ДРУШТВО

БОЖЕ, ШТА ЈЕ СРБИЈА ДОЖИВЕЛА!


БОЖЕ, ШТА ЈЕ СРБИЈА ДОЖИВЕЛА!

ВУЧИЋУ И ДАЧИЋУ СТИГАО У ПОСЕТУ НАЈВЕЋИ СРБОМРЗАЦ – ДУКЉАНИН МИЛО ЂУКАНОВИЋ

 Milo

Боже, шта је Србија доживела!

milo-leksikon2

Мило: Нико као ми није забо нож у леђа српском хегемонизму!

После 10 година, у Београд код Вучића и Дачића долази у госте црногорски премијер Мило Ђукановић, последњи ледоломац Југославије. Сећамо се његове изјаве од које се Србима дизала коса на глави: „Нико као ми (Црногорци) није забо нож у леђа српском хегемонизму“.

Понизио је Мило и српску Цркву у Црној Гори а Србима укинуо матерњи језик иако су они већински народ у Црној Гори.

Дочекаће га лично Тито, тј. Вучић, српски отпадник динарског порекла из Бугојна који, вешто манипулишући муком и бедом опљачканог народа, окружен динарским и дукљанским отпадницима Вулином, Дрецуном, Одаловићем идр., све више растаче и смањује државу Србију, зарад имагинарне Европске Уније. У име те идеје неизбежно ће следити и долазак Хашима Тачија у Београд, што ће, претпостављамо, Вучићеви медији помпезно прогласити великим успехом.

Вулин је у Грачаници изјавио да ће српски „градоначелници“ положити заклетву по албанским законима, што је још једна потврда о предаји дела српске територије Албанцима.

Вучићев билтен „Информер“ и (веран у разбијању Србије) Веран Матић на Б92 осудиће младе Србе („хулигане“) патриоте да крше углед Србије и да их треба у што већем броју похапсити и процесуирати. Има ли у Падинској Скели још места за младе српске родољубе?

Горан Свилановић, бивши министар спољних послова, својевремено је изјавио да су „српска Црква и војска најконзервативнији део друштва и да ту нешто треба променити“. Свилановић је добио ухлебљење у европским институцијама, војска Србије је данас на издисају, а наш Патријарх позива Србе на сепаратистичке албанске изборе и у манастиру Дечани орденом Светог Саве првог реда одликује комунисту Вулина, који је убедио (присилио) Србе да изађу на шиптарске изборе. А управо је комунистичка власт највише допринела да се балистима опрости сарадња са Хитлером и убијање и протеривање 300 000 Срба.

Многи извори, а ево и Ролан Дима, бивши француски министар иностраних послова, потврђује да су Немци и римокатоличка Црква највише утицали да се разбије Југославија, односно Србија. Да ли је новом Титу (лажном радикалу) и српским отпадницима динарског и дукљанског порекла, припала част да униште Србију?

Шумадинац Тома Николић уљуљкан у нови дом на Дедињу и изгубљен у бајчетинској магли, нема капацитет да види шта му се у држави спрема, шта му спремају његов политички син и уцењени Ивица из Житорађе.

toma_i_miloА знате ли зашто је Мило Ђукановић признао државу „Косова“? – У знак захвалности што је Црна Гора преживела продајући шлепере цигарета Албанцима. Додуше у то време је и Вук Драшковић лично је носио цигарете, али српским полицајцима на положајима који су бранили државу од УЧК. Данас те исте полицајце Вук Драшковић назива Милошевићевим ескадронима смрти.

Све ово – пљачкашку приватизацију Србије, одузимање територије, лично богаћење политичара који су доносили законе по налогу запада – народ за сад немо посматра, јер га корумпирани медији обасипају прашином и обећањима у боље сутра.

Уместо питања – „када ће доћи боље сутра“, упитајмо се да ли ће сутра уопште осванути!

Сабор Српског Јединства
З.Ђ.

 

2 replies »

 1. ВИ ЗБОРИТЕ ЗА вучића да ЈЕ ДИНАРАЦ ОН ЈЕ босанац Бугојно је у босни А ПРАВИ ДИНАРЦИ СУ ЧЕТНИЦИ Е ПАМЕТИ ЈА БИ ЗА КОСМЕТ СВЕ ДАО КА ЗА БЕРАНЕ ДИНАРУ КНИН НЕ ДЕЛИТЕ ВИШЕ СРБЕ ОКЛЕ ЈЕ КО ПОСЛУШАЈТЕ ГОВОР ВОЈВОДЕ ЂУЈИЋА У КАНАДИ ШТА ОН ЗБОРИ ЗА СРБСТВО А ђукановић је од НИКШИЋА КОЈЕК ЈЕ ПЛЕМЕНА НИЈЕ МИ ЈАСНО ? СССС

  Свиђа ми се

 2. ИМОВИНА СРБИЈАНАЦА У ЦРНОЈ ГОРИ

  КОЛИКО МЕ СЕЋАЊЕ СЛУЖИ ИМАО САМ КУЋИЦУ У БАРУ КОЈУ САМ ПРОДАО. РАЗЛОГ ПРОДАЈЕ БИО ЈЕ БИЗАРАН. САЗНАО САМ ОД ЈЕДНОГ ПРИЈАТЕЉА ДА ТРЕБА ДА ОДЕМ У КАТАСТАР И ПОТВРДИМ УКЊИЖБУ ИМОВИНЕ. ТА ОДЛУКА ОБЈАВЉЕНА У НЕКОМ ТРЕЋЕРАЗРЕДНОМ ЛИСТУ, КОЈИ УОПШТЕ НИЈЕ ДОСТУПАН ПРОСЕЧНОМ ЧИТАОЦАУ.

  КО НИЈЕ ЗНАО ЗА ТАЈ ГАФ , ИМОВИНА СЕ АУТОМАТСКИ ПРЕКЊИЖАВАЛА  НА СТАРОГ ВЛАСНИКА ЗАЈЕДНО СА ОБЈЕКТИМА, КОЈИ НИСУ БИЛИ ПРЕДМЕТ ПРОМЕТА. МНОГИ ВЛАСНИЦИ БИЛИ СУ ПРИНУЂЕНИ ДА ВОДЕ ГРАЂАНСКЕ ПАРНИЦЕ, А МНОГИ НИ ДАНАС НЕ ЗНАЈУ ДА ОБЈЕКТИ, КОЈЕ СУ СА МУКОМ ИЗГРАДИЛИ НИСУ ЊИХОВО ВЛАСНИШТВО.

  ЕТО ТО ЈЕ ЈЕДНА ОД МУДРОСТИ САПИЈЕНСА О КОМЕ ЈЕ РЕЧ. ДОЧЕКАНОГ СА КОРДОНОМ ПОЛИЦИЈЕ ОД 18 КМ У ПРАТЊИ 20 АУТОМОБИЛА! ИМА ЈОШ МНОГО ТОГА ДА СЕ КАЖЕ АЛИ НЕКА ТО ОСТАНЕ ЗА НЕКЕ БОЉЕ ДАНЕ……..АКО ИХ БУДЕ . 

  И ТО ЈЕ КРАЈ БАСНЕ О  ГЛУПОСТИ СРБИЈАНАЦА !

  Вторник, 10 декабря 2013, 22:43 UTC от „СРБски ФБРепортер“ : >Косовка posted: „БОЖЕ, ШТА ЈЕ СРБИЈА ДОЖИВЕЛА! ВУЧИЋУ И ДАЧИЋУ СТИГАО У ПОСЕТУ НАЈВЕЋИ СРБОМРЗАЦ – ДУКЉАНИН МИЛО ЂУКАНОВИЋ   Боже, шта је Србија доживела!

  После 10 година, у Београд код Вучића и Дачића долази у госте црногорски премијер Мило Ђукановић, последњи ле“ >

  Свиђа ми се