опозиционог народног фронта против Владе Србије императив који би донео и наставак борбе за очување Косова и Метохије у саставу Србије. Покрет Двери је у потпуности посвећен томе циљу.