Биљана Ђоровић

Професор Милан Брдар – Ово је једина земља у којој је могуће дискриминисати већински народ, без икаквих последица (видео)


Само Србима може да се лепи етикета фашизма у држави Србији

Окупациона хроника 13.12.2013. – Биљана Ђоровић и Милан Брдар

BiljanaDjoroviciprofesorBrdar

Професор Милан Брдар: Само Србину у Србији можете да кажете, без икаквих последица, да је фашиста. Имамо у томе богато искуство нарочито у претходних 12 година. Када је нова тзв. демократска власт, финансирана споља, дошла на сцену, један од првих упадљивих њихових достигнућа била је криминализација патриотизма, вероватно зато да би патриотизовали криминал помоћу кога су дошли на власт, и који, како видимо, упражњавају до дана данашњег.

Само Србима може да се лепи етикета фашизма у држави Србији. Ово је једина земља у којој је могуће дискриминисати већински народ, без икаквих последица, и то може да ради свака шуша и можда чак и понеки министар!

Велике промене су на делу, под утицајем светских центара. Ова јадна Европа у ствари се кува у сопственом сосу услед неспособности да иоле буде самостална и да заиста буде неки чинилац, што се види на примеру Украјине. Украјина је у сендвичу између Русије и САД-а. A шта ту Европа значи? То је само гомила курира као што је „лепа Кети“, да оду да неки посао обаве… Иначе Брисел се ништа ту не пита.

Елем, дакле на делу су велике промене. Какве су то промене? Па ја морам овде да кажем – за паметне људе довољно се тога догодило да може да каже да су на делу велике промене, са једне стране фашизације Европе и савременог света са видљивим примесама нацизма. Симптоматологија која је доступна, паметном човеку је довољна да од Европске уније бежи ко ђаво од крста!

Видео објављен 15.12.2013.

2 replies »

  1. Tako je gospodine Milane,tako je.Ovo samo slepac ne moze videti i oni koji su podplaceni da pricaju u korist Evrope i Amerike

    Свиђа ми се